IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 93
Reģ: 04.04.2020
Runājot par tēmu Sana, Jānis un Anna.. kā nu ir, tā nu ir, visi viņi tur ir labi.
Es kaut kur saprotu Sanu, zinot kā viņš dzīvoja ar Annu, saprotams, ka viņa vēlas dot labāko dēlam un nepalikt galīgos lūzeros, tāpēc jau tā slauca Jāni.
Savukārt, piekrītu Jānim, ka viņai bija pietiekami daudz laika sakārtot savu dzīvi un SEVI nodrošināt pašai. Ja runā par bērnu tēmu, tad pieaugušo attiecības ir pieaugušo attiecības un tur jaukt bērnu pa vidu nav nekādas vajadzības. Turklāt, ņemot vērā situāciju Latvijā, nu nezinu es nevienu ģimeni, kur 5tk ir par maz, lai uzturētu bērnu, turklāt, ja no viena vecāka ir 5tk, tad no otras puses ir jādod tikpat, ko diez vai Sana varētu. Plus tekstos bija minēts, ka auto un dzīvoklis ir viņai, tikai ar Jāņa atsevišķiem nosacījumiem. Un nebrauc viņa ar Honda Jazz 2003.gada. A ko viņa vēl gribēja? Izģērbt vispār? Panāca, abas labas. Viss klasiski, saprotami, nav ko piebilst.
19.08.2026 23:48 |

Reitings 64
Reģ: 19.07.2026
Tiešām mazliet smieklīgi, ka Sana rakstīja ka neko neesot saņēmusi un blabla, tikai kāda dzīvokli viņa dzīvo un ar kādu mašīnu brauc? 🤭
20.08.2026 01:35 |

Reitings 110
Reģ: 18.06.2026
Timmam bija jānodrošina dēla dzīve, nevis Sanas.
Varat man nepiekrist, bet nebija Jānim jāturpina nodrošināt Sanas somiņas un pārējais lux dzīvesveids.
Tas, ka Timma (vai kāds cits) nodrošināja Sanu, bija vairāk kā skaidrs, jo dāma ne strādāja, ne baigi influencēja, bet badā nemira, pa restorāniem staigāja un dzīvoja labi!
Tas, ka Sana bija blakus laikā, kad Jānis izsitās, neuzliek par pienākumu apgādāt Sanu visu dzīvi!
Un 2,7k ir pat ļoti pietiekami mazam bērnam.
Savukārt par Annu runājot-es esmu pārliecināta, ka Anna bija Timmu piebūrusi un jā! Es ticu šim senajam rituālam, kuru joprojām daudzas izmanto. Pieburti vīrieši nereti sajūk prātā, dzer un lieto narkotikas, apzinās, ka partneris ir toksisks, bet tāpat raujās pie viņa. Tieši tas ko novērojām šos gadus uz Jāni skatoties.
20.08.2026 05:37 |

Reitings 314
Reģ: 29.06.2026
Sanas ar izbolītajām vardes formas acīm aizstāve, tu jukusi vai? Kas ir Aņka un kas ir Sana? Pasaule a mēroga zvaigzne un bezšķirnes suncēns.
20.08.2026 07:57 |

