Mia6 @ 14.01.2026 17:36Sandija mūžīgais drāmu cilvēks , esmu ievērojusi ka regulāri kad jābrauc ceļojumos jau iepriekš atgādina kā bija toreiz tajā gadā, cik sudigi bija un nekur neaizbrauca. Tagad ir aizbraukusi , bet tāpat bur drāmu un īsti nevar saprast par ko. Vienk pieradusi ka jābūt drāmai. Es nevaru… nu tak aizmirsti un baudi ceļojumu!!!
Mia6 @ 14.01.2026 17:36Sandija mūžīgais drāmu cilvēks , esmu ievērojusi ka regulāri kad jābrauc ceļojumos jau iepriekš atgādina kā bija toreiz tajā gadā, cik sudigi bija un nekur neaizbrauca. Tagad ir aizbraukusi , bet tāpat bur drāmu un īsti nevar saprast par ko. Vienk pieradusi ka jābūt drāmai. Es nevaru… nu tak aizmirsti un baudi ceļojumu!!!
Bumblebee123 @ 14.01.2026 18:13Publisks fuij ikvienam salonam vai pat bio hio sūdam kas sadarbojas ar Jelinsku. Kā var jebkāds uzņēmums atbalstīt šīs vērtības ?
Bumblebee123 @ 14.01.2026 18:13Publisks fuij ikvienam salonam vai pat bio hio sūdam kas sadarbojas ar Jelinsku. Kā var jebkāds uzņēmums atbalstīt šīs vērtības ?
postā slaida seja, storijos nē. Gan jau ar Faceapp taisa bildes kā daudzasMi mi @ 14.01.2026 12:35o johaidi...šausmas, cik traki var izskatīties ???
Laikam jaunais kotiks grib lai augšējās lūpas pēc iespējas vairāk līdzinās apakšējām🤣🤣🤣loija @ 14.01.2026 22:47
Vai tiešām viņa taisa vēl lielākas lūpas? Priekš kam? Par sadarbībām lai jau katrs pats uzņemas atbildību, bet paraugs viņa sen vairs nav, varbūt jaunām čiksēm tikai.
loija @ 14.01.2026 12:11
Nav jau izslēgts, ka abi laida pa kreisi, tāpēc tāds miers no viņa puses? Tas gan nemazina faktu, cik pretīgi ir saieties ar labākās draudzenes bijušo vīru pa kluso aiz muguras un nospļauties par draudzību.