IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 184
Reģ: 19.09.2012
Greya @ 24.05.2026 19:33
Vija Viola nu gan riebīga, pēc pēdēja story spriežot.

Pēc tā, kā izteicās, radās sajūta, ka sevi liek augstāk par pārējiem. Lai nolaižās no augstumiem.. Šādi teksti bieži pasaka vairāk par pašu cilvēku nekā viņš domā. Un nez kas noticis viņas attiecībās, ja pēkšņi parādījās dzīvokļa meklējumi.
24.05.2026 21:21 |

Reitings 2075
Reģ: 04.11.2022
Anete izskatās kā no atkritumu kastes izrāpusies. Apģērbs saburzīts un neglaimo augumam, pašai seja nekopta, un vēl bonusā tā griezīgā balss ar padumjām frāzēm
24.05.2026 22:23 |

Patīk
Reitings 11691
Reģ: 18.09.2021
Cīlija @ 24.05.2026 21:16
Gobzems tiešām ir neiedomājami pretīgs ar to Ceriņleldes nodiršanu un vajāšanu, tad acis nav pareizi laimīgas, jo nav ģimenes (it kā pašam tāda būtu), tad kleita ne tāda, un vispretīgākā ir tā ložņāšana ap to ar ko viņa tiekas, kas tādam saulē žāvētam pusgejam par daļu? Laikam jau kurvīti savu laiku dabūjis, ka tā uzcemmējies.

Nelasu Gobzi (uzzinu tik, cik šeit kāds kaut ko pasaka), bet 'uzsēšanās' uz kādu (un apsēstība) varētu būt pazīme no viņa mentālā stāvokļa
25.05.2026 00:03 |

Patīk
Reitings 11691
Reģ: 18.09.2021
Apple of my eye @ 22.05.2026 22:39
"Pārsteigums" - alpīnisti Liepiņi aizlidoja uz Bolīviju nemieru laikos, centās tikt kalnos pa kluso, bet saprotu, ka kaut kas nesagāja? Kā šoreiz ar to piesardzīgumu un pieredzes nozīmīgumu, ko Kristaps parasti sludina??? Es laikam ar šo skaitos kā heiteris, bet tā moralizēšana bija priekšā-pakaļā, līdz kamēr paši kaut ko stulbu un pārgalvīgu sastrādā. Gribētos redzēt, vai Kristaps atzīs, ka kļūdījies

Liepiņš šim manam komentāram veltījis veselu storiju sēriju – apmēram kādas te visas sūdu mušas un ko tik vēl ne.
Labi, Kristap, ja jau Jūs šo lasāt, tad atbildēšu.
Runa nav par to, ka jums gadījās neveiksmīga situācija, bet par to, ka Jūs pats vienmēr esat nosodošs un cik vīzdegunīgi izsakāties par cilvēkiem, kas kļūdās (Kalnu Grupā bieži tiek publicēts, cik atkal kāds kaut ko stulbi ir izdarījis, bet JŪS GAN vispieredzējušākie un piesardzīgākie).
Šajā gadījumā no jūsu pašu storijiem sapratu, ka dēļ nemieriem (par kuriem zinājāt jau pirms lidojāt Bolīviju), nācās pārāk ātri celties augšā, kas ir veselībai un pat dzīvībai bīstami. Paši storijos stāstījāt, ka meklējāt veidus, kā tikt kalnos pa kluso (nelegāli?), un ātri pacēlāt lielu augstumu. Man tas likās pārgalvīgi un skatoties domāju – nez kā tas izvērtīsies... Tad, manuprāt, tas bija neētiski, ka atrādījāt puisi pie skābekļa balona, kuram, iespējams, bija smadzeņu tūska, ar komentāru apmēram “redz, cik dažiem slikti”. Un tad pēkšņi ziņa, ka paši pārtraucat ekspedīciju (ar pasīvi agresīviem komentāriem par heiteriem, kas gan jau jūs kritizēšot blah blah blah).
Protams, ka pārtraukt ekspedīciju bija pareizais lēmums (labāk maksāt ar naudu un neiegūtu vēlamo pieredzi, nekā ar dzīvību), bet tieši par to ir runa – IKVIENS var kļūdīties. Pat Jūs. Bet Jūs, protams, varat turpināt sēdēt uz sava augstā zirga un runāt, ko vēlaties.
P.S. Starp citu, manā komentārā nebija apsaukāšanās vai riebeklības, bet Jūs gan atbildot parādījāt sevi visā krāšņumā.
25.05.2026 04:56 |