Reitings 26
Reģ: 19.08.2026
Es laikam dzīvoju pilnīgi citā burbulī, un tajā nevienu sievieti, kura savu laiku velta ģimenei, tās aprūpei un labsajūtai, un tam, lai vīrs varētu piepildīt savus mērķus un nodrošināt ģimeni, neuzskata par slaucēju. Tāds bija viņu ģimenes formāts un vienošanās. Arī šķiršanās gadījumā manā burbulī, īpaši tajos gadījumos, ja vīrietis ir tās iniciators neviens neatstāj bez nekā. Tieši pretēji- ir tikai normāli, ka pateicībā par visu un apzinoties, ka bērnu 90% no laika audzinās bijusī sieva, tai tiek nodrošināta dzīvesvieta, transports un alimenti.
Sanai nav un nebūtu pretī jāuzrāda 5000€, to Jums pateiks jebkurš ģimenes lietu advokāts, jo vecākam ar augstākiem ienākumiem ir pienākums arī attiecīgi nodrošināt bērnu. Zināšanai- Pēc likuma, sieva var pieprasīt uzturlīdzekļus sev, lai nodrošinātu tādu pat dzīvesveidu, kāds bija laulības laikā. Šādi alimenti nav nekas jauns.
Vienīgā viņas kļūda, bija pašai nesastādīt laulības līgumu par mantas sadali tad, kas Jāņa karjera uzņēma apgriezienus. Tas ir arī viss. Ja būtu līgums, būtu sadalīta manta, Kristiāns nodrošināts un miers mājās.
Un man jājautā, vai tiešām visas palaida garām vienu no pēdējiem e-pastiem 18.10, kur Sana piekrīt mazākiem alimentiem no 5 uz 3k. Un pilnīgi mierīgi, lūdz plānot nākamos soļus, sakot, ka Kristiānu var satikt jebkurā laikā, bet ne laist uz 3 mēnešiem uz USA. Viss viņu sarakstes sākums ir bijis 18.10, tātad, ne pat 24h griezumā, viņa piekrīt alimentu maksājuma samazināšanai no 5 uz 3k.
20.10. Ar viņu jau ir runājis Jāņa advokāts, ka Jānis uzstādījumus neimainīs- viņai jāmaina uzvārds un Kristiāns visu vasaru pavada USA.
Tad arī Sana skaidri un gaiši uzraksta, ka viņa visu šo laiku no alimentiem ir krājusi naudu, jo zināja, ka pienāks šī diena.
20.08.2026 08:55 |

Reitings 26
Reģ: 19.08.2026
Fakts, ko Jānis aizmirsa, un kāpēc citi atļaujas Sanu saukt par slaucēju ir tieši tas, ka viņas darbu un ieguldījumu nevarēja tā izmērīt naudā, kā to varēja ar basketbola karjeru. Kāpēc gan Jāni neviens nesauca par slaucēju, kad Sana viņam un pēc tam bērnam veltīja visu, un palīdzēja tikt sporta spozmē? Viņš arī slauca viņas laiku, enerģiju, spēku.
Kad viņam pašam bija jākļūst par vecāku, kurš sēž mājās ar bērnu, un audzina, kamēr otra blandījās pa pasauli, dziedot un atpūšoties ne tikai ar draudzenēm, tad arī nāca apziņa par to, ka naudas visam nepietiek, jo laika pilnvērtīgi pievērsties savai karjerai vienkārši nav 🤷🏻‍♀️
20.08.2026 09:00 |

Reitings 5879
Reģ: 17.08.2024
komentators @ 19.08.2026 12:48

nekad neesmu dzirdeejusi par taadaam prasiibaam, arii Didrai uz deguna operaaciju bija nagi un mati
komentators @ 19.08.2026 12:48

nekad neesmu dzirdeejusi par taadaam prasiibaam, arii Didrai uz deguna operaaciju bija nagi un mati

Tas, ka neesi dzirdējusi nenozīmē, ka tā nav. Turcija ir Turcija, tur jau pilnīgi vienalga, un Didra un viņas op galīgi nav atskaites punkts. bet Latvijā dažādām operācijām tas ir basic prasības.
20.08.2026 09:26 |

Reitings 3109
Reģ: 10.09.2021
Es jau rakstiju, ka Sana nav perfekta. Ir viņai mazvērtības kompleksi, viņai gribas domāt pašai vai lai citi domā, ka viņa pati nopelnījusi. Šo to noklusē. Bet viņa uzsver, ka no mantojuma neko viņa un dēls nav saņēmusi, kas tā arī ir. Šķiršanās lietas un alimenti nav jājauc kopā vienā katlā ar mantojumu. Un pilnīgi loģiski, ka ir šoks un sašutums kur nauda palika, ja no miljonāra pilnīgi nekas nepalika. Iedomājaties sevi viņas vietā.. nu graujoši, to grūti ir sagremot kas notika.
20.08.2026 09:45 |

10 gadi
Reitings 6292
Reģ: 29.01.2009
Tās, kas te saka, ka Sedakova mums izskalojusi smadzenes - nē, man joprojām besī Aņka. Viņa ir izspiedēja, manipulatore, egoiste, vulgāra un ar zemu intelektu. Bet mēs šeit apspriežam faktus, nevis nostājamies kāda pusē. Visi viņi tur labi ir.
Bet Sana pati atzina savā story, ka viss ko saņēmusi ir Jāņa mēnešalga, spēlējot Khimki, kas ir no 100-125K, kas arī nav maz.
20.08.2026 10:22 |

