Vai tad mūsdienās pensijā ir jāiet tad kad zvans noskan un gadi klāt? Es par pensiju katru dienu piedomāju īpaši par priekšlaicīgu🙏 es cīnos visās jomās, pat ar kripto vairākus gadus kopā. Valstij tak nebūs ar ko maksāt. Pensija ir tikai mūsu rokās, gadi ņe pričom. Jo ātrāk jo labāk🙏selestine @ 31.03.2026 12:30Atkal Anete stasta,ka ies aprili pensija....nesaprotu kada pensija vina ies...vai tad vinai nav biski pari 50 tikai?
nu baigais piķis saziedots. Tējas nauda par ieguldījumiemloija @ 31.03.2026 13:49
Šoks, ka tauta saziedo tādu piķi viņam. Reāli gan stukačo, gan piķo. Tie kas stukačo un piķo un komplimentē viņam, paši raustās nonākt viņa storijos? Tad tos neaiztiek? Cita izskaidrojuma nav.
loija @ 31.03.2026 13:49
Šoks, ka tauta saziedo tādu piķi viņam. Reāli gan stukačo, gan piķo. Tie kas stukačo un piķo un komplimentē viņam, paši raustās nonākt viņa storijos? Tad tos neaiztiek? Cita izskaidrojuma nav.
Aly123 @ 31.03.2026 18:18bija tik ideāls pāris... nesaprotu..atkal kārtējais insta perfektais un dzivē pi....?neticu..reāli šokā ,ja tā ir taisnība
Tak uzraksti viņam pastāsti lai liek galdā!Džinga @ 31.03.2026 19:49
Nedomāju, ka visa "tauta" kaut ko baigi ziedo viņam. Mana teorija ir, ka ir pāris lielie maksātāji, kas arī šad tad pasūta mūziku. Iepriekš jau rakstīju, diez kāpēc Maija Armeņeva nekad netiek kratīta?
Pirms pāris gadiem izrādījās, ka lielās, glaunās influenceres vīrs zem segvārda soctīklos raksta preteklības Agnijai Grigulei un citām meičām. Nez kāpēc par šo vairs ne vārda, tur noteikti būtu viss kas interesants.
Džinga @ 31.03.2026 19:49
Nedomāju, ka visa "tauta" kaut ko baigi ziedo viņam. Mana teorija ir, ka ir pāris lielie maksātāji, kas arī šad tad pasūta mūziku. Iepriekš jau rakstīju, diez kāpēc Maija Armeņeva nekad netiek kratīta?
Pirms pāris gadiem izrādījās, ka lielās, glaunās influenceres vīrs zem segvārda soctīklos raksta preteklības Agnijai Grigulei un citām meičām. Nez kāpēc par šo vairs ne vārda, tur noteikti būtu viss kas interesants.
Dovana @ 31.03.2026 20:12Tak uzraksti viņam pastāsti lai liek galdā!
Terra Incognita @ 31.03.2026 20:23
Par Armaņevu ne to vien ir, ko rakt :D Viņa kādreiz bija influencere, bet mārketinga aģentūras negribēja ar viņu sadarboties, jo pirka sekotājus. Tolaik tas nekāds dižais noslēpums nebija, bija aģentūras, kas viņas kontu datus publiskoja kā piemēru neētiskai praksei, lai gan Armaņevu vārdā parasti nenosauca. Bet tāpat visi zināja. Viņa apvainojās, ka netiek uztverta nopietni, un izveidoja kaut kādu influenceru asociāciju skata pēc, bet, ak vai, nekas arī tur nesanāca. Pēc tam vēl vairāk apvainojās un aizgāja politikā.
Es zinu tikai to, kas publiski ir izskanējis. Gan jau ir vēl kas interesants.
Nezināju, ka sirmi mati skaitās nekopti. Vāveres esamība ir atškirības pazīme sievietei no meitenes.Dovana @ 27.03.2026 19:45Es laikam tik drastiski nekopties negribu😞 Iedomājos sirmu nekoptu galvu, bez manikīra, pedikīra kaut mājas apstākļos ar aizaugušām padusēm, spalvainām kājām un vāveri😱 pieļauju domu, ka taisnā ceļā bez mīļotā vīrieša palikšu😅 Bail padomāt, ja man vecis sāktu runāt, ka viss dabīgais ir forši un ja viņš tāds dabīgi smuks un nekopies staigātu, tad arī nemazgāties varētu lai ir tāds dabīgs smārds. Uz frizētavu neietu ik pa divām nedēļām, neskūtu paduses, kājstarpi, negrieztu nagus laicīgi! Man citreiz vemt gribās kad ieraugu večus ar negrieztiem nagiem iešļūcenēs un zandalēs🤮 bārdu neskūtu un staigātu nekoptu, tad vēl vēlams lai nebūtu kāds zobs, nu lai ir tāds dabīgi smuks un smaržīgs! Tad zinātu, ka neviena sieviete uz viņu neskatās😅 bet rs pati tādu arī negribētu☝️
Sandra2025 @ 31.03.2026 20:53Nezināju, ka sirmi mati skaitās nekopti. Vāveres esamība ir atškirības pazīme sievietei no meitenes.
Džinga @ 31.03.2026 19:49
Lilu5 @ 31.03.2026 21:39Meitenes, redzējāt Samantas Tīnas postu? Wow! Viņa gaida bēbi!
O, jā! Tas ir traki vienai to visu iznest. Tāpēc jau bija visas tās asaras un pārdzīvojumi pēdējos mēnešos. Šajā gaidību laikā sieviete ir tik jūtīga, ievainojama un neaizsargāta, turklāt vēl vīlusies un izšķīrusies. Tur vajag apbrīnojamu iekšējo spēku.Lilu5 @ 31.03.2026 21:39Meitenes, redzējāt Samantas Tīnas postu? Wow! Viņa gaida bēbi!