Reitings 312
Reģ: 12.09.2019
Par AF Aneti runājot. Pēc storijiem tik ļoti var noprast, ka grauž SEB bankas pamešana. Ja nekremtu, tad neliktu storijus “nemaz nepietrūkst” utt.
Arī es esmu gājusi prom no darba un ne reizi neesmu speciāli filmējusi darba vietu, lai storijā ieliktu, cik ļoti man nepietrūkst šī darba vieta.
Anete kā tāds atraidīts kavalieris, mēģina sev visādīgi pievērst ex darba vietas uzmanību 🤣
25.05.2026 07:58 |

10 gadi
Reitings 1301
Reģ: 20.05.2013
Greya @ 24.05.2026 19:33
Vija Viola nu gan riebīga, pēc pēdēja story spriežot.
nezinu tādu, bet paskatījos , jā sieviete kopta, labā formā, apskatījos to vīrieti , kas viņai atļāvies uzrakstīt.- normāls vidusmēra vīrietis. Jā ir ar vēderiņu, skatījos uz zobiem ko viņa aizrādīja .. redzeju normālus zobus! Visi mutē, kas viņam Turcijas zobus jāliek? Viņai viss kārtībā? Narcise.
25.05.2026 08:45 |

Reitings 91
Reģ: 25.04.2026
Mia6 @ 25.05.2026 08:45
nezinu tādu, bet paskatījos , jā sieviete kopta, labā formā, apskatījos to vīrieti , kas viņai atļāvies uzrakstīt.- normāls vidusmēra vīrietis. Jā ir ar vēderiņu, skatījos uz zobiem ko viņa aizrādīja .. redzeju normālus zobus! Visi mutē, kas viņam Turcijas zobus jāliek? Viņai viss kārtībā? Narcise.

Var arī pieklājīgi cilvēku atšūt, bet ar šādu narcises attieksmi viņa var rēķināties ar to, ka neatradīs vīrieti.
25.05.2026 09:12 |

Reitings 22452
Reģ: 08.03.2021
VissIrSlikti @ 24.05.2026 22:23
Anete izskatās kā no atkritumu kastes izrāpusies. Apģērbs saburzīts un neglaimo augumam, pašai seja nekopta, un vēl bonusā tā griezīgā balss ar padumjām frāzēm

Anete pie Zeltiņas posta par itāļu vīriešiem iekomentējusi, ka tikko atgriezusies no Itālijas un nekādu īpašo uzmanību no itāļu vīriešiem nav saņēmusi. Jā, nez kāpēc, Anete? 🤣Aplaidušās babiņas jau nu tiešām nav tā vērtas, lai viņas uzrunātu. Un nē, šeit nav runa par gadiem, viņa pat tik veca nav, vnk nevīžīga, aplaidusies suņusieva. Kaut bērnu dēļ būtu drusku pacentusies.
25.05.2026 09:21 |

10 gadi
Reitings 184
Reģ: 19.09.2012
Mia6 @ 25.05.2026 08:45

Viņš šķiet pilnīgi normāls vīrietis. Drīzāk izskatās, ka problēma varētu būt viņā pašā. Ja vēl domāju pie viņas iet uz treniņiem, tad tagad tā vēlme ir pilnīgi pazudusi. Ar savu mazo riepiņu viņas acīs droši vien justos neērti 🤣
25.05.2026 09:27 |

10 gadi
Reitings 7228
Reģ: 09.07.2011
Angelette @ 25.05.2026 09:27

Viņš šķiet pilnīgi normāls vīrietis. Drīzāk izskatās, ka problēma varētu būt viņā pašā. Ja vēl domāju pie viņas iet uz treniņiem, tad tagad tā vēlme ir pilnīgi pazudusi. Ar savu mazo riepiņu viņas acīs droši vien justos neērti 🤣

