Jo Endžī piebrēca visu internetu, ka Laura viņu aprunā un apsūdz narkotiku lietošanā un Mika meita nav Mika. Un vispār tie nav viņas bērni. Tikmēr Laura dabūja īstu veci, kas viņu aprecēja un rūpēsies par viņas bērniem. Tikmēr Endžijai tiek depresīvais Miks, kas viņu pat nav aprecējis un dzīve bez bērniemMashka Kakashka @ 04.04.2026 20:58
Kāpēc mums jāgaida storiji no Endijas?
Krokoundils @ 04.04.2026 22:57Jo Endžī piebrēca visu internetu, ka Laura viņu aprunā un apsūdz narkotiku lietošanā un Mika meita nav Mika. Un vispār tie nav viņas bērni. Tikmēr Laura dabūja īstu veci, kas viņu aprecēja un rūpēsies par viņas bērniem. Tikmēr Endžijai tiek depresīvais Miks, kas viņu pat nav aprecējis un dzīve bez bērniem
GlorijaGrevcova @ 04.04.2026 22:28Jau Jeļa raud storijos, ka viņu heito, veči nesit plaukstiņas par viņas daili. Ak vai. Nu bet tā kleita tiešām viņai nepiestāv, atgādina naktskreklu.
cory @ 04.04.2026 20:35
Kādreiz man ļoti patika kāpt kalnos un es savā ziņā par 8000m virsotnēm piekrītu Liepiņiem. Tad, kad tu kāp jau 8000m virsotnē, tad nauda nav pirmajā vietā, pirmajā vietā ir drošība un to kāpšanu 8000m nav iespējams izdarīt 'pa lēto' un kaut ko baigi ietaupīt, jo mēģinot uz kaut ko ietaupīt, tu nozodz no drošības aspekta. Pa lēto to nav iespējams izdarīt arī kaut vai vietējo noteikumu dēļ. Pa lielam pasaulē ir tikai 14 kalnu virsotnes virs 8000m, kurās kāpj un visas viņas atrodas Āzijā- kāpšana galvenokārt sākas Nepālā, Pakistānā vai Indijā (neskatoties uz to, ka daudzas virsotnes tiek dalītes ar Ķīnu/Tibetu). Nepālā pieņemsim, ja tu gribi kāpt tālāk par 'base camp', tad noteikums ir, ka tev obligāti vajag šerpas, un nevar dabūt atļauju kāpt, ja tev nav aģentūra ('solo climbing' ir aizliegts), Pakistānā, ja tu gribi kāpt jau virs 6000m tev vien ir jānoliek 10-15 tūkstoši dolāri, kā obligātais 'glābšanas depozīts' helikopterim. Un tā tās summas salasās desmitos tūkstošu. Turklāt, jāatcerās arī to, ka viss kāpšanas pasākums, piem Everestā, aizņem pāris nedēļas, tad padomājiet pašas, cik viegli ir vienam pašam uznest visu ekipējumu, skābekli virsotnei un ēdienu visām šim laika posmam. Gandrīz neiespējami.
Mathilde @ 05.04.2026 01:50nez’ normāls humoriņš Liepiņiem. Melnais.
Kā tad jūs jokojiet- eu, Tev bikses cauras! heheheeee.
Tad jau nevienai vīrs ārsts vai advokāts nav, ja alpīnistu humors šķiet kautkastraks.
vai mikam ar endiji bija kazas?Law9 @ 04.04.2026 23:42
Laiks rādīs, cik īstu veci dabūjusi.
Sveiciens @ 05.04.2026 07:40
Mans vīrs tiešām nav ne ārsts, ne advokāts. Arī ne alpīnists. Un es tiešām nesaprotu, kā tieši atšķiras šo profesiju humors? Kā, piemēram, teksts - “Kas Tev iekodis? No rīta uz svariem uzkāpi? Tu to ķirbja kūkas recepti pati izdomāji? utt.” norāda uz to, ka tas ir alpīnistu humors? Manuprāt, tā ir otra cilvēka noniecināšana.
Un to publicē “iedvesmas lektore”? Jā, ļoti iedvesmojoši…
Krokoundils @ 04.04.2026 22:57Jo Endžī piebrēca visu internetu, ka Laura viņu aprunā un apsūdz narkotiku lietošanā un Mika meita nav Mika. Un vispār tie nav viņas bērni. Tikmēr Laura dabūja īstu veci, kas viņu aprecēja un rūpēsies par viņas bērniem. Tikmēr Endžijai tiek depresīvais Miks, kas viņu pat nav aprecējis un dzīve bez bērniem
Ances866 @ 05.04.2026 09:04
Es noskatījos viņas Patreon stāstu, kur viņa detalizēti pastāsta par viņas redzējumu šim tematam.
Lai gan par bērnu paternitāti un spekulācijām ap to viņa nošāva galīgi greizi to pieminot, pat ja kaut kas tāds ir vai nav - tas ir zemiski. Ja Tu piemini, ka tie nav Tavi bērni, tad jātur mutīte ciet, kam ir vai kam nav kura ģenētiskais materiāls. Protams, ka ikdienas sadaļa nav viegla. Jauktās ģimenēs ar tik maziem bērniem nevienam nav viegli. Cilvēks bez bērniem nevar izdomāt to, ko viņa stāstīja, ja vien nav kāds izstāstījis piemērus, ko viņa pieminēja.
Sveiciens @ 05.04.2026 07:40
Mans vīrs tiešām nav ne ārsts, ne advokāts. Arī ne alpīnists. Un es tiešām nesaprotu, kā tieši atšķiras šo profesiju humors? Kā, piemēram, teksts - “Kas Tev iekodis? No rīta uz svariem uzkāpi? Tu to ķirbja kūkas recepti pati izdomāji? utt.” norāda uz to, ka tas ir alpīnistu humors? Manuprāt, tā ir otra cilvēka noniecināšana.
Un to publicē “iedvesmas lektore”? Jā, ļoti iedvesmojoši…
ja nezini par ko iet runa, tad būs grūti saprast, ko ar to vēlējos pateikt :)Kristena214 @ 05.04.2026 09:54
Es gan nezinu par kādiem alpīnistiem un ko ir runa, bet šie joki man liekas smieklīgi.
Mēs ar vīru arī reizēm tā mēdzam pajokot. Tas ir melnais humors. 🤷♀️
Un neviens neapvainojas.
Bet tas protams atkarīgs kādā intonācijā to pasaka.
ā, jā, tokenīt,pazudusi 🤔Inelle @ 05.04.2026 10:08Meitenes, kur pazudusi Ķimenes labākā draudzene Ketija??? Es neesu manījusi storijos, bija visur un vienmēr līdz.
Mc.Queen @ 05.04.2026 10:40Tiešām pazudusi Ķimenes labā roka Ketija, sauca visu laiku par Kečupiņu. Viņa bija personīgā asistente/aizvietotāja vai kas tml. Bet nu nozudusi.
loija @ 05.04.2026 10:50
Cik zināms, viņai savi projekti un ik pa laikam pavīd ķimenes storijos. Draudzība nav beigusies, viņa arī veido viņai profesionālos video.
loija @ 05.04.2026 10:50
Cik zināms, viņai savi projekti un ik pa laikam pavīd ķimenes storijos. Draudzība nav beigusies, viņa arī veido viņai profesionālos video.