Zilais Valis @ 07.07.2026 09:32
Mēs nonākam turpat, kur bijām. Ja melnstrādnieks var nopelnīt chanel tupelēm un antālijas braucienam, tad es arī gribu būt melnstrādnieks un strādāt tur, kur viņš. Ja karadžana var nopelnīt chanel tupelēm un antālijas braucienam, tad es arī gribu strādāt kur viņa un staigāt pa ofisu rozā apģērbiņā, pie tam, izskatoties ne pārāk gudrai. Te atkal viens no diviem. Izdomājat, vai nu viņš labi pelna, vai viņa labi pelna.
Zilais Valis @ 07.07.2026 09:32
Mēs nonākam turpat, kur bijām. Ja melnstrādnieks var nopelnīt chanel tupelēm un antālijas braucienam, tad es arī gribu būt melnstrādnieks un strādāt tur, kur viņš. Ja karadžana var nopelnīt chanel tupelēm un antālijas braucienam, tad es arī gribu strādāt kur viņa un staigāt pa ofisu rozā apģērbiņā, pie tam, izskatoties ne pārāk gudrai. Te atkal viens no diviem. Izdomājat, vai nu viņš labi pelna, vai viņa labi pelna.
Chikitita @ 07.07.2026 11:37Gobzems izņēma video/audio jo apskatot Leldes profilu, viņas draudzene ir Gobzema partijas biedrene Marita Liepiņa.
Marita Liepiņa iestājas par bērniem un ģimenēm, Gobzems publicē ierakstu ar Leldi kas ir pilnīgi pret bērniem, vardarbīgi pret bērniem, noniecinoši, un Marita Liepiņa tusē ar šādu cilvēku.
Lūk kur problēma.
influencere @ 07.07.2026 11:47
Klau? Tu te visus ietekmeļus aizstāvi tā, kā Karadžanu? :D
Chikitita @ 07.07.2026 11:37Gobzems izņēma video/audio jo apskatot Leldes profilu, viņas draudzene ir Gobzema partijas biedrene Marita Liepiņa.
Marita Liepiņa iestājas par bērniem un ģimenēm, Gobzems publicē ierakstu ar Leldi kas ir pilnīgi pret bērniem, vardarbīgi pret bērniem, noniecinoši, un Marita Liepiņa tusē ar šādu cilvēku.
Lūk kur problēma.
Lūk kur problēma.
influencere @ 07.07.2026 11:47
Klau? Tu te visus ietekmeļus aizstāvi tā, kā Karadžanu? :D
Citronpipars @ 07.07.2026 12:28Nesekoju Gobzim, var kāds iemest īsu pārstāstu kas tur ar Dreimani, Dejus utt?
maijpukjiite @ 07.07.2026 12:50noklausījos to audio un tas ir vienkārši pretīgi, ka pieaugusi sieviete var teikt tādus vārdus par mazu bērnu, kam ir 2 (!!!!!!!) gadi! Kāds resnums divos gados? Egocentriska, ar sevi pārņemta bāba, Lelde, ja tu šo lasi - TU esi tas bastards! Pretīga, sekla bāba, nekas vairāk!
tas, kas pārsteidz, ir Artūra absolūti mierīgā reakcija uz Leldes pļurkšķēšanu. Man nav bērnu un es absolūti neatbalstu vardarbību, bet man būtu pilnīgi vienalga, tuvs, ne tuvs cilvēks, ja kāds kaut ko sliktu teiktu par maniem bērniem / tuviem cilvēkiem, dabūtu pretī tā, ka maz nemetas. A te čalis pavisam mierīgi stāv un neklapē ne ar ausi (nemaz nerunājot par to, ka tā it kā ir viņa mīļotā sieviete - kā var kaut ko tādu teikt savai otrajai pusei?????)
Jebkurš sevi un savus bērnus cienošs cilvēks tajā pašā brīdī uzreiz būtu pielicis punktu attiecībām un jebkādai komunikācijai ar tik prastu un seklu sievišķi, ierādot vietu, a te čalis pat nevar pateikt, lai Lelde aizver muti. Abi divi labi
viņai šeit ir daudz profilu un viņa pati par citiem ir izteikusies neglaimojoši, arī cik daudz naida? Forumā kuru viņa nelasa, kādas iesmej par tupelēm un atbilde infuelcerei “ ierij kuce” normāla? Domāju, ka nē un arī savos anonime questions, kurus lielāko daļu pati sev uzdod, atbild “ Jūs čūskas”, kur te viņa normāla? Vispār nebūtu uz šo jāreağē, ne Karadžanu ğimenei ar Jasmīnu, ne arī Jeļai, kura te skrīnsotus met un kaut ko kaut kam pierāda, tik jautājums priekš kam?Tora @ 07.07.2026 12:34
Ir robeža. Jā, par ietekmeļiem ir ok paklačot, bet te klačošana jau mijās ar to, ka daža laba jau pati sacer sviestu, un šīs viss patiesībā ir aizgājis līdz patrakam online bullingam un naidam par cilvēku, kurš pēc būtības nevienam neko sliktu nedara.
Viņai esot jāpierāda, ka mati nav parūka, ka chanel laiviņas ir īstas, ka viņa bērnu baro un kas tik vēl ne. Pašas neredzat, ka no malas jūsu uzvedība pasaka krietni vairāk par jums pašam, nekā Karadžanu?
Jā, satura veidotāji savā ziņā ir publiskas personas, kas savu saturu veido savam sekotāju lokam, savai auditorijai. Būt influencerim nav viegli - visi klačo par tavām emocijām, prasmi dejot, zobiem, matiem, stilu, bērniem, ģimeni, darbu, naudu, resnumu, tievumu, grumbām, filleriem, vīra ģimeni utt.
Ja jums nepatīk un tik negatīvas emocijas rada Karadžanas saturs, tad jūs neesat viņas auditorija. Jautājums kāpēc jūs izvēlaties cepties par viņas matiem, kurpēm, sākat izdomāt, ka viņa bērnu nebaro, baro tikai ar saldumiem, bērnu baro kāds cits utt., un vairojat naidu, nevis vienkārši skipojat? Tāpēc arī liekas, ka šāds naids rodas no kaut kādas savas sāpes. Šis ir aizgājis par tālu.