10 gadi
Reitings 3628
Reģ: 20.06.2013
gii_star @ 20.08.2026 10:22
Tās, kas te saka, ka Sedakova mums izskalojusi smadzenes - nē, man joprojām besī Aņka. Viņa ir izspiedēja, manipulatore, egoiste, vulgāra un ar zemu intelektu. Bet mēs šeit apspriežam faktus, nevis nostājamies kāda pusē. Visi viņi tur labi ir.
Bet Sana pati atzina savā story, ka viss ko saņēmusi ir Jāņa mēnešalga, spēlējot Khimki, kas ir no 100-125K, kas arī nav maz.
nav maz un var jau saprast, ka Sanai grauza, ka Timma ar AS šiki dzīvo un sviežas ar naudu. Tai pašā laikā JT nav jāuztur bijusī sieva un viņas dzīvesveids, jāuztur ir bērns, kam 5 Tk mēnesi ir loti pieklājīgi. Tas, ka nekas nepalika mantojumā, nu tas jau atkal cits stāsts. Tur tikai Timma pats vainīgs, ka no miljonāra nonāca līdz bomža līmenim.
20.08.2026 10:45 |

Reitings 12
Reģ: 20.08.2026
Nesaprotu vai tiešām veicot feislifut ar domāšanu un uzvedību kaut kas var noiet greizi? Viss iespējams dāmas uzvedība liek apšaubīt saprātu.
20.08.2026 10:47 |

Reitings 12
Reģ: 20.08.2026
Everitai jauns trends: ēst un cūkoties ar ēdienu, šļapstināt, ar pirkstiem bakstīt ēdienu, spļaut tējas biezumus atpakaļ krūzē. Nesaprotu kā cilvēkiem tas patīk, līmenis nav no augstākajiem. Man šķiet, ka mentalitāte un ietekme no RUS ietekmeļkiem uz viņu ir iedarbojusies. Un viss ir Bomba un karoč...
20.08.2026 11:03 |

10 gadi
Reitings 6292
Reģ: 29.01.2009
qwe @ 20.08.2026 10:45
nav maz un var jau saprast, ka Sanai grauza, ka Timma ar AS šiki dzīvo un sviežas ar naudu. Tai pašā laikā JT nav jāuztur bijusī sieva un viņas dzīvesveids, jāuztur ir bērns, kam 5 Tk mēnesi ir loti pieklājīgi. Tas, ka nekas nepalika mantojumā, nu tas jau atkal cits stāsts. Tur tikai Timma pats vainīgs, ka no miljonāra nonāca līdz bomža līmenim.

Tieši tā, mantojums ir cits stāsts. Tāpat kā Kambala - no miljonāra par bomzi.
20.08.2026 11:17 |

Reitings 1773
Reģ: 11.08.2022
arma @ 20.08.2026 11:03
Everitai jauns trends: ēst un cūkoties ar ēdienu, šļapstināt, ar pirkstiem bakstīt ēdienu, spļaut tējas biezumus atpakaļ krūzē. Nesaprotu kā cilvēkiem tas patīk, līmenis nav no augstākajiem. Man šķiet, ka mentalitāte un ietekme no RUS ietekmeļkiem uz viņu ir iedarbojusies. Un viss ir Bomba un karoč...
Tā ir,ka vienigā komunikācija ir ar kameru telefonā, ne vinai draugu, ne draudzenu, kur pamācīties, kā pie galda uzvesties un komunicēt😁
20.08.2026 11:23 |

