Queenyy199 @ 10.04.2026 20:53Fuj, antireklāma Feldmanim, uz tik smalkas meitenes tādus nepropocionāli lielus buferus… būs zili, izstaipīti, pati meitene mocīsies ar muguras sāpēm. Šokā, ka ārsts kam šādam piekrīt!!!
GlorijaGrevcova @ 10.04.2026 17:20Gobzems iepostojis Jeļas pļūtījumu Privātajai Dzīvei, nekā īsti jauna tur nav. Bet viens man nav skaidrs - viņa joprojām ir muižas darbiniece? Kāds būtu iemesls neatlaišanai - slimības lapa ar kādu psihiatra diagnozi? 🤣
tad rodas jautajumi no kurienes tad tie milzigie ienakumi?Marta79 @ 10.04.2026 17:10Rēcīgi, uztaisīja haipu, ka var vinnēt BMW tiklīdz piesakies autoakolā un šobrīd tik 2 lapiņas uz izlozi🙈🔥🔥
Lilu5 @ 10.04.2026 21:13
Ja nemaldos, slimības lapa. Es brīnos, ka šajā gadījumā nav pasūtīts pieprasījums par ģimenes ārstu. Jo uz aizdomu pamata, uzņēmums var pieprasīt ģimenes ārsta pārbaudi. Diagnoze gan jau depresija, ar to var ilgi čakarēt uzņēmumu.
piekrītu tev. Man ari nav saprotams,kā var likties ok un kā vispār var atļauties publiski normalizet visu šo ārprātu ar gulšanos zem skalpeļa? Ok es saprotu vel Didra..viņ ir citā sferā..bet Kā autoSKOLA var vispār atļauties rādīt tādu piemeru??tā tomer ir izglitibas iestāde!!! Vai Šo neviens neregulē? Viņi manuprāt visai šai jomai taisa kaunu.Otiiilija @ 10.04.2026 21:30Visas šitās wannabe ietekmeles liek aizdomāties, kas vispār notiek ar vērtībām… Kur paliek vienkārši normāla pieņemšana ar nepilnībām, mīlestība bez nosacījumiem, nevis viss grozās ap izskatu un blatošanu/piķi, kaut kur pazūd īstums un normālas attiecības.
Un, ja man kādreiz būs bērni, īpaši meitas, es gribētu, lai viņas aug ar pārliecību, ka viņu vērtība nav tikai ārējais izskats, bvai vīrieša viedoklis . Neieteiktu arī atbalstīt buferu autoskolu,
selestine @ 10.04.2026 21:35Modris un Alex abi Barcelona.....mos tiesam vini paritis...jeb ari vnk ka draugi aizbraukusi..bet nekur jau neafise
un trekterēt šampi rītā vakarāKrizdole @ 10.04.2026 21:54
Depresija, kurai kā ārstēšanas metodi izrakstīja atpūtu Dubaijā 🙈
Hermiine89 @ 10.04.2026 22:18un trekterēt šampi rītā vakarā
Lilu5 @ 10.04.2026 22:21
Jā, šis ir interesanti. Tur vajadzētu pakratīt ģimenes ārstu, ja sēž zilās lapas un pieprasīt diagnozi. Nesaprotu, ko Fiļa marinē. Par tādiem meliem un laišanu pa kreisi, sen vajadzēja mietā uzvilkt. Priekš kam tādu duņu žēlot. Visparastākā ielene