Mathilde @ 20.09.2025 16:17
Tu esi pati zoss, kura domā, , ka € no gaisa birst, bet no sevis ir izfantazējusies skaistuli ar vīru ļimonieku blakus.
Būtu Stužukas vietā ar 5 bērniem, rakstītu AMF, un diedelētu pabalsta pakas, bet viņa, ne tikai spēj aizbraukt viena ar maziem bērniem no kara, bet labi pelnīt jebkuros laikos. Tas parāda, ka ir raksturs un atbildības sajūta. Vai Tu vari uz Igauniju azlidot ar 5 bērniem, droši, ka nē, jo peso nav.
(Nekā personīga pret Stužuku.)
Palasi AMF, nolemtība un bēdu ieleja- viens bērns, bet jau depresijas, sliktas vīramātes, vīri nekādi, beznaudība un nolemtība, bet šajā forumā vēl pēdējos uzņēmīgos cilvēkus valstī nomētā ar akmeņiem, jo ne tādas pēdas, ne tik kg, ne tāda valoda, ne tur miskasti izmeta. Un no kurienes tās zvaigžņu dāmas sagrābsta? Tepat jau viņas dzīvo, un kā rāda TV, viņu ir daudz.
Piekrītu Tev. Man arī laikam būs tāds nepopulārs viedoklis par šo. Izlasīju rakstu, kur viņa min, ka Bāriņtiesa uz mājām sūtīta utt. Nu, nopietni? Vnk, kam jānotiek cilvēku galvās, lai rakstītu tās sūdzības? Tiem pašim Didrihsoniem, Maškai. Ok, arī nepiekrītu ļoti daudziem bērnkopības jautājumiem, bet sūtī† pārbaudes virsū? Tiem bērniem ir nodrošinātas visas pamatvajadzības, tīras drēbes, paši tīri utt. Es dārziņā redzu daudz nekoptākus bērnus par šiem, arī ļoti daudzus ved ne vecāki, bet omītes un auklī†es. Apbrīnoju to apņēmību sekot visiem, skrīnšotot un sūtīt iestādēm 😬