xkara.w.x. @ 28.06.2026 20:47Es fluently runāju 5 valodās, a jūs dāmas tikai čūsku valodu zināt 😘👌🏻

xkara.w.x. @ 28.06.2026 22:33oh noooooo! You hurt my fee fees 🥲 neesmu šajā forumā bijusi pirms šodienas bet nu delulu is gonna delulu.
Look at them mean girls trying to be offensive doe! Cute! Adorable! A+ for effort 🥰
cik valodas jūs zināt? 😀 Tas ka nav perfekti nenozīmē ka es nezinu valodu un neprotu sarunāties.Rietumusawle @ 29.06.2026 01:28
Tās pārējās četras tik pat “fluently” kā latviešu valodu? 🫣🤣🤣🤣
Es Anglijā dzīvoju, man galvenā valoda ir angļu. Un kāds sakars vecumam ar to kādu valodu es izmantoju lai sarakstītos? 😂Astarte @ 29.06.2026 06:27
Neticu, ka 27 gadu vecumā, kāda raksta ar tik daudz anglicismiem.
xkara.w.x. @ 29.06.2026 09:15Es Anglijā dzīvoju, man galvenā valoda ir angļu. Un kāds sakars vecumam ar to kādu valodu es izmantoju lai sarakstītos? 😂
interesanti cilvēki jūs šeit esiet. Aprunajat dāmu kura savu dzīvi mierīgi dzīvo un jums netraucē, bet pēc jūsu domām es te kā pusaudze uzvedos jo nerunāja tā kā jūs vēlaties 🤣 okayAstarte @ 29.06.2026 09:23
Cik dzirdēts, tad ļoti jauni cilvēki mūsdienās tā runā, ne jau 27 gados. Žēl, ka 27 gados dažas vēl uzvedas kā pusaudzes.
Es arī ikdienā daudz izmantoju angļu valodu, bet nerakstu miksējot šīs valodas.
xkara.w.x. @ 29.06.2026 09:46interesanti cilvēki jūs šeit esiet. Aprunajat dāmu kura savu dzīvi mierīgi dzīvo un jums netraucē, bet pēc jūsu domām es te kā pusaudze uzvedos jo nerunāja tā kā jūs vēlaties 🤣 okay
Labi, klačojaties tālāk, prieks ka varēju jums sagādāt entertainment bet man ir citas lietas ko darīt ✌🏻😁
skatoties tos video, man ar sāk likties, ka kaut kas ar tiem matiem nav.noidea @ 29.06.2026 04:58Jeļena, tev parūka noslīdējusi.Celiņš aizceļojis uz mežonīgajiem rietumiem
te viņa izskatās vēl ok😮noidea @ 28.06.2026 22:08Šis ieraksts ir domāts tikai un vienīgi tev, Karadžana – izlasi un mēģini neaizrīties ar savu iedomību:
Kur palika čeki un unboxing video šīm pēdējām dizaineru somiņām? Atkal "aizmirsi" nofilmēt, vai vienkārši AliExpress čekus kauns rādīt? Kad vajag zīmēties, telefons no rokām neizkrīt, bet, kad jāpierāda taisnība, iestājas taktiskā klusēšana. Nožēlojami.
Tev tūlīt būs 40 gadi, bet uzvedība ir pusaudžu līmenī. Tas ir vienkārši skumji – tu divas reizes dzīvē par pēdējiem iekrājumiem esi nopirkusi kaut ko oriģinālu un tagad par to bliez kādus 30 postus pēc kārtas, bāžot visiem sejā vienu nabaga lakatu un kurpju pāri no visiem rakursiem. Bet kā paliek ar visiem tiem Chanel un Louis Vuitton, ko tu gadiem ilgi esi likusi? Tos tu netaisies atspēkot? Tur taču no kilometra redzams, ka tie ir lēti, šķībi feiki no čuhņas tirgus. Kur tiem ir čeki? Klusums, ja?
Beidz taču darīt kaunu savai ģimenei. Tu ar putām uz lūpām mēģini tēlot "luxury" karalieni, bet pat ja tu laimētu 50 miljonus un uzkārtu sev virsū visus pasaules zīmolus, tu vizuāli joprojām izskatītos pēc tās pašas anoreksiskās, izplūkātās Purvciema wannabe bomžu bārbijas. Kopējais tēls joprojām kliedz pēc lauku lētuma un kompleksiem.
Apriebušās šīs influenceres, kuras internetā uzbur viltus dzīvi, bet sāk nereāli mīzt un tēlot upurus, tiklīdz kāds šo feika burbuli pamatoti pabaksta ar pirkstu. Ja reiz tēlo lielo zvaigzni, tad stāties pretī kritikai ar faktiem un rādi čekus par *visu* savu kolekciju, nevis bloķē visus un tēlo svēto govi!
Nav_vispar @ 29.06.2026 12:19Tā ir parūka, meitenes. Ieskatāties pieres daļā, tur skaidri var manīt. Sākumā varēja redzēt, ka īstie ir izbalināti, bet es pieļauju, ka, tā kā tas tika darīts mājās, tad nolūza.
tad jau jāgaida Karadžas video kur atspēko šitos melus tāpat kā ar čībām 😀ja nebūs, tad skaidrs, ka parūka. Jo majo, kā viņai galvā neizcepas taja Turcijas saulēNav_vispar @ 29.06.2026 12:19Tā ir parūka, meitenes. Ieskatāties pieres daļā, tur skaidri var manīt. Sākumā varēja redzēt, ka īstie ir izbalināti, bet es pieļauju, ka, tā kā tas tika darīts mājās, tad nolūza.
Savu dzīvi mierīgi dzīvo 😂 Es dzīvoju mierīgi savu dzīvi, netaisos par influenceri parodiju, nelieku savus ofisa autfitus, nebàžos kadrà ar savàm chanel tupelēm 😁un mani neviens neaprunà😁 Un kapec gan, ja Karadźana filmè visiem savu modes skati, es nevarètu pateikt, ka tàs ir vnk šausmas un mani tàdà paskatà átri vien aizsùtītu no ofisa màjàs nogriezt nagus, pàrğerbties un tupeles nomainīt?😂xkara.w.x. @ 29.06.2026 09:46interesanti cilvēki jūs šeit esiet. Aprunajat dāmu kura savu dzīvi mierīgi dzīvo un jums netraucē, bet pēc jūsu domām es te kā pusaudze uzvedos jo nerunāja tā kā jūs vēlaties 🤣 okay
Labi, klačojaties tālāk, prieks ka varēju jums sagādāt entertainment bet man ir citas lietas ko darīt ✌🏻😁