tad jau maita mani nobloķējusi😆😆😆Mi mi @ 04.07.2026 22:06nekas tur nav nosvīdis! Nosvīdis ir visdrīzāk Tev! Jeļuks drillējas kā mīļais pa instagramu 😃
nu katrā ziņā, es laikam negribētu būt viņas kolēģe vai draudzene, kura pielies krēslus ar zupu 😅 Protams, apsveicami, ka ir izglītība un tas “globālais” amats, bet nu personība, kas nolasās no ikdienas storijiem…Draudzenīte @ 04.07.2026 18:49
Man radies iespaids ka viņa jau sen strādā kaut kur vadošā amatā, kur viņai ir jāstāsta citiem ko un kā darīt, tapēc tas komunikācijas stils ir tāds nedaudz viszinīgs, augstprātīgs. Bet viņa ir ļoti zinoša par ceļošanu.
Sveiciens @ 05.07.2026 00:07nu katrā ziņā, es laikam negribētu būt viņas kolēģe vai draudzene, kura pielies krēslus ar zupu 😅 Protams, apsveicami, ka ir izglītība un tas “globālais” amats, bet nu personība, kas nolasās no ikdienas storijiem…
Nesen arī viņai kāds bija uzkāpis uz varžacīm - salidojumā (vai kaut kur citur) pateica - Tu vari nerunāt, par tevi jau viss skaidrs no sociālajiem tīkliem. Čīkstēja storijos, ka no sociālajiem tīkliem jau nekas daudz nav redzams. Es gan domāju, ka tas cilvēks vienkārši negribēja viņā klausīties 😅
Paksijs @ 04.07.2026 18:42Kas Sintijai Bānei ar acs plakstiņiem? Ok, cik saprotams ir taisījusi bleroplastiku plakatiņiem agrāk, bet ko tādi balti pleķi ap plakstiņiem? 😵💫
Helaga5656 @ 05.07.2026 00:20Atvainojos par šo komentāru, bet man tiešām ir pilnīga neizpratne par notiekošo.
Esmu cilvēks ar sirdi īstajā vietā un nespēju klusēt, kad redzu šo situāciju ilglaicīgi! ☹️
Es absolūti neizprotu Jolantas jeb @dzollie storijus un publiskos ierakstus saistībā ar zaudēto bērnu☹️. Viņa var publicēt simtu un vienu ierakstu internetā par to, cik ļoti dēlu mīlēja, taču uzskatu, ka viņa pati un viņas vīrs ir tieši vainīgi pie tā, ka bērna vairs nav.😣 Apzināti pakļauties un palaist bērnu kopā ar piedzērušos vīru no bērnudārzu bija lēmums, kura sekas bija letālas. Viņa pati viņu iegrūda šajā ellē, tāpēc man nav saprotams, kāpēc tagad ir vajadzīga šī šausmīgā publiskā raudāšana, žēlošanās un pārdzīvošana.
Šajā visā traģēdijā man ir patiesi žēl vecākā dēla. Viņam tagad ir jāiet cauri tēva un mātes sāpēm, kamēr viņš pats nesaņem mīlošu vecāku uzmanību un reālas rūpes, jo viss fokuss tiek atdots interneta publikācijām, un nemitīgām sērām!
Uzmanība tagad ir jāvelta tam bērnam, kurš ir reāli blakus un ir jums atstāts, nevis nepārtraukti jāgremdējas atmiņās par aizgājušo ( ko paši pieļāvāt).
Izaudzināt savu dēlu, kurš šobrīd ir dzīvs un kuram jūs esat vajadzīgi.💔💔💔
Angelette @ 05.07.2026 07:57
Man reizēm parādās fyp viņas ieraksti. Kā notika šis nelaimes gadījums? 🙏
Mashka Kakashka @ 05.07.2026 09:41
Jolantas vīrs uz motocikla veda bērnu, bija piedzēries, bez tiesībām. Nebija arī ķiveres. Avarēja un bērns nomira. Pēc kaimiņu sacītā, esot regulārs dzērājs, kas braucis bērnam pakaļ uz bērndārzu ar motociklu.
Man žēl, ka viņa visulaiku saka, ka grib padoties, viņai taču ir otrs dēls, kam mamma ir vajadzīga.Helaga5656 @ 05.07.2026 00:20Atvainojos par šo komentāru, bet man tiešām ir pilnīga neizpratne par notiekošo.
Esmu cilvēks ar sirdi īstajā vietā un nespēju klusēt, kad redzu šo situāciju ilglaicīgi! ☹️
Es absolūti neizprotu Jolantas jeb @dzollie storijus un publiskos ierakstus saistībā ar zaudēto bērnu☹️. Viņa var publicēt simtu un vienu ierakstu internetā par to, cik ļoti dēlu mīlēja, taču uzskatu, ka viņa pati un viņas vīrs ir tieši vainīgi pie tā, ka bērna vairs nav.😣 Apzināti pakļauties un palaist bērnu kopā ar piedzērušos vīru no bērnudārzu bija lēmums, kura sekas bija letālas. Viņa pati viņu iegrūda šajā ellē, tāpēc man nav saprotams, kāpēc tagad ir vajadzīga šī šausmīgā publiskā raudāšana, žēlošanās un pārdzīvošana.
Šajā visā traģēdijā man ir patiesi žēl vecākā dēla. Viņam tagad ir jāiet cauri tēva un mātes sāpēm, kamēr viņš pats nesaņem mīlošu vecāku uzmanību un reālas rūpes, jo viss fokuss tiek atdots interneta publikācijām, un nemitīgām sērām!
Uzmanība tagad ir jāvelta tam bērnam, kurš ir reāli blakus un ir jums atstāts, nevis nepārtraukti jāgremdējas atmiņās par aizgājušo ( ko paši pieļāvāt).
Izaudzināt savu dēlu, kurš šobrīd ir dzīvs un kuram jūs esat vajadzīgi.💔💔💔
reti riebīga personība zinu no stāstiem, kas pazīst dzīvēApple of my eye @ 05.07.2026 00:41
Toksiskums ir subjektīvs, bet Alīna man personīgi šķiet toksiska vairākos veidos, es nevarētu būt ne viņas draudzene un pat ne paziņa, kam salidojumā jāklausās viņas lielīšanās vai jāpacieš viņas augtsprātīgā attieksme, tā ka es gan jau arī vai nu izvairītos no viņas, vai viņu aizvērtu :D
Ariete @ 05.07.2026 10:28Man žēl, ka viņa visulaiku saka, ka grib padoties, viņai taču ir otrs dēls, kam mamma ir vajadzīga.
Cilveeks @ 04.07.2026 22:19Tā beitika saviem bērniem vispār kaut ko ir nopirkusi pati? Myms ir daudz brīnišķīgu ğimeņu, kuri ne vienmēr visu var atļauties vai atļaujas mazumiņu, kāpēc tādiem nekad neko nedăvina? Jo neraud ēterā?
viņai nav platīnblondi mat, te jau rakstīts 100 reizes, Jeļena nēsā parūkas.Chikitita @ 05.07.2026 15:32Man patika kā Karandžai izskatījās tumšie mati, tas ir pilnīgi noteikti viņas matu tonis, kas viņai piestāv sejai, arī meitai un vīram. Viņai šis matu tonis nepiestāv, izskatās nedabiski. Viņai pat ļoti piestāvētu tumši līdz pleciem, taisni. Es ļoti ceru ka viņa to mainīs. Un tas nav uzbrauciens. Man ar nepiestāvētu platīnblondi, tāpat sarkani un melni.