njā, tāpat ka Wood spirit DanaTomatokatoko @ 08.09.2026 23:21neticat visam ko saka, te 2 gadus čīkstēja, ka resna, te hops ātri notieveja. Nekādas citas magic ka GLP tur nav. Tad jau visi vairogdziedzera slimnieku, 3 mēnešus padzertu zālītes un visi būtu ideāla forma. Diemžēl ir tieši pretēji
Danai nekad nav bijis liekais svars . Nu vismaz ne tādā izpratnē kā resnums . Viņa bija vibeu brīdi tāda mīkstāka ,bet īstenībā ,pat tad ļoti tieva. Nevajag te atkal normālu sievietes ķermeni aprunāt . Un viņa laiku atpakaļ pati rakstīja ,ka ir kaut kāds projekts vai kaut kas,kādēļ sāka iet uz sporta zāli regulāri un pa mainīja ieradumus.He730 @ 09.09.2026 14:28njā, tāpat ka Wood spirit Dana
Kitija Reiz @ 09.09.2026 13:45Medova tagad baiga latviete 🤣🤣 Ar pie.medovas blogu
Marta79 @ 09.09.2026 16:03
Kādreiz viņai sekoju, nekad nepatika, bet sekoju.
Bet šķiet briesmīga vecene. Ne tikai vizuāli....
Grāmatu izdeva - receptes copy paste no interneta, galveanais, ka divās valodās. Baigā valodas pratēja😄😄Nav par ko pat lepoties😄😄 ar svaru cīnījās, cīnījās - tagad tieva kā kāts...arī pupi līdz celim, lūpas pa visu ģīmi. Brr....
vot šitais gan ir 🤦🏼♀️ Neesmu Danas fans, bet nu par resnu viņu nosaukt…. Tagad viņai ir smuka muskuļu masa, agrāk bija vnk tieva.He730 @ 09.09.2026 14:28njā, tāpat ka Wood spirit Dana
Ances866 @ 09.09.2026 16:57Kur var lasīt par Ex Dukuru tiesāšanos?
viņa pati minēja, ka bij pieņēmusies svarā. Precīzi neatceros gan kurā gadā tas bij. Un kur es viņu par resnu nosaucu? Vnk šobrīd viņa ir palikusi pavisam tieva.BellaCiao @ 09.09.2026 16:36vot šitais gan ir 🤦🏼♀️ Neesmu Danas fans, bet nu par resnu viņu nosaukt…. Tagad viņai ir smuka muskuļu masa, agrāk bija vnk tieva.
Lūdzu parullē viņas Instagram un uzraksti, kurā gadā viņa ir bijusi resna?
mani vairāk pārsteidz, kad viņš viņu iesūdzēja tiesā. Kad skaidri zināja, ka viņa ir gaidībās. Savu bērnu māti! Fuj!LabaDabaDa @ 09.09.2026 18:12
Par gleznu ir nupat nopublicēts https://www.1188.lv/zinas/miks-dukurs-tiesa-iesudzejis-savu-bijuso-sievu-iemesls-sentimentals/72948
Valdet šo aizdomīgi ātri palaida forumā. Vai tikai nebūt pa tiešo informācija no pašas "taisnības cīnītājas", "drosmīgās" un "atklātās" Kalendy.
Vispār Dukuram gan ir iekšas - tiesāties ar bijušo sievu par kaut kādu Rokija gleznu, kamēr pašreizējā draugaļa viņa meitu par bastardi publiski saukā.
Mayaaa @ 09.09.2026 14:48Danenbergsone jau otro dienu pēc kārtas atradusi par ko pačīkstēt 😃
jaaa😄Mi mi @ 09.09.2026 20:10Vidauska pēc tāda plānprātīga bomžuka izskatās 😀😀😀
Sveiciens @ 09.09.2026 18:56mani vairāk pārsteidz, kad viņš viņu iesūdzēja tiesā. Kad skaidri zināja, ka viņa ir gaidībās. Savu bērnu māti! Fuj!
es nesekoju viņu drāmai un iespējams tas tiešām ir absurdi, bet 3 gadus viņš gaidīja, lai viņu iesūdzētu par gleznu? Tieši tagad?Mashka Kakashka @ 09.09.2026 23:14
Man gan liekas rēcīgi un absurdi, ka Dukura ex sieva neatdod gleznu, ko gleznojis Dukura tēvs Mikam kā dāvanu. 🤡 Kaut kas viņas galviņā ir ļoti šizīgs.
Sveiciens @ 09.09.2026 23:43es nesekoju viņu drāmai un iespējams tas tiešām ir absurdi, bet 3 gadus viņš gaidīja, lai viņu iesūdzētu par gleznu? Tieši tagad?
Mashka Kakashka @ 10.09.2026 00:17
Nu ja cilvēks ar labu neatdod, acīmredzot paiet laiks un nākas visu risināt caur tiesu.
“Vienlaikus Laura norādījusi, ka pati būtu gatava gleznu aizdot izstādei, taču nevēlas to vienkārši nodot bijušajam vīram: “Es labprāt aizdotu gleznu izstādei, bet mums nav attiecību, kurās varu uzticēties, ka to saņemšu atpakaļ.”
Kāpēc Dukura ex sieva tik ļoti pieķērusies tik ļoti nīstā ex vīra tēva dāvanai?! 🤡 Šizīgi. Atdod to gleznu un dzīvo savu laimīgo dzīvi tālāk. Bet nē, neatdos. Uzmanības trūkums vai tik ļoti gribas ieriebt Mikam?! 🤡