Man šķiet, ka tas tūnings ir jàmàk iznest, lainparàdītos “dàrgs” vaibs. Tūningam plusà vajag arī kàdu harizmu, nezinu, sievišķu enerğiju izstarot. Var uzvilkt visdàrgàkàs lupatas, sakarinàt visdárgàkos briļukus un tik un tá būsi shein beibe😁 Daudz “dàrgàku vaibu” šī meitene izstarotu, ja būtu dabīga 21gadniece ar dabigiem matiem, dabīgàm lūpám, ok, var gaumīgi palielinàt krūtis, ja savu nav, nevis sašpricēta pīļlūpe ar pamelas pupiem savos nieka 21.yay @ 09.04.2026 19:47Es tā aizdomājos, ka lai kā Martelly sevi tunningotu, no viņas nāk tāds Shein Purčika vaibs.. tik daudz naudas izgrūž, bet jēgas nav. Neizskatās dārgi, tieši pretēji ļoti lēti. Es pat nezinu, nu nav viņa neglīta.
Rumblerx @ 10.04.2026 09:15Tas viņas vīrelis pat nav īsts vecis, nenák no viņa veča vaibs 😁 Táds kaut káds nenobriedis puņķutapa puišelis neskatoties uz tiem viņa gadiem. Un kura normála pašpietiekama, pašpàrliecinàta sieviete viņa vecumà 30+ gribètu šitàdu sev blakus?? Tapèc arī ir lèta, tukša, dumja pamuļķe Marteli blakus, kuras kvèlákais sapnis ir xxxxl pupi🤦♀️ Īstenībà tas arī paràda, káds pamuļķis ir pats.
truedeee @ 10.04.2026 09:18Man likās, ka pa lielu krūtis Martai, kad pirmo reizi palielināja, bet kas tagad būs 😵 Un tik jūlijā palielināja , pat nav gads pagājis
Natali @ 10.04.2026 08:41Nepiekrītu šim, neviens sevi cienošs ārsts, zem tik bezgaumīga darba, negribēs "likt savu parakstu".
Citējot Jāni Lapiņu "Tas, ka klients maksā, nenozīmē, ka man jāiet viņa pavadā."
garsigs_persiks @ 10.04.2026 10:05
Šim es 100% piekrītu. Nez kāpēc neviens cits LV ķirurgs sevi caur šādiem "mākslasdarbiem" nereklamē un netaisa sadarbības ar katru otru wannabe OF modeli. Manās acīs tā strādā kā tīrākā antireklāma klīnikai, kur es pat neapsvērtu jebkad kaut ko sev operēt.