viss jau būtu labi, bet Dace jau stāsta, ka notievējusi pateicoties savām receptēm un tur pāris treniņiem mājās, un būsim godīgas, ar to bija par maz lai nomestu to svara daudzumu kas bija viņai. Un ne viņai kādas muskuļformas parādās, ne tas pamperdibens pazūd. Pietam noklusējot tādu mazu niansi, ka lieto populārās zāles svara nomešanai. Agrāk viņa man ļoti patika, bet līdz ar sekotāju pieaugumu, degunu sāka šķūrēt mākoņosDizzy @ 30.10.2025 22:56Vai tad Anetei un pārējām ir papīrs? Tagad katrs, kuram nav slinkums, māca tievēt.
angelis @ 30.10.2025 23:54viss jau būtu labi, bet Dace jau stāsta, ka notievējusi pateicoties savām receptēm un tur pāris treniņiem mājās, un būsim godīgas, ar to bija par maz lai nomestu to svara daudzumu kas bija viņai. Un ne viņai kādas muskuļformas parādās, ne tas pamperdibens pazūd. Pietam noklusējot tādu mazu niansi, ka lieto populārās zāles svara nomešanai. Agrāk viņa man ļoti patika, bet līdz ar sekotāju pieaugumu, degunu sāka šķūrēt mākoņos
svaru var nomest bez zālēm. Savā laikā nometu 40 kg. Tad nemaz nebija Ozempik 😂bet man tiešām riebjas šīs pareizā dzīvesveida sludinātājas, kas pa kluso mauc ķīmiju iekšā.angelis @ 30.10.2025 23:54viss jau būtu labi, bet Dace jau stāsta, ka notievējusi pateicoties savām receptēm un tur pāris treniņiem mājās, un būsim godīgas, ar to bija par maz lai nomestu to svara daudzumu kas bija viņai. Un ne viņai kādas muskuļformas parādās, ne tas pamperdibens pazūd. Pietam noklusējot tādu mazu niansi, ka lieto populārās zāles svara nomešanai. Agrāk viņa man ļoti patika, bet līdz ar sekotāju pieaugumu, degunu sāka šķūrēt mākoņos
Krizdole @ 30.10.2025 10:59Sevietes ar manu izskatu sēž pie manikīra no rīta līdz vakaram - oi ņimagu, rēcu pilnā balsī ? zvaigzne Kambal Olga taču tiešām reāli domā, ka ir afigennā skaistule!
Pēc rakstura arī infantila histēriķe. Un sliņķe. Reti toksiski abi divi, tāpēc šiem saskan.Mākoņu Dejotāja @ 31.10.2025 10:00
Kambala tā ir vispārkaut,kaut kādas šausmas. No kurienes viņai ir tik augstās domās par sevi? Ne viņai izskata, ne veiksmīgas karjeras, ne intelekta- pilnīgi nekā.
es pat nebiju pamanījusi, ka bija pazudusi 🤭 ja agrāk skatījos katru viņas storiju, tad tagad pat apsveru domu nesekot. Nekā saistoša vairs profilā nav. Vienas pašreklāmas, par saviem kuriem, augu līdzekļiem. Tievēt gribētājus tik aģitē. Apnicis jau. To, ka pati notievēja arī neticu, nu nav tik ļoti tas uzturs viņai izmainījies. Jā, varbūt kustās vairāk, ne neticu tik straujam savaru kritumam.angelis @ 30.10.2025 20:08Tā, kādas idejas kas notiek ar manssapnudarzs Daci? Tagad pēc ilgāka laika parādījās storijos un viņas lapa ir mājas lapa ir slēgta. Vai tiešām tik daudzi lasa šo forumu un pieķēra viņu melos par svara zaudēšanu? Pietam šķiet, ka lai reklamētu svara nomešanu un organizēt grupas tam vaitad nevajag vismaz kādu papīru?
KatyB @ 31.10.2025 15:45Vēlēšanu laikā solīt uzklausīt katra intereses un tagad teikt ka ja nepatīk ko es daru vienkārši samierinies izklausās ļoti stulbi. Ja godīgi daudz politikai nesekoju un par konvenciju neitrāls viedoklis, bet tā maija ir reāli degradējusies, pati savā galvā uz pjedestāla uzlikusi bet viss ko dara reāli kā pusaudze vidusskolā.
Elizabeteeee @ 31.10.2025 19:43Dāmas, kāds vispār ir jūsu viedoklis par Stambulas konvenciju?
selestine @ 31.10.2025 12:08es kadu laiku sekoju tai Kristianai Lasmanei....es isti nesaprotu,ta meita ir no ta viriesa,kas taad kopa ir ar vinu...bet tad sanak,ka stavokli vins vinu pameta?un vina sos adus viena cinijas un tagad,kad vinai atkal viss labi,tad tas vecis atvilkas atpakal..cik pretigi tad,tadu vajadzeja pasutit labi talu
joselyn @ 31.10.2025 21:40
Cik sapratu no storijiem, tad tas ir meitas tēvs. Katrs, protams, dzīvo kā patīk! Bet nu pirms tam klausījos vinu un šķita, wow, malacis, kam izgājusi cauri (arī to kā palikusi viena stāvokli esot utt) un kur tagad ir un arī to, ko stāstija par saviem augstajiem standartiem. Ka nevajag to, kas neder vai nemotivē, un cik augstu sevi vērtē. Tā motivējoši. Un tad hello…izrādās, ka nemaz nekādi augstie standarti nav, ja jau panem atpakal to, kas šitā izdarījies…
Lavii @ 31.10.2025 15:50Kristīne tāda divkose. Kad kāds insta raksta par savu slikto pašsajūtu, viņa šos noliek un saka, lai nesēž internetā un negaudo. Tikmēr pati regulāri čīkst pīkst un sūdzas par savu grūto dzīvi ? Nemaz nerunāsim par iesniņām, kas piemetas tik bieži! un tad nu metas bildēt visu aptiekas arsenālu. Bet nu no nakts uzdzīves tas jau nekad neatur. Ja jau, tad jau..ja esi slimiņa, tad pagaudo instā, ārstējies. Bet Jeļaj patīk čīkstēt par dzīves sīkumiem, dzert šampi un kaunināt citus!
Mellenite @ 31.10.2025 23:36Vai par Adrianu miglani taisnība?
Džinga @ 01.11.2025 00:25
Nu būs tev jāpaskaidro sīkāk, nezina visas šeit visu gossipu :D