IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 19
Reģ: 01.03.2026
Annie @ 27.03.2026 16:57
Viņa tik tiešām ir pilnīgi stulba ar tādu mēnešjubileju svinēšanu. Varbūt lai parēķina, cik Fiļs uz viņu pa tiem mēnešiem iztērēja, kamēr jau bija kopā ar šo, un atdod parādu 😁 Ja citu sasniegumu nav, tad jālepojas ar ielasmeitas talantu. Lai gan arī tā viņu nevar saukt, jo viņas ne ar vienu nav kopā. Maksātājs vismaz zina par nodarbošanos. Pie mūsdienu mobinga jācer, ka vismaz bērni skolā necieš no tā, ka māte tik lēta.

Neskaitāmas reizes esmu teikusi - kad nav kur zemāk krist, KJ nokrīt vēl zemāk!!! Viņa ir pilnīgi bez saprašanas, tiešām domā tikai ar peteni (bet šaubos, ka viņa zina šādu vārdu). Man būtu patiesi skumji, ja viņa būtu mana meita un māte. Bet - lai jau viņai tiek! Lai tas 'kaķēns' viņu apprecē, aizved uz AAE un lai tur paliek! Un nesmird te vairāk.
27.03.2026 17:07 |

Reitings 516
Reģ: 29.11.2022
Ak šausmas, es pat nevaru noraksturot Beitikas stilu! Tas ir totāls bezstils. Tkrekls kopā ar mežģīņu kleitu, tās īsās zeķes un vēl milzīgās leoparda zandeles, vājprāts! Es piekrītu, ka viņa ļoti labi izskatījās piegulošos svārkos un blūzītē, bet laikam jau tas nav viņas stils. Omcīgi platais ir viņas.
27.03.2026 17:11 |

Reitings 539
Reģ: 07.04.2025
Ani23 @ 27.03.2026 15:19
Jeļa ielikusi story ar ziediem un “8”, kas manuprāt nozīmē 8 mēnešus (iepriekš jau lika kkad 27.datumu). BET! Viņi ar Oļegu izšķiras novembrī un Jeļa intervijās stāstīja, ka viņai nav jaunas attiecības toreiz 😀 vai tik nebūs atkal piemirsusi, ko iepriekš teica? Sanāk, ka tomēr kādu laiciņu paralēli laida? 😉

Tikko tak medijos bija raksts ka šie pusgadu kopā. Mož tas 8 domāts kā bezgalības zīme tāpat kā kivičiem? Šiem pat tetovējums abiem.
27.03.2026 17:15 |

Reitings 19
Reģ: 01.03.2026
Maltā gaļa @ 27.03.2026 17:11
Ak šausmas, es pat nevaru noraksturot Beitikas stilu! Tas ir totāls bezstils. Tkrekls kopā ar mežģīņu kleitu, tās īsās zeķes un vēl milzīgās leoparda zandeles, vājprāts! Es piekrītu, ka viņa ļoti labi izskatījās piegulošos svārkos un blūzītē, bet laikam jau tas nav viņas stils. Omcīgi platais ir viņas.
Šī madāma ir zilonis trauku veikalā. Nē, begemots trauku veikalā! Es viņai ieteiktu rimties ar to influencēšanu. Bet, ko gan tāda ņems vērā, jo neko citu diži jau tāpat nemak. Negribētu būt viņas dzīvesbiedrs, kuru izrīko kā 'sīko ezi' un meitas, kuras bērnībā bija izliktas vispārējai apskatei kā apskates objekti.
27.03.2026 17:15 |

10 gadi
Reitings 20678
Reģ: 21.03.2014
Kas ir īrisas jaunais draugs?
27.03.2026 17:35 |

