IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 16
Reģ: 03.05.2023
Mathilde @ 20.09.2025 16:17

Tu esi pati zoss, kura domā, , ka € no gaisa birst, bet no sevis ir izfantazējusies skaistuli ar vīru ļimonieku blakus.
Būtu Stužukas vietā ar 5 bērniem, rakstītu AMF, un diedelētu pabalsta pakas, bet viņa, ne tikai spēj aizbraukt viena ar maziem bērniem no kara, bet labi pelnīt jebkuros laikos. Tas parāda, ka ir raksturs un atbildības sajūta. Vai Tu vari uz Igauniju azlidot ar 5 bērniem, droši, ka nē, jo peso nav.
(Nekā personīga pret Stužuku.)
Palasi AMF, nolemtība un bēdu ieleja- viens bērns, bet jau depresijas, sliktas vīramātes, vīri nekādi, beznaudība un nolemtība, bet šajā forumā vēl pēdējos uzņēmīgos cilvēkus valstī nomētā ar akmeņiem, jo ne tādas pēdas, ne tik kg, ne tāda valoda, ne tur miskasti izmeta. Un no kurienes tās zvaigžņu dāmas sagrābsta? Tepat jau viņas dzīvo, un kā rāda TV, viņu ir daudz.

Piekrītu Tev. Man arī laikam būs tāds nepopulārs viedoklis par šo. Izlasīju rakstu, kur viņa min, ka Bāriņtiesa uz mājām sūtīta utt. Nu, nopietni? Vnk, kam jānotiek cilvēku galvās, lai rakstītu tās sūdzības? Tiem pašim Didrihsoniem, Maškai. Ok, arī nepiekrītu ļoti daudziem bērnkopības jautājumiem, bet sūtī† pārbaudes virsū? Tiem bērniem ir nodrošinātas visas pamatvajadzības, tīras drēbes, paši tīri utt. Es dārziņā redzu daudz nekoptākus bērnus par šiem, arī ļoti daudzus ved ne vecāki, bet omītes un auklī†es. Apbrīnoju to apņēmību sekot visiem, skrīnšotot un sūtīt iestādēm 😬
20.09.2025 17:43 |

Reitings 90810
Reģ: 30.01.2023
Poda Birste @ 20.09.2025 17:43

Piekrītu Tev. Man arī laikam būs tāds nepopulārs viedoklis par šo. Izlasīju rakstu, kur viņa min, ka Bāriņtiesa uz mājām sūtīta utt. Nu, nopietni? Vnk, kam jānotiek cilvēku galvās, lai rakstītu tās sūdzības? Tiem pašim Didrihsoniem, Maškai. Ok, arī nepiekrītu ļoti daudziem bērnkopības jautājumiem, bet sūtī† pārbaudes virsū? Tiem bērniem ir nodrošinātas visas pamatvajadzības, tīras drēbes, paši tīri utt. Es dārziņā redzu daudz nekoptākus bērnus par šiem, arī ļoti daudzus ved ne vecāki, bet omītes un auklī†es. Apbrīnoju to apņēmību sekot visiem, skrīnšotot un sūtīt iestādēm ?
Nopietni? Es dārziņā redzu dažus labi apģērbtus un paēdušus bērnus,kuriem ir ļoti lielas problēmas ar galda kultūru,uzvedību un visu pārējo. Nepietiek tikai ielikt mutē ēdienu un uzvilkt jaunas tīras drēbes. Tās nav rūpes par bērnu! Uz dārziņu tiek atvesti bērni ar lielām komunikācijas un socializācijas problēmām. Tas nav normāli. Pedagogs nevar pilnvērtīgi nodarboties ar visiem bērniem,ja grupā ir kaut 1 problemātisks bērns. Un tādi bērni bieži nāk tieši no tādām ģimenēm,kuras pieminēji tu.
20.09.2025 18:12 |

Reitings 16
Reģ: 03.05.2023
Altra @ 20.09.2025 18:12
Nopietni? Es dārziņā redzu dažus labi apģērbtus un paēdušus bērnus,kuriem ir ļoti lielas problēmas ar galda kultūru,uzvedību un visu pārējo. Nepietiek tikai ielikt mutē ēdienu un uzvilkt jaunas tīras drēbes. Tās nav rūpes par bērnu! Uz dārziņu tiek atvesti bērni ar lielām komunikācijas un socializācijas problēmām. Tas nav normāli. Pedagogs nevar pilnvērtīgi nodarboties ar visiem bērniem,ja grupā ir kaut 1 problemātisks bērns. Un tādi bērni bieži nāk tieši no tādām ģimenēm,kuras pieminēji tu.

Un, cik iesniegumus esi nosūtijusi Bāriņtiesai sakarā ar Jūsu dārziņā esošajiem bērniem? Minēšu! Nevienu?! Kā jau minēju, ļoti daudzas lietas arī man nav pieņemamas sakarā ar pieminēto dāmu bērnkopību, bet lai iedomātos kādam par kaut ko ziņot, sūtīt?! Zeme atveries!
20.09.2025 18:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits