la belle @ 26.10.2025 13:34Es godīgi nesaprotu - vai tiešām Elīnai likās, ka kāds gribēs doties uz filmu? Es pat youtube par brīvu neskatītos! Un tie uzņēmumi, kuri dod free stuff viņiem - man tagad tieši negribas tos produktus pirkt…
Elīna nav nekāda iedvesmas avots … brīnos par 20k cilvēku, kuri katru dienu seko līdzi viņas dzīvei.
Bet vēl lielāks šoks man bija, kad pamanīju, ka Evijai fo IG seko 116k cilvēku, es nesen tikai par tādu uzzināju, izrādās populārāka par Didrihsoniem.
Margo86 @ 26.10.2025 10:43
https://www.apollokino.lv/rus/websales/cart/458e1a30-f486-455b-b145-26f1c037386d/selectseats?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.apollokino.lv%2Frus%2Fwebsales%2Fshow%2F485700
krmmm @ 24.10.2025 23:52Herberta gan katru vakaru pa ballītēm, restorāniem un spa. Tikko vēl palika viena ar ntajiem bērniem, iekārto saimniecības ēku dzīvošanai, naudas neesot, bet nu dzīvesstils tāds, kādu neiztēlētos daudzbērnu solomammai bez darba
selestine @ 26.10.2025 20:01kas nez noticis Jutas Kupres viram...Threads ielikts video un bildes ar baigo retu uz krutim un kur knapu iet slimnica.Mos sirds opereta jeb kada negadijuma cietis
cacaolatte @ 26.10.2025 00:25Danenbergsonei būtu jāmācās pazemību, angliski to be humble. Viena lieta, ja viņa to meitas video ieliktu kā vienkārši informāciju, ka Adrija mācās dziedāt un tagad sevi izaicina ar dziesmu spāņu valodā, ka vēl tāls ceļš ejams utt.utjpr., tad tā šķībā dziedāšana uztvertos savādāk. Bet tad, kad viņa to pasniedz ar vārdiem, ka "Ir mirkļi, kad sirds vienkārši plīst no lepnuma…", tad rodas jautājums ar sašutumu, vai tiešām tādu šķību dziedāšanu uztver par nezin kādu sasniegumu? Minhauzene kā Kiviču Ļenka. ?
viņa skaistumkopšanas veikalos diedelē sejas krēmu paraudziņus. Ar tādu augstprātīgu toni, it kā viņai obligāti tie pienākotos.Gizem @ 25.10.2025 20:48
Viņa iespējams ir jauka un draudzīga, bet tas kā sevi pozicionē, tik vulgāri un sekli.. liekas, ka viņai vispār nav nekādu interešu un nodarbošanos. Tikai samākslota gorīšanās un acu bolīšana. Viss tikai uz KP savulaik sapirkto mantu, sava ķermeņa un pārspīlētas seksualitātes izrādīšanu. Jēga tam? Tomēr nav jau vairs TIK maz gadu. Vispār nekādu izaugsmi neredz, kopš viņa bija karsējmeitene “no Juglas”.
Happyminka @ 27.10.2025 11:03Viens tiktok komentārs Andersonei par plāniem matiem, ka vesels storijs ar “bučiņas nelabvēļiem”. Viņai nu gan ir ļoooooti vāja nervu sistēma
la belle @ 26.10.2025 13:34Es godīgi nesaprotu - vai tiešām Elīnai likās, ka kāds gribēs doties uz filmu? Es pat youtube par brīvu neskatītos! Un tie uzņēmumi, kuri dod free stuff viņiem - man tagad tieši negribas tos produktus pirkt…
Elīna nav nekāda iedvesmas avots … brīnos par 20k cilvēku, kuri katru dienu seko līdzi viņas dzīvei.
Bet vēl lielāks šoks man bija, kad pamanīju, ka Evijai fo IG seko 116k cilvēku, es nesen tikai par tādu uzzināju, izrādās populārāka par Didrihsoniem.
nu visi kas neelso viņai pakausī, cik viņa skaista un gudra, ir nelabvēļi un skauģi.Happyminka @ 27.10.2025 11:03Viens tiktok komentārs Andersonei par plāniem matiem, ka vesels storijs ar “bučiņas nelabvēļiem”. Viņai nu gan ir ļoooooti vāja nervu sistēma
Man grūti iedomāties kuram interesē šī dāmas saturs. Nagi, pilates, iknedēļas iepirkšanās. Nesekoju, bet ik pa laikam izlec kā ieteiktais satursHelita @ 27.10.2025 13:57
Evijaifo aizgāja (pagājušo gad?) daži viral video ar pāris miljoniem skatījumu, tad šausmīgi daudz piesekojās. Bet runā, ka arī pirktie sekotāji.
Jā, tas ir paradoksāli, ka šī sieviete dzīvo kaut kādā iedomu pasaulē, ka viņa un tas cietumnieks/bezdarbnieks Artjoms kādam varētu likties tāds kā romantisks sapņu pāris. Tas ir tik pat slimi, kā Kivičliene redz savu resno saimnieku kā seksīgu rokstāru.Melleņkūka @ 27.10.2025 20:53Ak kungs, kad iepriekš runājāt par Gluzunovas filmu, es tiešām domāju, ka tas ir kaut kāds piedūriens ?? Bet atveru viņas šodienas story un tur tiešām viņa tirgo biļetes! Es ņirdzu, kurai sakarīgai sievietei liktos, ka kāds ietu uz kino uz tiem abiem kriminālajiem skatīties? Viena mūždien purpinoša ar pārbolītām acīm, šļūkusi pa kreisi ar Endziņu, otrs pasēdējis ķurķī, no kriminālām aprindām un nevar nevienu teikumu bez lamuvārdiem izdabūt ? Imantas Romeo un Džuljeta, oi nevaru! ?
Melleņkūka @ 27.10.2025 20:53Ak kungs, kad iepriekš runājāt par Gluzunovas filmu, es tiešām domāju, ka tas ir kaut kāds piedūriens ?? Bet atveru viņas šodienas story un tur tiešām viņa tirgo biļetes! Es ņirdzu, kurai sakarīgai sievietei liktos, ka kāds ietu uz kino uz tiem abiem kriminālajiem skatīties? Viena mūždien purpinoša ar pārbolītām acīm, šļūkusi pa kreisi ar Endziņu, otrs pasēdējis ķurķī, no kriminālām aprindām un nevar nevienu teikumu bez lamuvārdiem izdabūt ? Imantas Romeo un Džuljeta, oi nevaru! ?