Reitings 3714
Reģ: 09.06.2024
GlorijaGrevcova @ 27.03.2026 14:16

Ja vienalga, ar ko drāzties, tad tā jebkura puslīdz pieņemama izskata sieviete var izmenedžēt. Un Jeļai ir vienalga, ka tik piķis.
Tas tiesa, bet būsim godīgas viņa jau priekš cukurtētiņa ir par vecu! Kam viņa vajadzīga ar bērniem, bez jumta virs galvas, viņai pat auto nav. Tikai dažas lupatas un pāris nevērtīgas dārglietas. Viņai pat labu briljantu nav! Viņai pat reāli pārdot nav ko. Kādas viņai vispār cerības uz turīgu vīrieti? LV Vispār nav, jo viņa jau pa visu valsti izreklamējusi sevi par palaistuvi un ragu licēju! Domāju, ka te viņai tikai eskorts iespējams. Kotiks drīz pazudīs tālēs zilajās, nesēdēs tak viņš visu laiku LV. Kotikam tāpat nervi čupā un nestāv, kripto šodien atkal uz leju stingri slīd. Tādēļ jau es teicu, ka ar to lambo ir teātris (testa brauciens) puikam vienkārši pavizināties gribējās, bet Kristinkai pat bilde pie Lambo stūres nav. Tagad neviens treideris nekādas dārgas mantas nepērk, jo pašiem panika, kad viss tā lejā brūk. Līdz ar to neticu, ka viņai kaut ko dārgu pērk pat neticu, ka dzīvokli apmaksā.
27.03.2026 17:55 |

Reitings 1065
Reģ: 31.12.2022
Dovana @ 27.03.2026 15:47
Viss pareizi Tak Gobzis jau pagājušā gada jūlijā bija ielicis savā IG, ka Kristinka runā pa telefonu ar koķiku. Tu laikam vienīgā viņai tici😅 tak viņa visu laiku paralēli laiž ar visiem pa kreisi un abiem dzīvesbiedriem lika ragus nonstopā! Vissmieklīgākais, ka Kaspars pat Oļegu brīdināja, ka viņa apkārt maukojās un lai viņš necer, ka būs vienīgais! Ar Kasparu viņa visu laiku meklēja kādu turīgāku ar Oļegu noteikti visus gadus paralēli laida un meklēja kādu dāsnāku. Es to Kristinkas stulbumu pat saprast nespēju, kādēļ viņai par saviem sānsoļiem jāstāsta draudzenēm?🤔 priekškam? Jo es saprotu par viņas maukošanos gan Kasparam bija draudzenes pienesušas ziņas, gan arī Fiļam kaut kāda druška esot visu pateikusi! Nu kā viņa aiziet nojājās un dzērumā pie šampja glāzes to ar draudzenēm apspriež? Es nezinu cik es pa visu dzīvi esmu ar citiem bijusi man nekad nav pat doma bijusi kādam stāstīt!

Nevis es viņai ticu, bet iesmeju, ka kārtējo reizi Minhauzenei īsi stāsti neiet kopā 😀 viņa tak reāli katru reizi aizmirst, ko pirms nedēļas runājusi un paska kko pilnīgi pretēju. Nē, nu ja melo visu laiku, tad jau var būt tā, ka pats saputrojas 😀
27.03.2026 17:57 |

Patīk
Reitings 1959
Reģ: 08.09.2025
Krāpnieki parasti ir lieli meļi. Tas attiecas uz abu dzimumu krāpniekiem.
27.03.2026 18:00 |

10 gadi
Reitings 4976
Reģ: 25.05.2009
Maltā gaļa @ 27.03.2026 17:11

Kādreiz Latvijā bija tāds apģērbu veikals Oasis un Beitika tur strādāja par vadītāju. Gribētos domāt, ka Beitikai būtu aizķērušās kādas zināšanas no tiem laikiem par to, ko vilkt un ko nē, bet laikam tas nav viņas gadījums. Lai gan Didra arī kādreiz strādāja Guess veikalā un šī arī ir totāls bezstils.
27.03.2026 18:21 |

Reitings 2843
Reģ: 19.05.2022
Kuram ir vajadzīgi iknedēļu matu krāsojumi, diegu liftings, ānusa balināšana?
Tagad trendā ir max labi uzturēt dabisko, rūpēties par veselību, būt dabīgam ar odziņu.
Visas tās vienādās sejas, perfektās dāmas, anorektiskie augumi, pīļu lūpas, iedegums, pietūkušās filleru sejas var iet un visu sūkt ārā. Nav modē un norāda uz sliktu stilu.
Arī Hermes utt somas nav modē, un vispār “ krievu bogato i dorogo” nav aktuāli.
Pasaule mainās, mainās trendi par dzīvesveidu, stilu un modi.
Ja kas jaunās ar nav modē, tagad uznāciens dabīgai un veselai sievietei ar dzīves pieredzi. Harizma obligāta.
27.03.2026 18:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits