IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 917
Reģ: 13.05.2021
Mi mi @ 04.07.2026 22:06
nekas tur nav nosvīdis! Nosvīdis ir visdrīzāk Tev! Jeļuks drillējas kā mīļais pa instagramu 😃
tad jau maita mani nobloķējusi😆😆😆
04.07.2026 22:42 |

Reitings 165
Reģ: 30.01.2026
Draudzenīte @ 04.07.2026 18:49

Man radies iespaids ka viņa jau sen strādā kaut kur vadošā amatā, kur viņai ir jāstāsta citiem ko un kā darīt, tapēc tas komunikācijas stils ir tāds nedaudz viszinīgs, augstprātīgs. Bet viņa ir ļoti zinoša par ceļošanu.
nu katrā ziņā, es laikam negribētu būt viņas kolēģe vai draudzene, kura pielies krēslus ar zupu 😅 Protams, apsveicami, ka ir izglītība un tas “globālais” amats, bet nu personība, kas nolasās no ikdienas storijiem…
Nesen arī viņai kāds bija uzkāpis uz varžacīm - salidojumā (vai kaut kur citur) pateica - Tu vari nerunāt, par tevi jau viss skaidrs no sociālajiem tīkliem. Čīkstēja storijos, ka no sociālajiem tīkliem jau nekas daudz nav redzams. Es gan domāju, ka tas cilvēks vienkārši negribēja viņā klausīties 😅
05.07.2026 00:07 |

Reitings 6
Reģ: 26.06.2026
Atvainojos par šo komentāru, bet man tiešām ir pilnīga neizpratne par notiekošo.
Esmu cilvēks ar sirdi īstajā vietā un nespēju klusēt, kad redzu šo situāciju ilglaicīgi! ☹️
Es absolūti neizprotu Jolantas jeb @dzollie storijus un publiskos ierakstus saistībā ar zaudēto bērnu☹️. Viņa var publicēt simtu un vienu ierakstu internetā par to, cik ļoti dēlu mīlēja, taču uzskatu, ka viņa pati un viņas vīrs ir tieši vainīgi pie tā, ka bērna vairs nav.😣 Apzināti pakļauties un palaist bērnu kopā ar piedzērušos vīru no bērnudārzu bija lēmums, kura sekas bija letālas. Viņa pati viņu iegrūda šajā ellē, tāpēc man nav saprotams, kāpēc tagad ir vajadzīga šī šausmīgā publiskā raudāšana, žēlošanās un pārdzīvošana.
Šajā visā traģēdijā man ir patiesi žēl vecākā dēla. Viņam tagad ir jāiet cauri tēva un mātes sāpēm, kamēr viņš pats nesaņem mīlošu vecāku uzmanību un reālas rūpes, jo viss fokuss tiek atdots interneta publikācijām, un nemitīgām sērām!
Uzmanība tagad ir jāvelta tam bērnam, kurš ir reāli blakus un ir jums atstāts, nevis nepārtraukti jāgremdējas atmiņās par aizgājušo ( ko paši pieļāvāt).
Izaudzināt savu dēlu, kurš šobrīd ir dzīvs un kuram jūs esat vajadzīgi.💔💔💔
05.07.2026 00:20 |

Reitings 379
Reģ: 30.06.2023
Šķirstot IG uzdūros Candy video, kur viņa dzied dažādus kaverus. Pēdējos gadus biju viņu palaidusi garām. Tagad dzīvo USA, vīrs tāds…nedaudz Kens ar parūku, bet abi izskatās laimīgi. Viņa kā tāds fēnikss atkal un atkal atdzimst no jauna. Īstenībā, tiešām talantīga un milzīgām darba spējām.
Viņu gan mēdz mētāt, no vienas galējības otrā, un daži izteikumi pavisam šreijā, bet izskatās, ka dzīvē nepazudīs.
05.07.2026 00:21 |

Patīk
Reitings 11984
Reģ: 18.09.2021
Sveiciens @ 05.07.2026 00:07
nu katrā ziņā, es laikam negribētu būt viņas kolēģe vai draudzene, kura pielies krēslus ar zupu 😅 Protams, apsveicami, ka ir izglītība un tas “globālais” amats, bet nu personība, kas nolasās no ikdienas storijiem…
Nesen arī viņai kāds bija uzkāpis uz varžacīm - salidojumā (vai kaut kur citur) pateica - Tu vari nerunāt, par tevi jau viss skaidrs no sociālajiem tīkliem. Čīkstēja storijos, ka no sociālajiem tīkliem jau nekas daudz nav redzams. Es gan domāju, ka tas cilvēks vienkārši negribēja viņā klausīties 😅

