Burberry @ 24.07.2026 11:31Vai tikai man izskatījās, ka Ķimenes story Sana Oša izskatās citādāk, kā savā IG? Un tas dubultzodiņš😆
Burberry @ 24.07.2026 11:31Vai tikai man izskatījās, ka Ķimenes story Sana Oša izskatās citādāk, kā savā IG? Un tas dubultzodiņš😆
atkal dubultzods? Tak vienreiz jau to operejaMashka Kakashka @ 24.07.2026 11:53
Sana vienmēr citu storijos izskatās ne pēc sevis. Ikdienā savā IG lieto filtrus, tāpēc arī tāda atšķirība. Iepriekš par šo jau runājām šeit, kur Sanai bija plastiskā operācija, tur video arī filtriņu nebija, nevarēja pat viņu pazīt.
Cik gan viņi visi kompleksaini. 🤡
Sveiciens @ 24.07.2026 11:00Danenbergsone : jau nedēļām čīkst cik pārgurusi. Vienīgais, ko svētkos grib - vienkārši izgulēties, atpūsties, neko no sevis neprasīt.
Arī Danenbergsone : svētku dienā plkst. 6.30 no rīta bildējas ar roku apgzīmētos kreklos, lai būtu ko ielikt IG.
Irisas Diego tik smuka, seksīga māsa. Good luck, Irisa, viņai noteikti ir ko teikt par brāļa creepy draudzenīti ar Origo narkomānes vaibu.
no ilgstošas nekā nedarīšanas cilveks nogurst vēl vairāk nekā kko darot.Krizdole @ 24.07.2026 13:13
Šitā kundzīte, manuprāt, reāli spļauj Dievam acīs ar to savu mūždien lielo pārgurumu. Tagad jāpatīra, jāpakārto, mēbeles jāpaskrūvē jaunajā mājoklī un jau mirst nost no pārguruma. Tur tiešām derētu nonākt apstākļos, kur melnu muti jāstrādā, lai bērniem ēst būtu ko dot un tad varbūt saprastu, kas ir reāls nogurums, a tā bezdarbībā dzīvojot, jebkāda padarbošanās jau ir afigennā pārstrādāšanās. 🤯
CoCoBoom @ 23.07.2026 01:11Vēlos jūsu viedokli.Amanda Ozoliņa kurai kādreiz bija Kūkas Gardas.Man šķiet ,ka tik "lēta" naudas pelnīšana tās kūkas kuras šobrīd viņa piedāvā ir vnk nu nekas!Brīnos,kā cilvēki to pērk.Pirmā grāmata bija laba,otrā nekāda, bet nu trešo tapina,neticu,ka būs kas labs.No paša sākuma viņa tajā bija uz 100% tad viss bija super,tagad šķiet,ka vnk 10 receptes ar 10 krēmiem un kurdiem.Tas tiešām uzrunā publiku?
kaulu endosfēra , no kā viņa tur grib atbrīvoties? Iekšējiem orgāniem?Chikitita @ 24.07.2026 11:51Piekrītu Gobzemam par viņa ierakstu, kur redzama Vavilova, kurai acīmredzami ir problēmas ar ēšanu, lielas problēmas, bet uzņēmums ņem naudu un veic pilnīgi bezjēdzīgu endosfēras procedūru :(
Annie @ 24.07.2026 09:27Nezinu gejs vai ne gejs, bet neizskatās ne pēc kā. Ja man 38 gados būtu jāizdara izvēle starp tagadējo un Fiļu, tad bez šaubām Fiļs. Tas tagadējais ir pilnīgi nekāds.Nauda (nezinu, cik viņš bagāts) viņu neglābj.
Sveiciens @ 24.07.2026 11:00Danenbergsone : jau nedēļām čīkst cik pārgurusi. Vienīgais, ko svētkos grib - vienkārši izgulēties, atpūsties, neko no sevis neprasīt.
Arī Danenbergsone : svētku dienā plkst. 6.30 no rīta bildējas ar roku apgzīmētos kreklos, lai būtu ko ielikt IG.
Nastja32 @ 24.07.2026 10:24Priekš kam Jeļai tā iesvīst sports zālē, ja blakus vīrieškārtas eksemplārs ar kumpu muguru un netrenētu punci? Būtu pieskaņojusies un atlaidusi…
Irisas Diego tik smuka, seksīga māsa. Good luck, Irisa, viņai noteikti ir ko teikt par brāļa creepy draudzenīti ar Origo narkomānes vaibu.
Chikitita @ 24.07.2026 11:53Un jā Vavilovas konts un viņa tajā ir ļoooti uzspēlēta, teatrāla, kā no amerikāņu filmām par populāru blondīni, mīmika, smaids, viss ir teatrāls, neīsts, viņa dzīvo kaut kādos ideālos, pasakā, iedomu pasaulē :(
Zilais Valis @ 24.07.2026 14:10
Es vispār brīnos, kā Danenbergsone "izsitās" influenceros un savāca tik daudz sekotājus, ja viņa vispār neblogo. Viņa nav runātāja, nevienu storiju viņa neierunā, lai atstāstītu pr to, cik ļoti viņa ir nogurusi. Viņa ieliek random bildi un vienkārši uzraksta savas pārdomas. Tas patiesībā ir ļoti elementāri, ja salīdzina ar citām meitenēm, kas to visu nevis raksta, bet izstāsta, parāda sevi, parāda reālo situāciju. Tas ir arī interesantāk. Tāpēc īsti nesaprotu, kur Danenbergsonei tā rozīnīte, ar ko paķer sekotājus, jo principā viņai ir garlaicīgs insta. Uzrakstīt savas domas uz bildītes- nav nekāda lielā māka. Viņa pat nepacenšas sevi nofilmēt un pastāstīt kaut ko reāli, nevis tikai aiz bildītēm. Es to cilvēku nejūtu, man viņa liekas auksta, jo nav nekādas mijiedarbības ar saviem sekotājiem. Tikai pliks rakstveida atstāsts uz bildītēm.
Viņš savu onkas vèderu un kumpi nosedz ar dioriem 😂 Iedomájieties - Fiļs diorpidźamà 😂Lavii @ 24.07.2026 14:25
Jā, vēders viņam kā vecam onkam, kas aliņus trektetē. Tur nekas smagāks par vīna glāzi nav cilāts, tādēļ tāds knapiņš ir. Jeļa var viņu likt uz pleciņiem un pietupienus taisīt 😁