Elemelekaramele @ 06.03.2026 13:00Bet es te tā aizdomājos. Vai tā luksus somiņa tiešām var būt tik vērtīga, lai dzīvotu kopā ar nemīlamu cilvēku? Es jau nevaru izturēt kolēģi darba dienās un darba laikā, kas man besī, kaut vai man par darbu maksā algu, kā ir dzīvot attiecībās, kurās Tu nemīli un Tevi jau arī principā nemīl, Tu vienkārši esi ķermenis. Kāda vispār ir šī dzīve un kāda vispār tiešām to spēj ilgtermiņā izturēt? Man tiešām grūti iedomāties, kā tas ir. Kas ir tas, kas notur šādās attiecībās? Tiešām tās somiņas un ceļojumi?
Ani23 @ 06.03.2026 16:09
Cilvēki dažādi un viņu vērtības arī. Savā pēdējā veļas mazgāšanas epizodē Jeļa bija ielikusi storiju, ka ja varētu nestrādāt un viņai būtu pieejami bezlimita finanšu līdzekli un bērniem labas skolas, viņa varētu paciest jebko- nu, jebkādu veci. Es domāju, ka tas ļoti daudz izsaka. Viņai viss ir tikai par un ap naudu un “statusa” lietām. Kad sāka ar Oļegu, bija tērpusies MK, tagad runā itkā piedzima Chanel rapulītī un pirmā somiņa bija par vismaz 10k, ala “kapeikas 2 somiņu apmērā”. Ja jau par bērniem tā uztraucas, tad neziskatās, ka koķiks būs tas prestižo skolu nodrošinātājs.
Hermiine89 @ 06.03.2026 13:27Nu Jeļu noturēja statuss - miljonāra partnere, draudzene. Gribēja dabūt statusu miljonāra sieva, nu neizdevās. Tagad prosta goldigere, viena no. Tāpēc “sirdsdraudzene” Ķimene veikli nosvīda. Nav statusa, nebūs draudzības.
Merilda @ 06.03.2026 12:31
Nez, kas tur apķērīgs, 5 gadus kopā ar Jāni bez jebkāda statusa.
Bet ja vīrietis neprec, ne jau visas prot un grib piespiest. Un tikpat labi- varbūt izmanto Jāni, kamēr meitenes aug un palīdz viñai.Merilda @ 06.03.2026 12:31
Nez, kas tur apķērīgs, 5 gadus kopā ar Jāni bez jebkāda statusa.
Dizzy @ 06.03.2026 18:57Bet ja vīrietis neprec, ne jau visas prot un grib piespiest. Un tikpat labi- varbūt izmanto Jāni, kamēr meitenes aug un palīdz viñai.
GlorijaGrevcova @ 06.03.2026 17:49
Nu jā, Kiviča sieva noteikti bija aristokrātiski, Jāņa draudzene gan tāds negods 🤣 Daža laba 21. gadsimtā ar saviem statusiem kā no viduslaikiem. Mantojumu “statuss” dod un vairāk neko, un arī tikai tad, ja laulenis pirmais atmet pedāļus un ja šim vispār ir ko atstāt mantojumā. Nu labi, vēl tur “prezidenta sieva” vai “miljonāra sieva” - tā skaisti skanētu, taču, atvainojiet mani, pilnīgi nospļauties, vai Anna ir grāmatveža/santehniķa Pētera sieva vai draudzene.
Mazaa67 @ 06.03.2026 17:32Vispār brīnos par tām sievietēm, kas maksā par šiem retrītiem un uztura plāniem, jo viss tas ir tikai mārketings. Kristiāna melo par VISU, intervijās stāsta, ka neinteresē ceļojumi, dārgas somiņas utt. , bet paskatieties kā dzīvo 😀 nodokļus nemaksā, tāpēc ir tādi VID parādi, augustā vispār viņai bija 30k parādos🙈 tas viņas kundziņš arī vairāk par 6 mēneši ar viņu neizturēja 😅