Tiešām ļoti nepatīkamu iespaidu atstāja ar savu iedomību. Varēja taču ignorēt to ziņu vai vienkārši atbildēt, ka nav aktuāli iepazīties, bet nē – vajag vēl publiski viņa profilu visiem izlikt un tik ļoti uzsvēt, ka viņa ir no pavisam citiem plauktiem un uz tādiem pat virsū neskatās. Neko nepieklājīgu tas vīrietis arī nemaz nerakstīja, kā tas IG bieži mēdz gadīties, un noteikti nebija pelnījis šādu reakciju. Tur drīzāk pašai fitnesa karalienei kaut kas nav kārtībā, ka tā savu ego jāceļ.
25.05.2026 09:44 |

Reitings 1788
Reģ: 01.08.2021
Nastja32 @ 25.05.2026 09:21

Anete pie Zeltiņas posta par itāļu vīriešiem iekomentējusi, ka tikko atgriezusies no Itālijas un nekādu īpašo uzmanību no itāļu vīriešiem nav saņēmusi. Jā, nez kāpēc, Anete? 🤣Aplaidušās babiņas jau nu tiešām nav tā vērtas, lai viņas uzrunātu. Un nē, šeit nav runa par gadiem, viņa pat tik veca nav, vnk nevīžīga, aplaidusies suņusieva. Kaut bērnu dēļ būtu drusku pacentusies.

Jā tur ir tas nekoptības vaibs, nevar salīdzināt ar Zeltiņu, kura ir vecāka. Nav protams jāšpricējas un jālaiž botokss visur, bet var sevi sakopt un izskatīties ļoti labi savos 50 gados. Īpaši ja grib būt influencere un pozēt TV šovos. Tāpec liekas pat nedaudz smieklīgi tā viņas atziņa, ka nekādu uzmanību no vīriešiem Itālijā nav saņemta. Nav jau viņi tajā Itālijā tik izslāpuši pēc sievietēm. Protams, ka novērtē koptas sievietes, Latvijā tiešām daudz koptas un skaistas sievietes un tās arī visbiežāk saņem uzmanību aizbraucot uz ārzemēm.
25.05.2026 10:25 |

10 gadi
Reitings 13883
Reģ: 30.12.2015
Laimīgie laikus neskaita jaunajā epizodē un arī Burnickis ar Martu ielikuši soctīklos, ka Ronalds tetovēs Martelly uzrakstu. Ja tā ir taisnība un tas nav tikai haipam un viņš patiešām ir uztetovējis to, tad viņš ir pilnīgs plānā galdiņa urbējs :D čalim tūlīt 40 klauvē pie durvīm, šis uzvedas kā padsmitgadnieks, jejbogu, lielāku tūdaliņu kā viņš es sen neesmu redzējusi :D
labi, Marta ir jauna un naiva, bet es tiešām nesaprotu, kā pieaugušam 37 gadus vecam vīrietim liekas, ka šādi bērnudārza gājieni viņu padara par krutāku, populārāku un ievērības cienīgu :D jo tālāk viņš iet, jo mazāk cieņas pret viņu paliek, es nezinu, kā viņu viņa draugi / darba kolēģi vispār respektē, ja viņš uzvedas kā nepieaudzis tīnis
25.05.2026 10:57 |

10 gadi
Reitings 1588
Reģ: 13.01.2011
Izskatās Mārtiņš Počš drīz kļūs par tēti. Vismaz pēdējā reelā sievai izskatās jau paliels puncis.
Vai arī neveiksmīga kleita
25.05.2026 11:35 |

Reitings 1471
Reģ: 03.04.2024
Ances866 @ 24.05.2026 21:10

Es tā ari nesapratu, kas tur notika viņai ar vīra brāļa sievu?
Man gan šķiet, ka viņai šīs kleitas mazliet tā kā akcentē vedera daļu, jo ir savilkums zem krūtīm. Neesmu dzirdējusi par oficiālu paziņojumu.

