Annie @ 27.03.2026 16:57Viņa tik tiešām ir pilnīgi stulba ar tādu mēnešjubileju svinēšanu. Varbūt lai parēķina, cik Fiļs uz viņu pa tiem mēnešiem iztērēja, kamēr jau bija kopā ar šo, un atdod parādu 😁 Ja citu sasniegumu nav, tad jālepojas ar ielasmeitas talantu. Lai gan arī tā viņu nevar saukt, jo viņas ne ar vienu nav kopā. Maksātājs vismaz zina par nodarbošanos. Pie mūsdienu mobinga jācer, ka vismaz bērni skolā necieš no tā, ka māte tik lēta.
Ani23 @ 27.03.2026 15:19Jeļa ielikusi story ar ziediem un “8”, kas manuprāt nozīmē 8 mēnešus (iepriekš jau lika kkad 27.datumu). BET! Viņi ar Oļegu izšķiras novembrī un Jeļa intervijās stāstīja, ka viņai nav jaunas attiecības toreiz 😀 vai tik nebūs atkal piemirsusi, ko iepriekš teica? Sanāk, ka tomēr kādu laiciņu paralēli laida? 😉
Šī madāma ir zilonis trauku veikalā. Nē, begemots trauku veikalā! Es viņai ieteiktu rimties ar to influencēšanu. Bet, ko gan tāda ņems vērā, jo neko citu diži jau tāpat nemak. Negribētu būt viņas dzīvesbiedrs, kuru izrīko kā 'sīko ezi' un meitas, kuras bērnībā bija izliktas vispārējai apskatei kā apskates objekti.Maltā gaļa @ 27.03.2026 17:11Ak šausmas, es pat nevaru noraksturot Beitikas stilu! Tas ir totāls bezstils. Tkrekls kopā ar mežģīņu kleitu, tās īsās zeķes un vēl milzīgās leoparda zandeles, vājprāts! Es piekrītu, ka viņa ļoti labi izskatījās piegulošos svārkos un blūzītē, bet laikam jau tas nav viņas stils. Omcīgi platais ir viņas.
Tas tiesa, bet būsim godīgas viņa jau priekš cukurtētiņa ir par vecu! Kam viņa vajadzīga ar bērniem, bez jumta virs galvas, viņai pat auto nav. Tikai dažas lupatas un pāris nevērtīgas dārglietas. Viņai pat labu briljantu nav! Viņai pat reāli pārdot nav ko. Kādas viņai vispār cerības uz turīgu vīrieti? LV Vispār nav, jo viņa jau pa visu valsti izreklamējusi sevi par palaistuvi un ragu licēju! Domāju, ka te viņai tikai eskorts iespējams. Kotiks drīz pazudīs tālēs zilajās, nesēdēs tak viņš visu laiku LV. Kotikam tāpat nervi čupā un nestāv, kripto šodien atkal uz leju stingri slīd. Tādēļ jau es teicu, ka ar to lambo ir teātris (testa brauciens) puikam vienkārši pavizināties gribējās, bet Kristinkai pat bilde pie Lambo stūres nav. Tagad neviens treideris nekādas dārgas mantas nepērk, jo pašiem panika, kad viss tā lejā brūk. Līdz ar to neticu, ka viņai kaut ko dārgu pērk pat neticu, ka dzīvokli apmaksā.GlorijaGrevcova @ 27.03.2026 14:16
Ja vienalga, ar ko drāzties, tad tā jebkura puslīdz pieņemama izskata sieviete var izmenedžēt. Un Jeļai ir vienalga, ka tik piķis.
Dovana @ 27.03.2026 15:47Viss pareizi Tak Gobzis jau pagājušā gada jūlijā bija ielicis savā IG, ka Kristinka runā pa telefonu ar koķiku. Tu laikam vienīgā viņai tici😅 tak viņa visu laiku paralēli laiž ar visiem pa kreisi un abiem dzīvesbiedriem lika ragus nonstopā! Vissmieklīgākais, ka Kaspars pat Oļegu brīdināja, ka viņa apkārt maukojās un lai viņš necer, ka būs vienīgais! Ar Kasparu viņa visu laiku meklēja kādu turīgāku ar Oļegu noteikti visus gadus paralēli laida un meklēja kādu dāsnāku. Es to Kristinkas stulbumu pat saprast nespēju, kādēļ viņai par saviem sānsoļiem jāstāsta draudzenēm?🤔 priekškam? Jo es saprotu par viņas maukošanos gan Kasparam bija draudzenes pienesušas ziņas, gan arī Fiļam kaut kāda druška esot visu pateikusi! Nu kā viņa aiziet nojājās un dzērumā pie šampja glāzes to ar draudzenēm apspriež? Es nezinu cik es pa visu dzīvi esmu ar citiem bijusi man nekad nav pat doma bijusi kādam stāstīt!
Maltā gaļa @ 27.03.2026 17:11Ak šausmas, es pat nevaru noraksturot Beitikas stilu! Tas ir totāls bezstils. Tkrekls kopā ar mežģīņu kleitu, tās īsās zeķes un vēl milzīgās leoparda zandeles, vājprāts! Es piekrītu, ka viņa ļoti labi izskatījās piegulošos svārkos un blūzītē, bet laikam jau tas nav viņas stils. Omcīgi platais ir viņas.