McSara @ 21.07.2026 16:50
Man patīk tas fakts, ka noziedzība ir nulle! Ooookay, lai padzīvo ilgāk😀
es nezinu vai sakāpis ,varbūt .Bet man viņa patīk . Tiešām ,es to nevaru izstāstīt ,bet kaut kāds dabisks vaibiņš . Nerunāju par skaistumu ,mākslīgs vai īsts ,tā pašas darīšana .Paksijs @ 21.07.2026 16:23Jums neliekas, ka wildspirit Danai normāli sakāpis? Nē nu ok, ir viņa harizmātiska un simpātiska, bet nu camon, ķipa visiem Sicīlijā mutes vaļā un satiksme stājas dēļ viņas...
Manuprāt, dāmai nedaudz sakāpis galvā. Tas "kūl af" imidžs brīžiem ir tik centīgs, ka skatoties paliek neērti viņas vietā 😄Paksijs @ 21.07.2026 16:23Jums neliekas, ka wildspirit Danai normāli sakāpis? Nē nu ok, ir viņa harizmātiska un simpātiska, bet nu camon, ķipa visiem Sicīlijā mutes vaļā un satiksme stājas dēļ viņas...
Astarte @ 21.07.2026 12:59Pēdējais Martelly video. Tām pāršpricētajām tiešām patīk tas, ko viņas redz spogulī?
Apple of my eye @ 21.07.2026 21:18
Š A U S M A S, es konkrēti nošokējos! Un tas ir tikai sākums plastiskajai apsēstībai
Villanelle @ 21.07.2026 18:37Martelly par daudz uzņēmusies.. tagad raud un vaimanā… Nu sniegpārsliņu paaudze! Viņai vajdzēja šobrīd strādāt un līdzās profesionālajam prasmēm attīstīt izturību, stresa noturību. Bet te cilvēks dzīvo savā rozā burbulī un raud, jo nevar savienot video filmēšanu un kāzu organizēšanu, kurām ir ORGANIZATORI!
Un tad kāzu “šovs” ir drausmīgi garlaicīgs! Tad jau varēja nečakarēties un likt storiju sērijas 🤦♀️
par smukam m€&kam jau arī visi sajūsma spiedz, bet neviens negrib līdziaties 😁Mi mi @ 21.07.2026 19:32Manuprāt, dāmai nedaudz sakāpis galvā. Tas "kūl af" imidžs brīžiem ir tik centīgs, ka skatoties paliek neērti viņas vietā 😄
nesaprotu, kura tos dārgos un tizlos peldkostīmus pērk? Ok, viņas pufiga pakaļa ir grūts darbs un pēc tam darba instruments. Bet 90% ir pavisam citi dupsi. Un tie sintētikas šorti pa 70 eur arī izskatās ka aizmirsusi pārvilkt pidzamu. Kurš to pērk??Paksijs @ 21.07.2026 16:23Jums neliekas, ka wildspirit Danai normāli sakāpis? Nē nu ok, ir viņa harizmātiska un simpātiska, bet nu camon, ķipa visiem Sicīlijā mutes vaļā un satiksme stājas dēļ viņas...
nevis spiedz, bet spurdz 😃😃Tomatokatoko @ 22.07.2026 00:36par smukam m€&kam jau arī visi sajūsma spiedz, bet neviens negrib līdziaties 😁
be.beta @ 21.07.2026 22:22tas kaut kāds jaunais foto trends - tik nedabiski izstiept kaklu uz visām debess pusēm? :D
Iepriekš Vavilova, tagas Vizlai arī - tā ka visās bildēs :D izskatās kaut kā tā... kroplīgi (??)
mon_moiselle @ 22.07.2026 09:56Vavilova nav labāka par Karadžanu. Nopirkusi chanel balerīnas un jau mēnesi bāž katrā storijā un postā. Smieklīgi😁
mbe.beta @ 21.07.2026 22:22tas kaut kāds jaunais foto trends - tik nedabiski izstiept kaklu uz visām debess pusēm? :D
Iepriekš Vavilova, tagas Vizlai arī - tā ka visās bildēs :D izskatās kaut kā tā... kroplīgi (??)
sen nebiju viņu skatījusies, bet nu sviests. Nekas nav mainījies , joprojām tas “scroll eyes” un vienas tas pašas grimases ar gadiemgii_star @ 22.07.2026 11:42m
Jā, es arī ievēroju, ka Vizlai tās pozas tādas nedabiskas, kakls izstiepts, dibens izstiepts, tā kā zarnā būtu pirdiens iesprūdis un vajag izspiest :D Nu ko var tēlot visu laiku? Dabīgais kontents ir vairāk saistošs, nekā padsmit bildes ar plastmasas seju un neērtām, cringe pozām. :)
mon_moiselle @ 22.07.2026 09:56Vavilova nav labāka par Karadžanu. Nopirkusi chanel balerīnas un jau mēnesi bāž katrā storijā un postā. Smieklīgi😁