Erna @ 07.09.2026 11:53tā ir viņa, kura ar vīru mēģināja dzīvot Norvēģijā? Bija youtube tādi Stankeviči Norvēģijā. Vai taml. Brīnījos, ko var tādas muļķības gvelzt, neko paši vēl nesaprot, kā mazi bērni, bet gribēja citus baigi izglītot.
Nu kādas muļķības, čangaļu ģimene. Dzimšanas d. storijā var redzēt arī māsu un brāli, nav tur čigāns neviens. Bet Bokāne gan velk uz čigānieti.Vārdotāja @ 07.09.2026 10:21Endziņš nosaucis viņu par čigānieti, jo patiesībā esot brūnas acis, a lēcas liekot.
Un ar filtriem tas deguns šaurs- dzīvē kartupelītis
Mi mi @ 06.09.2026 23:24diez ko šī ar vīru nesadalīja, ka izšķīrās? 👀
Kambala ar Zuti tak 6dien Arēnā cīnīsies 🫣😁sandrute @ 07.09.2026 13:59Kur ir pazudis Kaspars? Sen nav redzēts un Olga viena aizbrauca uz Kasablaku. Agrāk viņi brauca abi kopā.
manameitene @ 07.09.2026 22:25Kambala ar Zuti tak 6dien Arēnā cīnīsies 🫣😁
viņa reizi nedēļā kaut ko meklē - tad izcilu vadītāju, tad asistenti un nekad neviena nav gana laba. Te ir kāda kas kādreiz ir pieteuksies viņas vakancēm, tās vispār ir reālas vai vienkārši uzsit sev cenu?gii_star @ 07.09.2026 21:48Es atvainojos,ka es atkal ar to Blanshu, bet nu es nevaru :D Meklē PA tagad - dinamisku, ātru, būs jādara viss un jāizdomā pašai un vēl NDA līgums jāslēdz. Prasības un prasības lielajai karalienei, bet pat nepasaka ko pati dos pretī - vismaz samaksu? Vai arī par velti tas būs milzīgs gods zemoties un izdabāt despotiskajai dāmītei? :D
be.beta @ 07.09.2026 18:23Par Aveniti - tā esot domājuši pārcelties uz Spāniju, jau kopš p.g. oktobra, skoliņa bijusi jau noskatīta utt. bet ne viņa ne vīrs NECIK nav iemācījušies valodu :D
Tai dāmai nav pilns rublis. Brīnos, kā tas bizness vispār kopā turās?! Man viņa šķiet diezgan toksiska. Kaut kas tur nav riktīgi ar viņas attiecībām ar citām sievietēm. Nu nevar tā būt, ka atkal un atkal viņai darbinieces dur dunčus mugurā. Un ja tā ir, tad priekš kam meklēt darbinieces svarīgās pozīcijās Instagramā? Un tās prasības izklausās tā- davaj tu visu darīsi manā vietā, kamēr es ar Kūkotavas fantomasu ceļošu apkārt.gii_star @ 07.09.2026 21:48Es atvainojos,ka es atkal ar to Blanshu, bet nu es nevaru :D Meklē PA tagad - dinamisku, ātru, būs jādara viss un jāizdomā pašai un vēl NDA līgums jāslēdz. Prasības un prasības lielajai karalienei, bet pat nepasaka ko pati dos pretī - vismaz samaksu? Vai arī par velti tas būs milzīgs gods zemoties un izdabāt despotiskajai dāmītei? :D
noteikti sarunāta cīņa. Zutis gan jau pēc šī “atgriezīsies” apritēKatyB @ 07.09.2026 22:46
Drīzāk katrs pa līnijai paņems un pirmajā posma būs gar zemi 😂😂
McSara @ 07.09.2026 23:51
Un domāju arī neiemācīsies! 😁
Tā otra influencere Danenbergsone jau runā spāņu valodā?
Krizdole @ 06.09.2026 12:00Kopš kura laika tad Uresina kļuvusi par miljonāri? Vakar bija storijs, kurš sākās ar tekstu "I'm an immigrant millionaire..." jeb tas no sērijas Forbes miljonāri?
Danenbergsone jau taa ir pārgurusi, kāda vēl valoda! Nez, Gobzems runā spāniski?McSara @ 07.09.2026 23:51
Un domāju arī neiemācīsies! 😁
Tā otra influencere Danenbergsone jau runā spāņu valodā?
Mi mi @ 07.09.2026 20:50Man jau nez kuro reizi rodas iespaids, ka tam sūda jerjomina sunītim no viņa ir bail. Atceroties to video, kur viņš to suni tik brutāli sagrāba, ka pēc tam pats taisnojās un mēģināja kaut kā attaisnot savu rīcību, šis iespaids tikai pastiprinās. Pilnīgi pretīgi. Stulbais slāvs! 🤮
be.beta @ 07.09.2026 18:23Par Aveniti - tā esot domājuši pārcelties uz Spāniju, jau kopš p.g. oktobra, skoliņa bijusi jau noskatīta utt. bet ne viņa ne vīrs NECIK nav iemācījušies valodu :D
Mix @ 08.09.2026 09:36
Man jau liekas, ka redzams, ka tas nav nekas super izplānots. Ko tur pārmest? Ka ir kāds “ja nu kas” plāns? Vnk cilvēki izdomāja, ja sāksies karš, tad brauks uz Spāniju. Kaut ko nedaudz papētīja, bet cerēja, ka viss nomierināsies. Sāka lidot droni katru dienu un aizbrauca.
He730 @ 07.09.2026 22:21Prātiņ nāc mājās… Anete Spīķe lietos Moujarno… nu kāpēc 60 kg zaķim jālieto kas šāds… nākamā Vavilova? Un vēl taisnojas, ka tas lai nenoietu no sliedēm ar ēšanu.. jo vairāk kustas un vairāk ēst gribas…
Aldo @ 07.09.2026 22:23
Nu nez vai nu līdz galam izšķīrās, abus kopā ar bērniem redzēju pastaigājamies Fantadromā pirms 2ned 😁 laikam vecis saprata, ka savos 40+ nevienu 10 gadus jaunàku vairs nedabús 😁😁😁