Reitings 1257
Reģ: 31.12.2022
qwe @ 20.08.2026 10:45

Nu, zini, man arī grauztu, ja Instagram tēvs dzīvotu šikā dzīvoklī Miami, īrētu ekskluzīvus auto, staigātu pa restorāniem, bet bērnam sarunātos alimentus nebūtu maksājis mēnešiem un teiktu, ka ir bezdarbnieks bez ienākumiem… jo Sana e-pastos raksta, ka ir parāds par iepriekšējiem mēnešiem… te, manuprāt, jāskatās konteksts. Ok, 5k priekš Latvijas mēnesī šķiet daudz, bet Timma pats šķiroties izlēma summas un nosacījumus, tur Sanai īpaši neviens neprasīja, ko viņa grib, bet iedzina stūrī, jo viņa bija finansiāli atkarīga un ar zidaini uz rokām. 5k pret 125k mēneša algu galīgi nav liela summa un te nav runa par alimentiem no “kaimiņu Jankas”, bet no miljonāra (uz šķiršanās brīdi). Man drīzāk izskatās, ka Annai sāka likties, ka Sana saņem par daudz un bīdīja Jāni pārdot pēdējo īpašumu LV un visu norakstīt uz viņu. Viņš, muļķis, akli kā kucēns visu izpildīja un tieši tādēļ arī ģimene palika bez nekā mantojumā. Ja godīgi, es arī negribētu miesīga bērna mantojumu atdot kaut kādai krievu duņkai. Tur gan vairāk vainīgs ir pats Timma, nekā Aņa.
Bet kopumā Anna ir mūžīgi apbižota no visiem, visi viņai dara pāri, tas ir visās viņas intervijās, cik viņa naiva un apbižota. un tā raudošā ziņa mammai Jāņa dz.d jau pēc miršanas ir vispār wtf. Lai vēl Jāņa mamma pamierina nabadzīti, cik viņai grūti. Sučka viņa ir, kas izmanija no policijas Jāņa telefonu un tagad liek tikai to, kas pašai glaimo.
20.08.2026 12:03 |

Reitings 54
Reģ: 24.03.2024
Man liekas Annai pašai būtu jaiztulko ziņas un jāpārlasa sarakstes ar Sanu, visu pārlasiju, tur nav neviena punkta kur viņa nepiekrīt samazināt izmaksas, cik saprotu tad sākumā bija 5k krājkonts 5k Sanai, bet pēctam Jānis pieprasija maksāt tikai 2.5k Sanai . Protams, parastiem mirstīgajiem liekas summas milzīgas, bet saprotot Sanu, viņš tādas summas tērēja dažu dienu laikā, gan Krievijā, gan Amerikā.
Abi laulībā nopirkuši dzīvokli un auto. Katram paliek savs īpašums, viņš savu pārdod, bet vislaik ņemas par īpašumu kur dzīvo bērns ar bērna māti. Es nesaprotu ko Anna grib panākt no Sanas ar tiem screenshotiem, bet vienīgais par ko viņa nepiekrita ir mainīt uzvārdu kamēr pati nebūs apprecējusies. Un uzvārds noteikti netraucēja ne Jānim, ne Sanai bet Annai.
20.08.2026 12:14 |

Reitings 3109
Reģ: 10.09.2021
Nu kā, Anna gribēja, lai visi domātu cik mantkārīga ir Sana un un Jāņa vecāki ar tiem screeniem. Jāsaka, ka pat izdevās pēc sākuma komentāriem šeit 😵
20.08.2026 12:27 |

Reitings 1286
Reģ: 02.08.2022
Valdet @ 20.08.2026 12:27
Nu kā, Anna gribēja, lai visi domātu cik mantkārīga ir Sana un un Jāņa vecāki ar tiem screeniem. Jāsaka, ka pat izdevās pēc sākuma komentāriem šeit 😵
Valdet @ 20.08.2026 12:27
Nevis mantkārīga, bet nepatiesa.
Uz viņas personīgo kontu viņš regulāri skaitīja uzturlīdzekļus. Izņemot, jā, no 2022.gada augusta, kad Timma sāka diktēt savus nosacījumus par Kristiānu vasarās un uzturlīdzekļu samazināšanu no 5000€ uz 3000€. Sarakstes beigās, viņš piekrīt par 3000€ mēnesī uz Sanas kontu, ja viņa pati apmaksā no šīs summas privāto bd. Kā arī, Timma bija pārstājis veikt maksājumus 5000€ apmērā uz Kristiāna krājkontu. Kur bija izveidojies 100000 vairāk liels parāds. Tad, acīmredzot, Sana ir sākusi runāt par tiesu parāda atgūšanai. Un viņu strīds nav atrisinājies vienas dienas laikā. Tā kā Timma uzlika liegumu savam dzīvoklim un mašīnai. Un pilnībā nogrieza uzturlīdzekļus no 2022.g. augusta. No sarakstes ir redzams, ka abi paliek pie 3000€ mēnesī uz Sanas kontu, viņš noņem liegumus dzīvoklim un mašīnai, un apņemas atmaksāt krājkonta parādu.
No Sanas intervijām varēja noprast, ka viņi ar Kristiānu bija atstāti ar neregulāriem maksājumiem, sviesti ārā no dzīvokļa. Tā īsti tas nebija.
20.08.2026 13:08 |

