Angelette @ 05.07.2026 07:57
Man reizēm parādās fyp viņas ieraksti. Kā notika šis nelaimes gadījums? 🙏
Dita.D @ 05.07.2026 22:02
https://jauns.lv/raksts/zinas/676893-dzeris-uzstiepa-uz-moca-ari-bernu-pratam-neaptverama-bezatbildiba-tukuma-novada-beidzas-tragiski
Šis ir tas “negadījums”, ko principā var traktēt kā bērna tīšu nonāvēšanu
Dainuviete @ 05.07.2026 21:27Nu Beitika aka reklāmas stabs. Tad spēļu laukums,tagad jau dārza mēbeles - viss tikai “saturs iekļauj reklāmu”
Tiešām uzņēmumi viņu atrod vai pati bāžas virsū un raksta? Tā viņas “godīga atsauksme jo patīk” ir pilnīgas pupu mizas!
Maltā gaļa @ 05.07.2026 23:42Es gaidīju, vai tad tiešām Karadžana neaizbrauks līdz skaistajai Antālijas vecpilsētai? Aizbrauca. Un vienīgais, kur pabija ir viesu nams, kurā precējās, un restorāns, kurā paēda ceptas olas. Toties sapucējās kā uz ciema diseni. Tāpat tas veikals “es jums tūlīt parādīšu”. Un parādīja tikai turku saldumu kastes. Dīvaini, viņai taču vīrs turks, varēja parādīt un pastāstīt kaut ko vairāk tomēr.
Maltā gaļa @ 05.07.2026 23:42Es gaidīju, vai tad tiešām Karadžana neaizbrauks līdz skaistajai Antālijas vecpilsētai? Aizbrauca. Un vienīgais, kur pabija ir viesu nams, kurā precējās, un restorāns, kurā paēda ceptas olas. Toties sapucējās kā uz ciema diseni. Tāpat tas veikals “es jums tūlīt parādīšu”. Un parādīja tikai turku saldumu kastes. Dīvaini, viņai taču vīrs turks, varēja parādīt un pastāstīt kaut ko vairāk tomēr.
Pata @ 06.07.2026 12:36
Saka, ka bāžas virsū uz sadarbībām. Atsekoju Beitikai, jo ir reāli kaitinoša. Saturs nulle.
Ir daudz citu influenceru, kuriem prieks sekot un viņi nav kaitinoši.
Tieši Beitikai ir tas vārds KAITINOŠA!!!!
Tuana @ 06.07.2026 13:11
Nu please, kāpēc kaut kas tāds vispār šajā gadījumā ir jāsagaida. Katrs taču pēc saviem apvāršiem. Viņai vispār nav diži nekādas izpratnes par kultūru, sen jau skaidrs, ka sekla būtne. Un tas turks arī tur baigi daudz pārzin, noteikti 😂 Tipiska Antālijas publika, degunu neizbāzīs ārpus resorta, nemitīgas ēdiena filmēšanas un fake brendu šopinga. Vot māsu būtu paņēmusi līdzi, tad vēl būtu kāda cita perspektīva, viņai parasti jauki un jēgpilni ceļojumi.
Noīrētu auto un pabrauktu ārpus Antālijas, tur tāds skaistums ir, vēsturiskas, autentiskas vietas, elpu aizraujoši klinšu ceļi, tirkīza pludmales utjpr. Bet nu labi, katrs pēc saviem ieskatiem atpūšas, nav jau arī jāprasa viņiem tur piepūlēties savā atvaļinājumā. Bet ja tik ļoti tiecies būt influencere un filmēt katru savu soli ik sekundi, tad kāpēc ne.
HiacinteBurkaa @ 06.07.2026 14:17Es tikai ienācu pateikt, ka man ļoti patīk viss tas šitstorms, ko rakstāt par Jeļenu 😁 Beidzot tas notiek! 😘
Tā bomzīgā nakļene uz zoles laikam pielika punktu manai klusēšanai 2 gadu garumā 😁 Taisnību sakot, izskatījās ģenerēta.Džinga @ 06.07.2026 14:28
Nekas baigi aizraujošs jau tur nav :D
next level- parūkas.HiacinteBurkaa @ 06.07.2026 14:49Tā bomzīgā nakļene uz zoles laikam pielika punktu manai klusēšanai 2 gadu garumā 😁 Taisnību sakot, izskatījās ģenerēta.
Ņemiet vērā, ka Jeļena tomer ir devusies ceļojumā ar mazu bērnu, kuram vecumposma īpatnību dēļ tādas ilgstošas braukāšanas pa kalnu ceļiem nebūs saistošas. Tādā vecumā pat brauciens no kūrorta uz Kaleici ir sasniegums un pilnībā pietiekoši. Arī mēs tagad, kad ceļojam ar bērnu, ārpus kūrorta nebraucam. Pagaidām. Visam savs laiks.Tuana @ 06.07.2026 13:11
Nu please, kāpēc kaut kas tāds vispār šajā gadījumā ir jāsagaida. Katrs taču pēc saviem apvāršiem. Viņai vispār nav diži nekādas izpratnes par kultūru, sen jau skaidrs, ka sekla būtne. Un tas turks arī tur baigi daudz pārzin, noteikti 😂 Tipiska Antālijas publika, degunu neizbāzīs ārpus resorta, nemitīgas ēdiena filmēšanas un fake brendu šopinga. Vot māsu būtu paņēmusi līdzi, tad vēl būtu kāda cita perspektīva, viņai parasti jauki un jēgpilni ceļojumi.
Noīrētu auto un pabrauktu ārpus Antālijas, tur tāds skaistums ir, vēsturiskas, autentiskas vietas, elpu aizraujoši klinšu ceļi, tirkīza pludmales utjpr. Bet nu labi, katrs pēc saviem ieskatiem atpūšas, nav jau arī jāprasa viņiem tur piepūlēties savā atvaļinājumā. Bet ja tik ļoti tiecies būt influencere un filmēt katru savu soli ik sekundi, tad kāpēc ne.
vot kad viņa ar to sintētisko parūku bija ielidusi baseinā, kur visas tās netīrās pēckas pa ūdeni, fuuu , galīgi kukuuu aizgājusi, vispār nav filtra darbibāmkafijasburka @ 06.07.2026 15:05next level- parūkas.
Merilda @ 06.07.2026 15:54Man būs nepopulārs viedoklis, neesmu sekojusi Karadžanai, bet zinu kā aptuveni izskatās. Man jau šķiet, ka viņa nav pelnījusi to heitu. Jo man liekas, ka heitu nav pelnījuši cilvēki, kas citiem neko ļaunu nesaka un nevēl. Piemēram, Jelinska man ir black listā un ir pelnījusi visu heitu, jo nievājoši izturas pret citiem un grib būt pārāka. Jeļena sieviete kā sieviete, grib dzīvot labi un lux, bet sanāk kā sanāk.