Kirbis32 @ 30.03.2026 13:09Neiesaku piedalīties Trishas izaicinājumos,totāla šmaukšana,Trisha ir mele un nekorekta. Nemaksājat naudu par tām sūda programmām.
Nav Brīnums ,ka Sintija atkoda to vosu un tagad ar bijušo draidzeni neruna.
100% piekrītu.Annie @ 30.03.2026 13:16Man arī žēl tās Danas, ka jauna, gudra un smuka sieviete izvēlas šķirteni ar 2 bērniem, vēl pie tam tādu, kurš sievai nespēja būt uzticīgs. Lai Dievs dod, ka viņa būs tā īstā, lai šis pa malām neskatītos. Bet parasti jau tas tā nav - krāpējs ir krāpējs.
Lelde man ne īpaši simpatizē, bet stulbi izklausās, ka viņš viņu precet negribēja. Kā tad viņa būtu piesapiedusi? Stāvoklī arī nebija, lai tas būtu iemesls apprecēt. Tā ka nevajag tādu bezatbildīgu veci dažām te attaisnot, kuram vienalga par to, ka bērni augs šķirtā ģimenē.
Eskimo @ 30.03.2026 10:40
Nasapratu, Jūs par tiem zariem vāzē, kas kaķis-uz-galda rīlā? Kāda vaina izplaucēt zariņus mājās? Es vienīgā domāju, ka smuki?
Annie @ 30.03.2026 13:16Man arī žēl tās Danas, ka jauna, gudra un smuka sieviete izvēlas šķirteni ar 2 bērniem, vēl pie tam tādu, kurš sievai nespēja būt uzticīgs. Lai Dievs dod, ka viņa būs tā īstā, lai šis pa malām neskatītos. Bet parasti jau tas tā nav - krāpējs ir krāpējs.
Lelde man ne īpaši simpatizē, bet stulbi izklausās, ka viņš viņu precet negribēja. Kā tad viņa būtu piesapiedusi? Stāvoklī arī nebija, lai tas būtu iemesls apprecēt. Tā ka nevajag tādu bezatbildīgu veci dažām te attaisnot, kuram vienalga par to, ka bērni augs šķirtā ģimenē.
Annie @ 30.03.2026 13:16Man arī žēl tās Danas, ka jauna, gudra un smuka sieviete izvēlas šķirteni ar 2 bērniem, vēl pie tam tādu, kurš sievai nespēja būt uzticīgs. Lai Dievs dod, ka viņa būs tā īstā, lai šis pa malām neskatītos. Bet parasti jau tas tā nav - krāpējs ir krāpējs.
Aldo @ 30.03.2026 14:08
Aivis ne par centu nav nevainīgs, bet zini, Leldes problēmas par vēlamā uzdošanu par esošo un vēl maksimāli lielu vēlmi, lai visi to redz un apbrīno, arī nav jāminimizē. Kaut kāda daļa atbildības par to, ka šis nebija pārdomāti - ar kādu vīrieti precēties un veidot ğimeni - viņai arī jāuzņemas.
Uj, nu ja tā tiešām ir, tad nebrīnos par šādu dzīves scenāriju. Iedomība un divkosība ir briesmīgas īpašības. Kas gan vēlēsies kopā ar tādu pavadīt dzīvi, audzināt bērnus? Leldei pašai jāstrādā pie savas personības un rakstura uzlabošanas.Aldo @ 30.03.2026 12:57
Bez tam, Tev mazāk jātic visam, ko redzi soc tīklos un internetā. Leldi pazīstu caur mediju pasākumiem (kas pat ir bijuši vairāku nedēļu garumā). Viņa ir šausmīgi iedomīga, nepatīkama un ļoti spēlē uz kameru - zina, kurā brīdī, ar ko un kā runāt, lai par sevi radītu foršas, sirsnīgas sievietes iespaidu, bet ikdienā tur ne smakas no tā. Diemžēl.
Annie @ 30.03.2026 14:30
Pilna Latvija ar pāriem, kuri intervijās stāsta, cik viņi laimīgi. Pēc tam izrādās, ka tā nav. Bet, kad Lelde precējās, nezināja, ka viņš ir tāds, jo viņa bija pirmā sieva. Apprecējās ar brīvu vīrieti bez bērniem. Bet izrādījās, ka ir kretīns.
Aldo @ 30.03.2026 14:08
Aivis ne par centu nav nevainīgs, bet zini, Leldes problēmas par vēlamā uzdošanu par esošo un vēl maksimāli lielu vēlmi, lai visi to redz un apbrīno, arī nav jāminimizē. Kaut kāda daļa atbildības par to, ka šis nebija pārdomāti - ar kādu vīrieti precēties un veidot ğimeni - viņai arī jāuzņemas.
Aldo @ 30.03.2026 14:36
Tu kļūdies. Lelde zināja ļoti daudz. Tikai ārējais tēls bija svarīgāks.
Law9 @ 30.03.2026 14:36
Jā, katrai un katram jāuzņemas atbildība par to, kādu partneri viņa vai viņš izvēlas. Tam piekrītu 100%.
Cita lieta, ka to, vai vīrietis ir krāpnieka tips dažkārt ir grūtāk noteikt, kad vīrietis vēl pavisam jauns un bez bērniem.
Par šķirteniem ar vairākiem bērniem pavisam cita lieta. Ja vīrietis pirmšķietami labs, taču no viņa ļoti ir gribējusi šķirties normāla sieviete, ar kuru viņam ir kopīgi vairāki mazi bērni, tad tāds gandrīz garantēti patiesībā ir pamatīgs sūdabrālis. Jo normālai sievietei vajag milzu motivāciju, lai laikā, kad ir vairāki mazi bērni, šķirtos no savu bērnu tēva.
Annie @ 30.03.2026 14:56
Tad jau visas piekrāptās sievas var saukt par muļķèm un teikt, ka pašas vainīgas, ka laulības dzīve neizdevās
Zaļā Dille @ 30.03.2026 13:36
Kas tieši tur tik šausmīgs? Rezultāti, kurus viņa liek, ir diezgan iespaidīgi.
Zaļā Dille @ 30.03.2026 13:36
Kas tieši tur tik šausmīgs? Rezultāti, kurus viņa liek, ir diezgan iespaidīgi.
Linduxis @ 30.03.2026 13:39100% piekrītu.
Apple of my eye @ 29.03.2026 22:12
Jā, pašai apsolīt (par 70 eiro?) dziesmu un tad čīkstēt - come on! Uz sevi jāuzņemas atbildība, nevis paņem naudu un pēc tam čīksti, ka tas nekas nav.
Tie teksti vispār krāpniekiem tipiskie slidenie - "šovakar būs" > "tikko pārskaitīju" (bet palika gaisā) > "man daudz citu darbiņu" > "ko Tu vispār gribi par tādu cenu" 🤨