Oi, tikai nevajag. Nez kāpēc vēl nesen bija tā, ka ar līdzīgu punktu skaitu profesoru berniņi tikai rezidentūrā, kamēr random cilvēki ne!be.beta @ 15.08.2026 09:51
nē, nepastāv tāda iespēja. tad, kad pats esi studējis RSU un vēl rezidentūrā, tad 100% zini, ka tur nevienam tādi sīkumi neinteresē, arī vairs caur pazīšanos neko nevar dabūt gatavu, tagad ļoti stingra uzņemšanas kontrole - viss pēc punktiem.
juveliere @ 14.08.2026 23:01Lāsma Novika vēl draudzējas ar to Sintiju Turkopoli? Agrāk katru otro dienu lika storijus kopā, tagad tik sen nav redzētas kopā 😀
Jā, bet endxiņš kā ir teftelis, tā ir 🦃influencere @ 15.08.2026 21:50Sindija ar Endziņu ir kārtīgi pūtēji-baltā kafija abiem cieņā. Tas arī palīdz nomest svaru.
Vispār Sindija atgādina to smaidīgo krīpu no FROM pēdējās sezonas.
be.beta @ 15.08.2026 09:51
nē, nepastāv tāda iespēja. tad, kad pats esi studējis RSU un vēl rezidentūrā, tad 100% zini, ka tur nevienam tādi sīkumi neinteresē, arī vairs caur pazīšanos neko nevar dabūt gatavu, tagad ļoti stingra uzņemšanas kontrole - viss pēc punktiem.
Tutta @ 15.08.2026 22:36Oi, tikai nevajag. Nez kāpēc vēl nesen bija tā, ka ar līdzīgu punktu skaitu profesoru berniņi tikai rezidentūrā, kamēr random cilvēki ne!
Guncha @ 16.08.2026 13:04Alma kura ņēmās ar tiem Modra suņiem nesen apprecējās un jau izšķīrās, tā ar visu laiku kko jaunu iesāk un pamet
tā patiLabaDabaDa @ 16.08.2026 14:15
Vai tad tā nav tā pati?
https://www.instagram.com/p/DQsd8SUCKIY/?img_index=1
Vai mums te ir divas nupat precējušās un šķīrušās Almas, kas draudzējas ar Modri un vislaik kaut ko pamet un uzsāk? :D
Guncha @ 16.08.2026 13:04Alma kura ņēmās ar tiem Modra suņiem nesen apprecējās un jau izšķīrās, tā ar visu laiku kko jaunu iesāk un pamet
MeitenearputniemTe @ 17.08.2026 08:01Parunājam par Patrīciju V. Vai viņa kaut kur strada? Vai tikai influence? Agrāk taču strādāja Saeimā vai kur tur . Un kā ir ar to viņas neēšanu? Tiešām need vai ēd vienreiz dienā? Agrāk tak nebija tik traki viena brīdi smuki notievēju, bet tā mēra sajūta nav
Paksijs @ 17.08.2026 10:18
Galvenais likt IG bildes no restūžiem ar ēdienu, lai domā, ka ēd 😂
MeitenearputniemTe @ 17.08.2026 08:01Parunājam par Patrīciju V. Vai viņa kaut kur strada? Vai tikai influence? Agrāk taču strādāja Saeimā vai kur tur . Un kā ir ar to viņas neēšanu? Tiešām need vai ēd vienreiz dienā? Agrāk tak nebija tik traki viena brīdi smuki notievēju, bet tā mēra sajūta nav
Yes min @ 17.08.2026 12:23Paskatījos Almas postu par to deguna pīrsingu un pilnīgi uzsita tādu 15 gadnieču vaibiņu. Tā vēlme parādīt, ka esmu savādāka, esmu pohujiste. Es arī tāda kādreiz biju, bet no tā parasti izaug 🙃Nobriedušam cilvēkam vajadzētu saprast, ka ne tie tavi tetovējumi, ne pīrsingi, ne pohujistiska attieksme nepadara tevi par īpašu vai citādāku. Cilvēkā ir daudz vērtīgākas kvalitātes, ko izcelt. Tetovējumi un pīrsingi ir katram otrajam. No viņas nāk tāda sajūta, ka viņa jūtas pārāka par citiem ar to visu, bet ir aizdomas, ka tur drīzāk ir kāda trauma vai diagnoze apakšā, adhd, bipolārie, vai kas tāds.

Purvīša Glezna @ 14.08.2026 14:07Klau, kā jums liekas, vai pastāv iespēja, ka Nadīna J., rezidentūras vietu daļēji nopelnīja arī tāpēc, ka influencē, vai tikai pateicoties atzīmēm un studenta aktivitātei? Mani šis ieinteresēja, jo profesija specifiska, ļoti pieprasīta, augstu apmaksāta. Bez kašķa, jo kan viņa simpatizē, bet globāli - kā jums liekas, vai satura veidošana ir devusi priekšroku arī rezidentūrā?
Vakar IG izmeta reel, kur stāsta, ka vīrs uzdāvinājis kaut kādu virtuves gadžetu, pieversu uzmanību šim reel, jo pirmais, ko pamaiju, bija parūka - skatijos un domāju - kāpēc tai meitenei parūka ir... un tikai tad sapratu, ka tā ir šeit apspriestā Karadžana.Mashka Kakashka @ 17.08.2026 13:52Paskatieties uz Karadžanas nagiem! 🤯
Man likās, ka pieaudzētie. Tomēr nē, kaut kādi Temu nagi pielīmēti ar līmi. Tie netīrumi. 🤡
Kā šis iet kopā ar viņas “lux” dzīvi, kurā viņa pērk “Chanel”?! 🙄
Džinga @ 17.08.2026 13:03
Man liekas viņai tam puisim ir nauda, ne? Ja jau varēja pus gadu nodzīvot Monako, kā izskatījās, ļoti labā vietā.