Amnile @ 18.03.2026 17:07Kāda zin par ko bija Kačas un Kalendy skandāls dēļ kā draudzība pajuka?
citreiz cilvekam vajag ļoti stipri kļūdīties,lai savestu savi dzīvi kārtība! Dzīve iet uz priekšu,cilvēki piedos un aizmirsissandrute @ 18.03.2026 16:27Te no viena raksta: "Rutulis līdz šim (automātiski pieņemu, ka sadarbība netiks turpināta) ir figurējis kā "Cupra" automašīnu reklāmas seja."
Ārprāts, tas nozimē, ka viens ienākumu avots un darbs jau zaudēts. Vīrietim finanses vājprātīgi sit pa ego, viena iedzeršana ir sabojājusi visu dzīvi, jo viņš rakstīja, ka no kauna var zemē ielīst, tas nozīmē, ka viņš psiholoģiski vairs nespēs dziedāt un uzstāties.
tieši gribeju rakstīt.. kas ar Patriciju noticis, viņa izskatas slimīgi tieva..Varenaes @ 18.03.2026 21:00Patrīcija vavilova izskatās gluži kā Dr. Valeine, bet viņai ir cik… 24 gadi?
ak jeezin cik vina šausmīgi izskatas pēdējā reelā!!! 😵 Nu reali anoreksike. Nabaga cilvēks.liftup @ 18.03.2026 21:25tieši gribeju rakstīt.. kas ar Patriciju noticis, viņa izskatas slimīgi tieva..
jenna @ 17.03.2026 00:34
Es šajā murgainajā seriālā negribu nevienu aizstāvēt, Laura nav balta un pūkaina, bet viņā vēl ir saprāta balss pret bērniem un viņu labklājība ir viņas prioritāte. Protams, ka pašai patīk pabaudīt dzīvi, bet viņa vismaz nav pazaudējusi màtes failu un bērni ir nr 1.
Man Kalendy agrāk patika. Likās jauna, perspektīva uzņēmēja, bet beigās diži neatpaliek no Kiviču diskusijas Ļenkas. Pat ja ģimenē ir strīdi par paternitātes testu, to iznest publiski ir.. kā apzināti nākotnē sagraut bērna mentālo veselību. Nahujam!??
Ja besī ex sieva, tas nav nekas jauns, bet šādi runāt par bērnu ir vienkārši pretīgi. Būtu veikts tests un zināmi rezultàti, cita lieta.
Savva @ 18.03.2026 22:18ak jeezin cik vina šausmīgi izskatas pēdējā reelā!!! 😵 Nu reali anoreksike. Nabaga cilvēks.
Man vispar vina nepatīk, jo baigi maksliga un visu laiku telo nez kādu sabiedrības dāmu. Vinai it kaa foršs fancy saturs, bet baigi gruti tadu kontentu skatīties, kur visu laiku cilvēks nedabisks un pārspīlēti strādā uz kameru.
Rumblerx @ 18.03.2026 18:46O, Jeļai jau ar koķiku #familytime 🤣 Cirks 🤣
Caalis @ 18.03.2026 22:55
Viņa ie ieņemusi kkādu savu stili, bet manuprāt izskatās super neglīta. Lūpas pa pusi sejas, acis neizteiksmīgas un tas kārnums. Kā chupa chups uz kociņa
problema vavilovas satură ir tas,ka tas viss šķiet tik mākslīgs,neīsts,nekádas viņas personības..viss izskatās itkā censtos kopet kadu franču influenceri..meitene laikam ar loti zemu pasapzinu,ka baidās parādīt savu īsto dabu,kas visticamak auditorijai patiktu daudz labaak nekaa sis bezpersoniskais saturs un izliksanas luxury lifeTinceD @ 19.03.2026 00:51Es domāju viņa nolēma nobadināties tik daudz, lai nevajadzētu sevi fotošopēt. Jo bija laiks, kad bildēs varēja redzēt, ka sevi slaidinājusi, gan ķermeni, gan sejas kontūras. Tagad apņēmās iet uz "ideālu", bet jau stipri pārspīlēts. Patrīcij, šis tiešām jau par daudz, ir taču pašai jāsaprot, ka visam ir robežas. +4-5 kg un būsi konfekte!
jēziņ, ziņkāres pēc paskatījos! Ārprāts.liftup @ 18.03.2026 21:25tieši gribeju rakstīt.. kas ar Patriciju noticis, viņa izskatas slimīgi tieva..
Vārdotāja @ 19.03.2026 09:48jēziņ, ziņkāres pēc paskatījos! Ārprāts.
Tur filleri ir zodā salaisti un kopskats traģisks.
Man uzsita mazliet Jeļu Kardžjanu, bet tā pat mazliet labāk izskatās
pradacandy @ 19.03.2026 08:28Nesekoju Gobzemam, bet koķiks ir draudzenes bijušais vīrs vai tomēr cits?