Palmumāja2 @ 08.12.2025 15:54
Nemaz nebrīnītos, viņi viens otram ļoti labi piestāv :D Divi alkonauti. Leņķis gan sajuks prātā ?
Ariete @ 09.12.2025 13:29Oļegs Zabirko atņēmis Adrianai klavieres un Iphonu ko dāvinājis. Kas tie par vīriešiem kas ņem nost dāvanas. ?
Pareizi. Nonēsātās apenes arī lai novelk un atdod.smūtijs @ 09.12.2025 13:42
Pareizi darīja, ka atņēma. Viņa sasita viņa mašīnu un vēl plānoja dāvanas paturēt?
Tieši tā. Dāvināts ir dāvināts un punkts. Tad lai nedāvina ja grābj atpakaļ. Lupatas.Dizzy @ 09.12.2025 14:25Pareizi. Nonēsātās apenes arī lai novelk un atdod.
Nē, tie nav vīrieši, bet skopi un infantīli memļaki.
Ariete @ 09.12.2025 13:29Oļegs Zabirko atņēmis Adrianai klavieres un Iphonu ko dāvinājis. Kas tie par vīriešiem kas ņem nost dāvanas. ?
Vai ne. Lops. Tikko vēl Lietuvā ar Adrianu tusējās un skrēja uz žurnālu fočēties. Laikam slavu savām granulām gribēja dabūt.LabaDabaDa @ 09.12.2025 15:10
Varbūt viņš pats tās klavieres tagad spēlēs :D Gaidām muzikālo debiju :D
Ja nopietni - atņemt dāvanas nav likumīgi.
Un no tāda jampampiņa jāturas pa gabalu. Vispirms tikko iepazītu meitēnu nober ar dārgām mantām un saldiem vārdiem par mūžīgu mīlu, bet pie pirmajām domstarpībām visu atņem un vēl "laipni" piedāvā nopirkt biļeti atpakaļ uz Īriju.
Ariete @ 09.12.2025 15:26Vai ne. Lops. Tikko vēl Lietuvā ar Adrianu tusējās un skrēja uz žurnālu fočēties. Laikam slavu savām granulām gribēja dabūt.
Pats pateica intervijā ka paņēma telefonu un klavieres. Dāvanas neņem atpakaļ normāli cilvēki un punkts.Aurora22 @ 09.12.2025 15:47
Es gan nenosodītu Ołegu. Man liekas, tas ir ok sākt kopdzīvi, tad tajā esot saprast problēmu patiesos apmērus (Adrianas gadījumā, kā saprotu - alkoholisms, parādi, nestabila nervu sistēma) un saprast, ka tu negribi ar to ńemties. 3 mēnešus jau vińš centās. Nevienam nav pienākums palikt attiecībās.
Par klavierēm - neredzu, kur rakstíts, ka atńēma, bet tur jāskatās, vai tā bija kā dāvana. Tikpat labi, var būt vienkārši, ka vińš nopirka savām mājām un Adriana, lai spēlē. Vińa jau dzīvoja pie vińa un klavieres tur.
Tieši par to ir runa. Medu lēja jaunai meitenei ausīs, bet beigās pat atņem dāvanas un piedāvā nopirkt biļeti uz Īriju. Šitādi pusmūža krīzes skarti lohi samaitā jaunās meitenes.garsigs_persiks @ 09.12.2025 16:11
Tie vīrieši ir Oļegi ? Bet nu neko citu es no tāda slidenā tipa arī negaidītu. Nesaprotu tikai, kam tos saldos tekstus vajadzēja presē liet vēl 2 nedēļas atpakaļ.
Un Tinderī uzreiz iekšā. Nu fuj. Es ar tādu nekad nesatiktos. Tur ir sarkanie karogi.Ariete @ 09.12.2025 16:32Tieši par to ir runa. Medu lēja jaunai meitenei ausīs, bet beigās pat atņem dāvanas un piedāvā nopirkt biļeti uz Īriju. Šitādi pusmūža krīzes skarti lohi samaitā jaunās meitenes.
Hermiine89 @ 08.12.2025 20:43Jūs ticat tiem Evelīnas Pārkeres plāksteriem. Nezināju, ka vitamīni spēj uzsūkties caur ādu, dodot enerģiju un fokusēšanās spējas.Vai tas nav kārtējais feikais produkts ar placebo efektu? Atgādina NL tukšos solījumus.
queen2820 @ 09.12.2025 17:14
Man šķiet ka Evelīna Pārkere tirgo visu ,ko vien var tirgot ,tad bija rotaslietas ,tad atceros kautkāda randiņu lietotne ,tagad jau plāksteri .
Dizzy @ 09.12.2025 14:25Pareizi. Nonēsātās apenes arī lai novelk un atdod.
Nē, tie nav vīrieši, bet skopi un infantīli memļaki.
Aurora22 @ 09.12.2025 15:47
Es gan nenosodītu Ołegu. Man liekas, tas ir ok sākt kopdzīvi, tad tajā esot saprast problēmu patiesos apmērus (Adrianas gadījumā, kā saprotu - alkoholisms, parādi, nestabila nervu sistēma) un saprast, ka tu negribi ar to ńemties. 3 mēnešus jau vińš centās. Nevienam nav pienākums palikt attiecībās.
Par klavierēm - neredzu, kur rakstíts, ka atńēma, bet tur jāskatās, vai tā bija kā dāvana. Tikpat labi, var būt vienkārši, ka vińš nopirka savām mājām un Adriana, lai spēlē. Vińa jau dzīvoja pie vińa un klavieres tur.