Toksiskums ir subjektīvs, bet Alīna man personīgi šķiet toksiska vairākos veidos, es nevarētu būt ne viņas draudzene un pat ne paziņa, kam salidojumā jāklausās viņas lielīšanās vai jāpacieš viņas augtsprātīgā attieksme, tā ka es gan jau arī vai nu izvairītos no viņas, vai viņu aizvērtu :D
05.07.2026 00:41 |

10 gadi
Reitings 2125
Reģ: 04.06.2012
Paksijs @ 04.07.2026 18:42
Kas Sintijai Bānei ar acs plakstiņiem? Ok, cik saprotams ir taisījusi bleroplastiku plakatiņiem agrāk, bet ko tādi balti pleķi ap plakstiņiem? 😵‍💫

Šķiet, ka ir pieminējusi, ka viņai ir vitiligo...?
05.07.2026 01:08 |

Patīk
Reitings 3036
Reģ: 08.09.2025
CVK tagad ir redzami visi Saeimas deputātu kandidāti ar īsu infu par viņiem.
Izrādās, ka te apspriestais Arigo Toro strādā partijā "Gobzema saraksts" par sabiedrisko attiecību speciālistu".😁
Te laikam jāatceras, ka partijām, kas sasniedz 2%, ir diezgan labs valsts finansējums un to likuma ietvaros var notērēt, t.sk., uzturot partiju birojus un algojot tajos vajadzīgos darbiniekus.
Viņam arī nekas nepieder un viņam nav uzkrājumu.
05.07.2026 06:54 |

10 gadi
Reitings 263
Reģ: 19.09.2012
Helaga5656 @ 05.07.2026 00:20
Atvainojos par šo komentāru, bet man tiešām ir pilnīga neizpratne par notiekošo.
Esmu cilvēks ar sirdi īstajā vietā un nespēju klusēt, kad redzu šo situāciju ilglaicīgi! ☹️
Es absolūti neizprotu Jolantas jeb @dzollie storijus un publiskos ierakstus saistībā ar zaudēto bērnu☹️. Viņa var publicēt simtu un vienu ierakstu internetā par to, cik ļoti dēlu mīlēja, taču uzskatu, ka viņa pati un viņas vīrs ir tieši vainīgi pie tā, ka bērna vairs nav.😣 Apzināti pakļauties un palaist bērnu kopā ar piedzērušos vīru no bērnudārzu bija lēmums, kura sekas bija letālas. Viņa pati viņu iegrūda šajā ellē, tāpēc man nav saprotams, kāpēc tagad ir vajadzīga šī šausmīgā publiskā raudāšana, žēlošanās un pārdzīvošana.
Šajā visā traģēdijā man ir patiesi žēl vecākā dēla. Viņam tagad ir jāiet cauri tēva un mātes sāpēm, kamēr viņš pats nesaņem mīlošu vecāku uzmanību un reālas rūpes, jo viss fokuss tiek atdots interneta publikācijām, un nemitīgām sērām!
Uzmanība tagad ir jāvelta tam bērnam, kurš ir reāli blakus un ir jums atstāts, nevis nepārtraukti jāgremdējas atmiņās par aizgājušo ( ko paši pieļāvāt).

Man reizēm parādās fyp viņas ieraksti. Kā notika šis nelaimes gadījums? 🙏
05.07.2026 07:57 |

Reitings 163
Reģ: 28.04.2023
Par Dzollie man nāk vienkārši vēmiens, abi vecāki ir līdzvainigi notikušajā. Būtu aizvērusies un pazudusi no soctīkliem, kā viņai pašai no sevis nepaliek slikti?!
05.07.2026 09:03 |

Reitings 2807
Reģ: 15.09.2023
Angelette @ 05.07.2026 07:57

Man reizēm parādās fyp viņas ieraksti. Kā notika šis nelaimes gadījums? 🙏

Jolantas vīrs uz motocikla veda bērnu, bija piedzēries, bez tiesībām. Nebija arī ķiveres. Avarēja un bērns nomira. Pēc kaimiņu sacītā, esot regulārs dzērājs, kas braucis bērnam pakaļ uz bērndārzu ar motociklu.
05.07.2026 09:41 |

10 gadi
Reitings 263
Reģ: 19.09.2012
Mashka Kakashka @ 05.07.2026 09:41

Jolantas vīrs uz motocikla veda bērnu, bija piedzēries, bez tiesībām. Nebija arī ķiveres. Avarēja un bērns nomira. Pēc kaimiņu sacītā, esot regulārs dzērājs, kas braucis bērnam pakaļ uz bērndārzu ar motociklu.

