Mrs.True @ 07.02.2026 20:34
Nepiekritīšu. Liekais svars lielā daudzumā ļoti dod gadus klāt. Nav jau runa par pāris kg. Apskaties šajā podkāstā uz Kristīni Garklāvu (46 g.v.), kas ir praktiski vienaudze ar Lindu Leen - viņa izskatās daudz jaunāka. https://www.youtube.com/watch?v=SnapGuc6QDo
qwe @ 08.02.2026 14:44ļoti labi redzams, ka tā ir dzērājas seja ....
tur jau nav gravitācija, bet pietūkums, acis aizpampušas. Vēl tā var būt pie kādām veselības problēmām, ja nieres/aknas slimas... bet alkohols jau tieši tās arī bojā.Pīķene @ 08.02.2026 16:34
Kas par muļķībām! Manai mātei ļoti līdzīga seja bija savos teju 50 un viņa nedzēra. Gravitācija reiz piemeklē mūs visus.
Pīķene @ 08.02.2026 16:34
Kas par muļķībām! Manai mātei ļoti līdzīga seja bija savos teju 50 un viņa nedzēra. Gravitācija reiz piemeklē mūs visus.
Pīķene @ 08.02.2026 16:34
Krizdole @ 08.02.2026 16:30Lielais biznesmenis Jerjomins ar saviem super kursiņiem tik slavens, ka ticis Bez tabu ?
Dziedviendziesmiņa @ 08.02.2026 20:40Ja jau tā Linda Leen tāāā dzer- ar ko viņa sev iztikai un alkoholam- naudu ikdienā nopelna?
Jauni mūzikas ieraksti nav bieži, koncerti arī...
Bez tam gan ieraksti, gan koncerti tiešām ir labā kvalitātē.
Vai tā pati Virsnīte, kurai 43/44, bet pavisam cits tipāžs.Maltā gaļa @ 08.02.2026 19:14
Nu nezinu, uzburbums no pārmērīgas alkohola lietošanas tomēr ir ļoti labi atšķirams no vienkārši novecošanās. Paskatieties uz Sindijas Vildes seju. Arī viņa ir redzami novecojusi, bet nav redzamas alkohola pēdas sejā.
Dziedviendziesmiņa @ 08.02.2026 20:40Ja jau tā Linda Leen tāāā dzer- ar ko viņa sev iztikai un alkoholam- naudu ikdienā nopelna?
Jauni mūzikas ieraksti nav bieži, koncerti arī...
Bez tam gan ieraksti, gan koncerti tiešām ir labā kvalitātē.
Jekunee @ 09.02.2026 11:16ronaldam kādu dienu apniks, par visu maksāt, jo martiņa nestrādā normālu darbu, izņemot reklamē bavuu viņam.
Ja tā marta nekur nestrādā normālā darbā ,tad viņai naudu dod vecāki/ boyfriend visu apmaksā, jo nu no "influencera pilna laika darba" kā viņa pati saka, nevar samaksāt par ēdienu, skaistuma procedūrām, pārējo visu, mājokli un uzturēt suņus. Es domāju, ka influencēšana ir viņai hobijs nevis peļņa. Ja kāds par to visu maksā, tad var nestrādāt.
Nav_vispar @ 09.02.2026 11:24
Es vispār nesaprotu šo sieviešu domāšanu, ka pati neko neveido, vienkārši paļaujas uz veci. Te tas vecis ir, te nav. Un ko tad? Paliek ar pliku pakaļu.
Natali @ 09.02.2026 11:51Man šķiet, ka visu norakstīt uz alkoholu ir ļoti dīvaini, man arī ir nosliece uz tūskainību, ja netaisu sejas masāžas, lai veicinātu limfas kustību, es staigātu ļoti aizpampušām acīm un es esmu daudz jaunāka par Lindu, alkoholu nelietoju vispār+ sporta zāle 4x nedēļā un veselīgs uzturas. Ir mums latviešiem tūskainība raksturīga.