Beidz murgot! Pat Zilupē esmu bijusi. Visa LV apcelota!Dovana @ 22.04.2026 10:40Es tādus nezinu kas laukos dzīvo dzīvokļos. Lielākā daļa cilvēku dzīvo viensētās un pieder padsmit tūkstošu hektāru zemes kā minimums arī meži! Kā tad Tu domā tie cilvēki visi to apstrādā ar rokām? Izskatās, ka Tu tālāk par pilsētas mūriem nekur neesi bijusi🙈 tās fantāzijas, ka Tev ir tāda draudzene kura tikai pusdienlaikā aizvieto par 900-1200 eiro. Vienīgais kas man nāk prātā, ka narkotikas aiz stūra tirgo stundu dienā
kālaidzīvo @ 22.04.2026 11:00kas ir threads - esiet ievērojuši ir tāds Kaspars Launerts... liekas reti pretīgs vīrietis tieši raksturā...
Mani šokē ka 21 .gadsimtā kāds nav savu dzimteni apceļojis.Kā var nezināt ka katrā pagastā ir daudz daudzdzīvoklu mājas.Pat tālos mini ciematos dziļos laukos tā ir..un liela daļa dzīvo nabadzīgi. Ziņas nekad ,nekad nav ne lasītas ,ne redzētas? Draugi,radi ir neviens nedzīvo laukos?bebebe @ 22.04.2026 12:30Dovana toč no mēness nokritusi 😁 Cilvēks ar totāli atrautu realitātes sajūtu. Jā, protams, lauki visi apstrādāti, bet ne jau tas viensētas iedzīvotājs ar saviem 7-10 ha aiz slinkuma ir iznomājis savu zemi, bet gan tāpēc, ka nevar atļauties traktoru, kombainu utt, lai pats varētu to apkopt. Katrā pagastā ir tikai kāds pārītis zemnieku, kas ar lauksaimniecību nodarbojas. Pārējie vienkārši to nevar atļauties.
Dovana @ 22.04.2026 11:48Ja Tu nezini tad apjautājies vismaz mākslīgajam intelektam. Ja laukos jādzīvo dzīvoklī tad nu priekš kam tāda dzīve. Pabraukā vismaz pa Latviju vasarā paskaties kas notiek un kā cilvēki dzīvo viensētās cik ir labības lauki utt. Tu jau būsi arī tajā kategorijā, ka nezināsi ka Latvijā ir meži liela daļa privātīpašums. Domā, ka laucinieku no rokas mutē dzīvo protams ir arī tādi, bet tur pie vainas slinkums. Kolhozi vairs nav un visus laukus apkopj īpašnieki ja par slinku tad iznomā. Dzīvokļu mājas daudzi izpērk lai viņiem būtu kur personālu strādājošo izmitināt. Rūmenes muižai arī izpirkts dzīvokļu īpašums priekš apkalpojošā personāla.
Nav_vispar @ 22.04.2026 12:26Jau kuro reizi šī tēma iet beztēmā!
es neattaisnoju ne Gobzemu, ne Adrianu. Un par sava bērna nākotni ir jādomā Adrianai, nevis man vai Gobzemam. Citādi sanāk, ka dzert var, piečurāt matraci var, tikai galvenais, lai neviens par to neuzzina, tā ja?LabaDabaDa @ 21.04.2026 11:44
Man liekas, tev ir reāla līdzatkarība no Gobzema, ja tu attaisno to alkatīgo, melīgo hiēnu. Ar piemīzta matraču zīmogu tagad visu dzīvi būs jādzīvo ne tikai Adrianai, bet arī viņas bērnam, mātei... Viņi arī visi ir pelnījuši kaut ko tādu? Kā tas bērns tagad ies uz bērnudārzu, skolu?
Tas nav "skarbi," tas ir sadistisks, vienaldzīgs, cietsirdīgs vājprāts.
Dovana @ 22.04.2026 10:40Es tādus nezinu kas laukos dzīvo dzīvokļos. Lielākā daļa cilvēku dzīvo viensētās un pieder padsmit tūkstošu hektāru zemes kā minimums arī meži! Kā tad Tu domā tie cilvēki visi to apstrādā ar rokām? Izskatās, ka Tu tālāk par pilsētas mūriem nekur neesi bijusi🙈 tās fantāzijas, ka Tev ir tāda draudzene kura tikai pusdienlaikā aizvieto par 900-1200 eiro. Vienīgais kas man nāk prātā, ka narkotikas aiz stūra tirgo stundu dienā
Elemelekaramele @ 22.04.2026 15:28es neattaisnoju ne Gobzemu, ne Adrianu. Un par sava bērna nākotni ir jādomā Adrianai, nevis man vai Gobzemam. Citādi sanāk, ka dzert var, piečurāt matraci var, tikai galvenais, lai neviens par to neuzzina, tā ja?
nu zini, nedomāju ka Tev vai man palika vieglāk uzzinot šos faktus. Nedomāju ka jāliek visas huiņas, ir svarīgajās lietas par to kurš dzer, kurš ar ko piš…sokoladeszemene @ 22.04.2026 15:47
Es vispār nesaprotu tos, kas noliek Gobzemu, jo ne jau viņš, atvainojos par izteicienu, bet tos sūdus taisa! Jā, viņš to iznes gaismā, bet ne jau viņš Adrianai vai vēl kādam liek dzert, lietot, krāpt sievu, vīru utt. Katram pašam ir jāatbild par to, ko dara ar savu dzīvi.