Man šķiet, ka tas tūnings ir jàmàk iznest, lainparàdītos “dàrgs” vaibs. Tūningam plusà vajag arī kàdu harizmu, nezinu, sievišķu enerğiju izstarot. Var uzvilkt visdàrgàkàs lupatas, sakarinàt visdárgàkos briļukus un tik un tá būsi shein beibe😁 Daudz “dàrgàku vaibu” šī meitene izstarotu, ja būtu dabīga 21gadniece ar dabigiem matiem, dabīgàm lūpám, ok, var gaumīgi palielinàt krūtis, ja savu nav, nevis sašpricēta pīļlūpe ar pamelas pupiem savos nieka 21.yay @ 09.04.2026 19:47Es tā aizdomājos, ka lai kā Martelly sevi tunningotu, no viņas nāk tāds Shein Purčika vaibs.. tik daudz naudas izgrūž, bet jēgas nav. Neizskatās dārgi, tieši pretēji ļoti lēti. Es pat nezinu, nu nav viņa neglīta.
Rumblerx @ 10.04.2026 09:15Tas viņas vīrelis pat nav īsts vecis, nenák no viņa veča vaibs 😁 Táds kaut káds nenobriedis puņķutapa puišelis neskatoties uz tiem viņa gadiem. Un kura normála pašpietiekama, pašpàrliecinàta sieviete viņa vecumà 30+ gribètu šitàdu sev blakus?? Tapèc arī ir lèta, tukša, dumja pamuļķe Marteli blakus, kuras kvèlákais sapnis ir xxxxl pupi🤦♀️ Īstenībà tas arī paràda, káds pamuļķis ir pats.
truedeee @ 10.04.2026 09:18Man likās, ka pa lielu krūtis Martai, kad pirmo reizi palielināja, bet kas tagad būs 😵 Un tik jūlijā palielināja , pat nav gads pagājis
Natali @ 10.04.2026 08:41Nepiekrītu šim, neviens sevi cienošs ārsts, zem tik bezgaumīga darba, negribēs "likt savu parakstu".
Citējot Jāni Lapiņu "Tas, ka klients maksā, nenozīmē, ka man jāiet viņa pavadā."
garsigs_persiks @ 10.04.2026 10:05
Šim es 100% piekrītu. Nez kāpēc neviens cits LV ķirurgs sevi caur šādiem "mākslasdarbiem" nereklamē un netaisa sadarbības ar katru otru wannabe OF modeli. Manās acīs tā strādā kā tīrākā antireklāma klīnikai, kur es pat neapsvērtu jebkad kaut ko sev operēt.
Anncha @ 10.04.2026 11:06Jā, kaut kas tajā galviņā nav. Viņa kaut kad bija ielikusi video, kur gatavo ēst, bet acīs iekrita tikai tas, kā viņa turēja nazi un grieza tad jau sapratu, ka viss ir slikti. Varbūt esat ievērojušas, ka daudzos viņas video viņa cenšas stāstīt “baigos” notikumus, lai viss izklausītos interesantāk un būtu vairāk drāmas, bet no Rolanda puses nāk tādas frāzes kā“tā nebija”, “ko tu pārspīlē”, “nebija jau tik traki” utt. Domāju, ka viņu pašu tas bieži kaitina. Jau iepriekš esmu domājusi, kāpēc šādas meitenes neizmanto šo vīriešu naudu, lai iegūtu labu izglītību vai izveidotu savu biznesu. Šis jau ir kārtējais pierādījums, ka pirmajā vietā ir pupi, lūpas un šmotkas, šajā gadījumā pat Shein lētās lupatas. Un tad izšķirsies un būs kārtējā, kurai viss slikti, neko neatstāja utt.
Nu bet kādu LABU izglītību viņa var iegūt, ja smadzeņpods nevāra un īsti neko negribās darīt.Anncha @ 10.04.2026 11:06Jā, kaut kas tajā galviņā nav. Viņa kaut kad bija ielikusi video, kur gatavo ēst, bet acīs iekrita tikai tas, kā viņa turēja nazi un grieza tad jau sapratu, ka viss ir slikti. Varbūt esat ievērojušas, ka daudzos viņas video viņa cenšas stāstīt “baigos” notikumus, lai viss izklausītos interesantāk un būtu vairāk drāmas, bet no Rolanda puses nāk tādas frāzes kā“tā nebija”, “ko tu pārspīlē”, “nebija jau tik traki” utt. Domāju, ka viņu pašu tas bieži kaitina. Jau iepriekš esmu domājusi, kāpēc šādas meitenes neizmanto šo vīriešu naudu, lai iegūtu labu izglītību vai izveidotu savu biznesu. Šis jau ir kārtējais pierādījums, ka pirmajā vietā ir pupi, lūpas un šmotkas, šajā gadījumā pat Shein lētās lupatas. Un tad izšķirsies un būs kārtējā, kurai viss slikti, neko neatstāja utt.
vispar es ta iedomajos,ka influencerus var sakt iedalit kategorijās/ visi martelly veidigie, endziņveidigie ,kombuļnieki un kambalnieki, visi ir vienā līmenī un savu slavu ir nopelnijusi un lētu haipu un kas vispar bojā visu šo sferu un izpratni par influencesanu kopumā .Marta79 @ 10.04.2026 11:26
Jā, es arī ievēroju kā dažreiz Ronalds saka šitā...vēl ir iespaids radies, ka daudz tomēr neļauj publiskot, bet šo gan ka pupus palielina vajag publiskot, tā tak tāda sensācija😀😀😀 vēl akciju skolai iemest pie reizes.😀
Smieklīga ir tās Martas svarìguma tēlošana, ka baigā influencere😀 kad parādīs TV3, tad noteikti būs super zvaigznes statuss.
Tik augstas domas par sevi - ir fantastiski, pat neredzi cik stulbs tu esi.