Reitings 54
Reģ: 24.03.2024
Jāņa mamma ielikusi Instagram pirms 2 dienām Annas audio…
Teksts tulkots no viņa mammas ziņas zem audio.
Man ir rūgti un sāpīgi par to, ka mans brīnišķīgais un lieliskais dēls ir aizgājis no dzīves! Taču ne mazāk sāpīgi un rūgti mums visiem ir tas, kādam apvainojumam tiek pakļauta viņa piemiņa!
Cilvēks ir apgānījis pašu svētāko — mīlestības sajūtu! Pārvēršot par balagānu gan dzīvi, gan nāvi!
Mana puikas dzimšanas dienas rītā Anna Sedokova man ierakstīja balss ziņu, kuras saturs bija pilnīgi satriecošs!
Man pat uz mirkli šķita, ka viņas vārdos ir patiesums! Bet tikai uz mirkli, jo viņa šo ziņu nekavējoties izdzēsa un publicēja ierakstu par to, kādā murgā viņi ar Hektoru esot dzīvojuši!
Es negribēju to publicēt, bet pēc tam, kad publiski kļuva pieejama Sana un Jāņa sarakste, man vairs nav nekādu morālu šķēršļu!
Liekulība un spēle!
Vienmēr un visur — spēle…
20.08.2026 14:28 |

Reitings 7300
Reģ: 01.04.2023
Ani23 @ 20.08.2026 12:03

Nu, zini, man arī grauztu, ja Instagram tēvs dzīvotu šikā dzīvoklī Miami, īrētu ekskluzīvus auto, staigātu pa restorāniem, bet bērnam sarunātos alimentus nebūtu maksājis mēnešiem un teiktu, ka ir bezdarbnieks bez ienākumiem… jo Sana e-pastos raksta, ka ir parāds par iepriekšējiem mēnešiem… te, manuprāt, jāskatās konteksts. Ok, 5k priekš Latvijas mēnesī šķiet daudz, bet Timma pats šķiroties izlēma summas un nosacījumus, tur Sanai īpaši neviens neprasīja, ko viņa grib, bet iedzina stūrī, jo viņa bija finansiāli atkarīga un ar zidaini uz rokām. 5k pret 125k mēneša algu galīgi nav liela summa un te nav runa par alimentiem no “kaimiņu Jankas”, bet no miljonāra (uz šķiršanās brīdi). Man drīzāk izskatās, ka Annai sāka likties, ka Sana saņem par daudz un bīdīja Jāni pārdot pēdējo īpašumu LV un visu norakstīt uz viņu. Viņš, muļķis, akli kā kucēns visu izpildīja un tieši tādēļ arī ģimene palika bez nekā mantojumā. Ja godīgi, es arī negribētu miesīga bērna mantojumu atdot kaut kādai krievu duņkai. Tur gan vairāk vainīgs ir pats Timma, nekā Aņa.
Bet kopumā Anna ir mūžīgi apbižota no visiem, visi viņai dara pāri, tas ir visās viņas intervijās, cik viņa naiva un apbižota. un tā raudošā ziņa mammai Jāņa dz.d jau pēc miršanas ir vispār wtf. Lai vēl Jāņa mamma pamierina nabadzīti, cik viņai grūti. Sučka viņa ir, kas izmanija no policijas Jāņa telefonu un tagad liek tikai to, kas pašai glaimo.

Jāpiebilst, ka pašas Annas bērni dzīvo ar tēviem un ir pilnībā uzturēti. Māmuļa var tikai atskriet apciemot un sapozēt instagramam (Laikam tikai izņemot Hektoru, kura tēvs, pieņemu, ka maksā viņai uzturlīdzekļus). Tāpēc nav saprotams, ka tā čūska bija tik ļoti pret to, ka Jānis kā bagāts cilvēks maksāja tos 5 tūkstošus savam vienīgajam bērnam, atstāja viņiem dzīvokli un auto. Kas vispār tas ir uz visa viņa naudas fona un kas tieši no tā tika atņemts Aņkai?
20.08.2026 17:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits