Jekunee @ 09.02.2026 11:16ronaldam kādu dienu apniks, par visu maksāt, jo martiņa nestrādā normālu darbu, izņemot reklamē bavuu viņam.
Ja tā marta nekur nestrādā normālā darbā ,tad viņai naudu dod vecāki/ boyfriend visu apmaksā, jo nu no "influencera pilna laika darba" kā viņa pati saka, nevar samaksāt par ēdienu, skaistuma procedūrām, pārējo visu, mājokli un uzturēt suņus. Es domāju, ka influencēšana ir viņai hobijs nevis peļņa. Ja kāds par to visu maksā, tad var nestrādāt.
par ko?Krizdole @ 08.02.2026 16:30Lielais biznesmenis Jerjomins ar saviem super kursiņiem tik slavens, ka ticis Bez tabu ?
Tepat @ 09.02.2026 23:26Paskatījos resnas bārbijas ig biznesa kontu. Lindai Leen 100% to noderētu iegaumēt. Lindai Leen vienmer bijusi laba figura, sekzy, bet tagad tā seja. Nu, kāpēc jāstaigā ar ko tādu un vēl jākrāsojas, it kā tas, ko glābtu. Tā ir tūskainā novecošanās.
kads viņai tagad ir?Tepat @ 09.02.2026 23:26Paskatījos resnas bārbijas ig biznesa kontu. Lindai Leen 100% to noderētu iegaumēt. Lindai Leen vienmer bijusi laba figura, sekzy, bet tagad tā seja. Nu, kāpēc jāstaigā ar ko tādu un vēl jākrāsojas, it kā tas, ko glābtu. Tā ir tūskainā novecošanās.
Mathilde @ 10.02.2026 00:18a man pofig kā katra izvēlās izskatīties.
Man patīk gan lindu, gan sigņu pofigisms- resna, tieva, īsa, gara, veca, jauna… kā gribu, tā izskatos.
Galvenais!!!!!!! - būt saskaņa ar sevi un priecēt savu spoguļattēlu.
Pati novecoju dabīgi, bet uzturoši, nekas nekarājās vai negrab, bet uzskatu, ka katram ir izvēle darīt kā gribās. Laimīgu simts kosmetologu, sportazāļu un duetologu apmeklējumi nedara. Laime ir katrā pašā iekšā!
Uzskatu, ka piem. Jelinskai uzkritoši daudz sejas procedūru, itkā tas dotu nenormālo skaistumu, bet, lai jau tērējās tagad, ko darīs pēc gada.
Nu jau izskatās, ka deguns mutē atdurās, cik tā augšlūpa neproporcionāli plata. Kāpēc tā jādara?!loija @ 10.02.2026 08:58
Jeļinskas lūpas paliek lielākas un lielākas. Tā rieva virs virslūpas, kur var redzēt, ka figņa salaista lūpās, ir tik neglīti. Par kādu skaistumu tur vairs var būt runa.
Mathilde @ 10.02.2026 00:18a man pofig kā katra izvēlās izskatīties.
Man patīk gan lindu, gan sigņu pofigisms- resna, tieva, īsa, gara, veca, jauna… kā gribu, tā izskatos.
Galvenais!!!!!!! - būt saskaņa ar sevi un priecēt savu spoguļattēlu.
Pati novecoju dabīgi, bet uzturoši, nekas nekarājās vai negrab, bet uzskatu, ka katram ir izvēle darīt kā gribās. Laimīgu simts kosmetologu, sportazāļu un duetologu apmeklējumi nedara. Laime ir katrā pašā iekšā!
Uzskatu, ka piem. Jelinskai uzkritoši daudz sejas procedūru, itkā tas dotu nenormālo skaistumu, bet, lai jau tērējās tagad, ko darīs pēc gada.
jā, ošņā savu virslūpu 😀Hermiine89 @ 10.02.2026 11:08Nu jau izskatās, ka deguns mutē atdurās, cik tā augšlūpa neproporcionāli plata. Kāpēc tā jādara?!
Annie @ 10.02.2026 13:37Džilindžers un Kalniņa vairs neslēpjas. Bet tik smieklīgi, ka vēl nesen noliedza attiecības. Ir gan izmisums, ka vēl tik jaunai jāķeras pie tāda veča. Nu, jā, tā ka viņš visas savas sievietes prec, tad jau laikam beidzot cer dabūt gredzenu pirkstā. Ja reiz neviens sava vecuma vīrietis negrib.
Inga pati ar Džili laida, kad viņš nebija brīvs. Karma is a bitch 😁McSara @ 10.02.2026 14:08
Īstenībā pat nožēlojami. Džilis nav nekāds puika, bet liedzās ka nu tikai! Lindai gan der atcerēties - uz cita nelaimes laimi neuzcelsi!
Visu cieņu Ingai, neiet apkārt kladzināt netīro veļu!
Ani23 @ 09.02.2026 13:38
Jā, ir cilvēki kam tiešām nosliece uz tūsku. Man pašai sejā arī visu var uzreiz nolasīt- iepriekšējā vakarā ēstie suši vai vīna glāze būs nākamā rītā “uz sejas”, bet nu tas liek piedomāt vai to vajag ?
Attiecībā uz Lindu, iemesli var būt visdažādākie, tikpat labi perimenopauze- tad arī var parādīties tūska un visādi citi brīnumi, kas galīgi nav atkarīgs no pašas sievietes.