Tad viņai šie kleitas fasoni nepiestāv.
Baigā viņa, Dārtu vīra brāļa sievu nesazinās un nesarunājās, jo nu viņu jau nevar aizskart Martu Grasbergu.
Dārta Grasberga jauka sieviete.
25.05.2026 11:42 |

Reitings 1188
Reģ: 26.02.2022
Angelette @ 25.05.2026 09:27

Tas vīrietis ir ļoti resns, svarīgāk tetovējumus sataisīt nekā no 9. Mēneša grūtnieces punča tikt vaļā? Viola pareizi saka visu, sorry, jāskatās savā līmenī potenciālie partneri, kā viņiem vispār ienāk prātā mēģināt iepazīties ar skaistām, koptām dāmām, izskatoties tā, kā viņi izskatās. Tas ir ļoti trigerējoši, laikam cilvēkiem nav sapratnes par bāzes lietām.
25.05.2026 12:43 |

Reitings 339
Reģ: 06.09.2024
maijpukjiite @ 25.05.2026 10:57
Laimīgie laikus neskaita jaunajā epizodē un arī Burnickis ar Martu ielikuši soctīklos, ka Ronalds tetovēs Martelly uzrakstu. Ja tā ir taisnība un tas nav tikai haipam un viņš patiešām ir uztetovējis to, tad viņš ir pilnīgs plānā galdiņa urbējs :D čalim tūlīt 40 klauvē pie durvīm, šis uzvedas kā padsmitgadnieks, jejbogu, lielāku tūdaliņu kā viņš es sen neesmu redzējusi :D
labi, Marta ir jauna un naiva, bet es tiešām nesaprotu, kā pieaugušam 37 gadus vecam vīrietim liekas, ka šādi bērnudārza gājieni viņu padara par krutāku, populārāku un ievērības cienīgu :D jo tālāk viņš iet, jo mazāk cieņas pret viņu paliek, es nezinu, kā viņu viņa draugi / darba kolēģi vispār respektē, ja viņš uzvedas kā nepieaudzis tīnis

Un vissuperigak ir ka uztetovēja instagram vārdu, ne pašas līgavas 🤣🤣🤣
25.05.2026 12:45 |

Reitings 430
Reģ: 17.05.2022
Astarte @ 25.05.2026 09:12

Var arī pieklājīgi cilvēku atšūt, bet ar šādu narcises attieksmi viņa var rēķināties ar to, ka neatradīs vīrieti.
man arī šķiet, ka vai nu tad neraksti vispār neko, vai uzraksti nē, paldies! Un viss. Kāpēc jāaizvaino? Riebīgi.
25.05.2026 13:24 |

Reitings 771
Reģ: 09.06.2023
Persiks89 @ 25.05.2026 12:43

Tas vīrietis ir ļoti resns, svarīgāk tetovējumus sataisīt nekā no 9. Mēneša grūtnieces punča tikt vaļā? Viola pareizi saka visu, sorry, jāskatās savā līmenī potenciālie partneri, kā viņiem vispār ienāk prātā mēģināt iepazīties ar skaistām, koptām dāmām, izskatoties tā, kā viņi izskatās. Tas ir ļoti trigerējoši, laikam cilvēkiem nav sapratnes par bāzes lietām.

Tā meitenei, diemžēl, pašai nav ar ko paspīdēt. Parasts izskats. It kā trenējas, bet neizskatās īpaši labāk kā meitene, kas vienkārši apģērba smukus legingus. Kopumā pēc profila parasta Pļavnieku meitene.
25.05.2026 15:55 |

Reitings 1014
Reģ: 16.01.2023
Marta Grasberga manuprāt vienkārši ir palikusi resna pēc 3 gritniecibam pēc kārtas, jo katram bērnam vēl nav gads palicis, ka jau ir stāvokli ar nākošo.
25.05.2026 17:40 |

Reitings 11
Reģ: 14.05.2026
maijpukjiite @ 25.05.2026 10:57
njemu savus vardus atpakaľ, tas Ronalds ir vėl tupāks nekā Endziņš🤣🤣
25.05.2026 18:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!