Ahh.. un tas notika ar esošo vīru ar, kuru joprojām kopā dzīvo? Vai bijušais?
05.07.2026 09:55 |

10 gadi
Reitings 12057
Reģ: 17.09.2009
Helaga5656 @ 05.07.2026 00:20
Man žēl, ka viņa visulaiku saka, ka grib padoties, viņai taču ir otrs dēls, kam mamma ir vajadzīga.
05.07.2026 10:28 |

Reitings 27520
Reģ: 27.11.2018
Apple of my eye @ 05.07.2026 00:41

Toksiskums ir subjektīvs, bet Alīna man personīgi šķiet toksiska vairākos veidos, es nevarētu būt ne viņas draudzene un pat ne paziņa, kam salidojumā jāklausās viņas lielīšanās vai jāpacieš viņas augtsprātīgā attieksme, tā ka es gan jau arī vai nu izvairītos no viņas, vai viņu aizvērtu :D
reti riebīga personība zinu no stāstiem, kas pazīst dzīvē
05.07.2026 12:17 |

10 gadi
Reitings 1705
Reģ: 31.01.2015
Ariete @ 05.07.2026 10:28
Man žēl, ka viņa visulaiku saka, ka grib padoties, viņai taču ir otrs dēls, kam mamma ir vajadzīga.

Man arī ir grūti lasīt viņas postus, ka dzīvei vairs nav jēga, viņa nespēj priecāties utt. Kā tas ir dzīvei nav jēga?? Tev ir vesels bērns, kuram ir vajadzīga mamma. Ļoti žēl vecākā bērna.
05.07.2026 13:16 |

10 gadi
Reitings 12057
Reģ: 17.09.2009
Jeļa teica, ka strādāja Jelinskim un aizgāja bez nekā. Tad strādā Olegam un aizgāja bez nekā. Tagad strādā Podbrezskim, jau celtniecības liek, pēc tam atkal varēs kliegt ka tika izmantota 😁😁😁
05.07.2026 13:43 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 49966
Reģ: 06.11.2022
Skaidrs, ka bērna nāve ir pats šausmīgākais, kas cilvēka dzīvē var notikt. Tās ir briesmīgas bēdas, un var radīt visneloģiskākās emocijas. Un, piemēram, dienasgrāmatas rakstīšana ir oficiāli atzīts veids, kā izpaust un sakārtot savas jūtas.
Tomēr būtiski, lai cilvēks nesāk tīksmināties par savam ciešanām un nesāk izmantot mirušo bērnu, lai pievērstu uzmanību sev. Kā influenceres, kas raud un filmē savas asaras - re, cik es skaisti ciešu, paskatieties! Tas nav veselīgi. :((
05.07.2026 13:52 |

Reitings 1532
Reģ: 03.04.2024
Cilveeks @ 04.07.2026 22:19
Tā beitika saviem bērniem vispār kaut ko ir nopirkusi pati? Myms ir daudz brīnišķīgu ğimeņu, kuri ne vienmēr visu var atļauties vai atļaujas mazumiņu, kāpēc tādiem nekad neko nedăvina? Jo neraud ēterā?

Nē, viņa katreiz sev jaunas šmotkas pērk un kafe ēd.
05.07.2026 15:27 |

10 gadi
Reitings 2371
Reģ: 27.02.2011
Man patika kā Karandžai izskatījās tumšie mati, tas ir pilnīgi noteikti viņas matu tonis, kas viņai piestāv sejai, arī meitai un vīram. Viņai šis matu tonis nepiestāv, izskatās nedabiski. Viņai pat ļoti piestāvētu tumši līdz pleciem, taisni. Es ļoti ceru ka viņa to mainīs. Un tas nav uzbrauciens. Man ar nepiestāvētu platīnblondi, tāpat sarkani un melni.
05.07.2026 15:32 |

Reitings 162
Reģ: 29.06.2026
Chikitita @ 05.07.2026 15:32
Man patika kā Karandžai izskatījās tumšie mati, tas ir pilnīgi noteikti viņas matu tonis, kas viņai piestāv sejai, arī meitai un vīram. Viņai šis matu tonis nepiestāv, izskatās nedabiski. Viņai pat ļoti piestāvētu tumši līdz pleciem, taisni. Es ļoti ceru ka viņa to mainīs. Un tas nav uzbrauciens. Man ar nepiestāvētu platīnblondi, tāpat sarkani un melni.
viņai nav platīnblondi mat, te jau rakstīts 100 reizes, Jeļena nēsā parūkas.
05.07.2026 16:18 |

Patīk
Reitings 11984
Reģ: 18.09.2021
K. Liepiņš atlkal veiksmīgi noķēra hype no Mont Blanc notikušā kritiena. Pretīga rīcība - maskēties aiz “kļūdu analīzes” un moralizēt par kāpšanu bez pieredzes, ko bija izbazūnējis jau pirms zināja notikuma detaļas. Ka tik kaut kur paspīdēt
05.07.2026 18:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits