drausmīgs filleru upuris.Korse @ 05.03.2026 12:50Dažādībai 😁 man patīk Strēles jaunais matu griezums, bet ko viņa ir izdarījusi ar savu seju uhhh nav labi! Tās lūpas 🥺 vai nu jaunais griezums izceļ tik ļoti, vai arī tur kaut kas sācis dzīvot savu dzīvi tajās lūpās
ilūzija @ 07.03.2026 17:52Forši , ka cilvēki ,kam piķis nav problēma , un kuriem uz Lv nevajag pat primāri izmanto reisu no Dubaijas, tik, lai tiktu uz Parīzi nākamā rītà. Citi netiek , kas dzīvo Latvijà … varēja sēdēt gaidīt Francijas lidmašīnas . .. Darja .,,
SodaPOP @ 07.03.2026 21:30Lasmanes “mārketinga triks” atgādina agrāk populāro NL piramīdas shēmu. Tiek radīts iespaids, ka, sakārtojot uzturu, iespējams zaudēt svaru, labāk izskatīties, piesaistīt vīriešus un naudu. Tāpēc tiek demonstrēts noteikts dzīvesveids - dārgas īrētas mājas, puķes sev, automašīna utt. Taču realitāte ir krietni bēdīgāka: neoficiāli ienākumi, nodokļu parādi, ātro kredītu saistības u.c. problēmas.
Tasnaviespejams @ 07.03.2026 18:29Man cits jautājums ''uzpeldēja'' - kāds var paskaidrot, ko Uresina tik ilgi dara ASV un vai viņai ir darba vīza, lai tur legāli strādātu?
Merilda @ 07.03.2026 13:00
Mana vismīļākā "recepte" no grāmatas ir divas vārītas olas. Gurķis, paprika un burkāns klāt sagriezts sķēļītēs.
P.S. Kā nav kauns ko tā publicēt, turklāt kas ir tās aitas, kas to uzskata par normālu recepti. Ja būtu smadzenes, grāmatas redaktori pieliktu klāt vismaz olu vārīšanas laiku 😄
bebebe @ 07.03.2026 21:03Martelly lūpas! Ārprāc! Tās ir īstas šausmas
pat ja pašnodarbināta personai, arī tai ir jāveic grāmatvedības uzskaite un jāmaksā nodokļiZanny @ 08.03.2026 00:25Kristiānas Lasmanes recepte par veselīgo biezpiena bulciņu man patika. Un bija arī kaut kāda augu piena saldējuma recepte, kas veselīgāka alternatīva . P.S Grāmatas man nav , paziņa iedeva apskatīt. Grūti spriest kā ir ilgtermiņā dzīvot ar tādu uztura plānu, kaut ka tomēr ierobežots ikdienas izvēles, un vismaz es noteikti norautos pēc kādiem 2 men un gribētu uzest ko citu, grūti arī so piekopt ceļojumos, jo gribas pagaršot vietējo ēdienu. Bet sakiet , kas gan tie par SMS kredītiem viņai ir. Ja tāda māja , nu par SMS kredītiem diez vai īres naudu var samaksāt. Un kādi parādi par nodokļiem? Vai viņai kāds uzņēmums ir? Es biju domājusi, ka darbojas ka pašnodarnināta persona
bebebe @ 07.03.2026 21:03Martelly lūpas! Ārprāc! Tās ir īstas šausmas
viņa tak grāmatvede Vai kas tur , uzaudzēs 30k un maksātnespējīgā un sāks dzīvi no jauna, tāpēc jau viss īrēts .VissIrSlikti @ 08.03.2026 08:18pat ja pašnodarbināta personai, arī tai ir jāveic grāmatvedības uzskaite un jāmaksā nodokļi
Zanny @ 08.03.2026 00:25Kristiānas Lasmanes recepte par veselīgo biezpiena bulciņu man patika. Un bija arī kaut kāda augu piena saldējuma recepte, kas veselīgāka alternatīva . P.S Grāmatas man nav , paziņa iedeva apskatīt. Grūti spriest kā ir ilgtermiņā dzīvot ar tādu uztura plānu, kaut ka tomēr ierobežots ikdienas izvēles, un vismaz es noteikti norautos pēc kādiem 2 men un gribētu uzest ko citu, grūti arī so piekopt ceļojumos, jo gribas pagaršot vietējo ēdienu. Bet sakiet , kas gan tie par SMS kredītiem viņai ir. Ja tāda māja , nu par SMS kredītiem diez vai īres naudu var samaksāt. Un kādi parādi par nodokļiem? Vai viņai kāds uzņēmums ir? Es biju domājusi, ka darbojas ka pašnodarnināta persona
PamelaAndersone @ 08.03.2026 00:11Sen vairs nesekoju, bet kaut kur IG cełos uzvirmoja Vuceena. Jomajo maķ- kas tas par matu griezumu😟 Kādreiz ar blondajiem, īsajiem matiem izskatījās tāda fifīga, tagad kā veca ķoķa ap 60++😟 Nu galīgi nepiestāv.
Un kas tas par antiņu pie sāniem? Jauno veci cik noprotu tajā sektā nocopējusi? Cik dzirdēts neviens labs vīrietis no laba prāta sektā neiet, visdrīzāk kāds bijušais atkarībnieks😟