Mathilde @ 29.08.2025 20:07Nez’ tā ir taisnība, ka Stokholmā ir aizturēta Sedakova un viņu pārved uz LV?
CallMeAnnika @ 29.08.2025 22:42kas viņa ir? Pirmo reizi redzu. Un ar ko iemantojusi 11k sekotājus?
Ja vismaz vairāk kā gadu dodas uz sporta zāli un liek no turienes bildes postos, tad jau vajadzētu mainīties, vai vismaz nefotošopēt sevi. Kāda jēga iet uz zāli? :D
Kirbis32 @ 29.08.2025 23:10Arnitas bf ik katru h ir ar citu sievieti? Arnita tu esi tiešām stulba,vai izliecies neredzam,jo izdevīgi un kas tad tur tāds ,ka vecis ir LV un tinder top babņiks? Slims vecis nu! Žēl viņas meitu,māte dod stulbu piemēru par vīriešiem.
es redzēju to rakstu, uzreiz tak redz ka fake lapa. Meitenes esiet taču kaut mazliet vērīgākas!!!Mathilde @ 29.08.2025 20:07Nez’ tā ir taisnība, ka Stokholmā ir aizturēta Sedakova un viņu pārved uz LV?
akul12 @ 30.08.2025 09:10
Noliekam malā Arnitu, ko tad citas salipušas, kā ap medus podu.
Visas kaut ko cer, vai tas būtu drāziens, manta, gredzens, bet Arnita tā stulbākā. ?
Kirbis32 @ 30.08.2025 10:00
Viņš kas skaitās,ļoti bagāts?
akul12 @ 30.08.2025 10:12
Bagāts nabags, bet sievietes guļas apakšā zinot, ka babņiks.
Es tur redzu bara instiktu, sievietēm patīk vīrieši, kurus iekāro citas sievietes. Lai kā mazgātu smadzenes babņikam par krāpšanu u.c lietām esot attiecībās ar viņiem. Iekšēji tomēr lielāks lepnums, kā par garlaicīgu simpu, kurš nespēj pavilkt citu sieviešu simpātijas.
mayja @ 30.08.2025 10:49Lai tak tā Arnita aiziet uz randiņu, nu un ka babņiks ? paēst, paklausīties komplimentus un saņemt puķes var arī tad, ja neguļ apakšā. Diez kas nav vienai būt grūtniecības laikā un vienai dzemdet, būt vienai pašā sākumā…
Ainulai @ 30.08.2025 08:41
Kur šito izrāvi? Es nedomāju, ka viņa brauktu uz Stokholmu, baigais risks.
Skandalalert @ 29.08.2025 15:29Jushkai gan tas pēdējas receptes kkadas briesmīgas, piena zupa un tad ta miltu merce, kurs kko tadu vēl vispar ed
Vai ne. Man tieši patīk, ka visas receptes nav ļoti grūtas vai restorānu tipa ēdieni. Dažreiz gribas kaut ko ļoti vienkāršu un maksimāli ātri pagatavojamu.smūtijs @ 30.08.2025 13:27
Normālas receptes. Nevajag te lekt augstāk par biksēm ?
akul12 @ 30.08.2025 11:19
ha ha neguļ apakšā ?
Tikai sub5 vīriešiem pusgads jāstaigā pa randiņiem un jāsarakstās, lai sieviete apsvērtu iespēju pagulties apakšā.
Normāli lietas notiek jau pāris pirmajos randiņos un ja nenotiek, tad katrs iet savu ceļu.
Nestāstat, ka tā nav... Bet sievietēm patīk izskaistināt uzšķīla dzirkstes u.c bullshit, lai gan vienkārši slapja biksīte no vīrieša.
Vīrieši un sievietes nemaz tik atšķirīgi nav un ir stāv vai nestāv.
Ja arī kāda pēc pusgada paņem sub5, tad attiecībās agri vai vēlu sekss kļūst par pienākumu, nevis vēlmi.
sit, atkal saiet kopā, ta uz apli, šķiet meitene ļoti toxic attiecībās. Pa rīgu klīst runas, ka džeks apgroza narkotikasCitruss @ 30.08.2025 00:22Klau, vai tad fitness Trisha nebija izšķīrusies ar savu boyfriendu Tomasu? Kkur tādu gossipu šķiet lasīju, nebija arī liekusi neko ar viņu, bet sodien storijos parādās atkal. Varbūt kļūdos un bija kopā visu laiku ?
facebookā visu laiku met ārā tās feik lapas. Pat ja viņu gaida uz pratināšanu- neticās, ka ieradīsies. Nafig viņai Eiropu. Amerika, Krievija un citas valstsis mūždien viņai būs vaļā.Ainulai @ 30.08.2025 08:41
Kur šito izrāvi? Es nedomāju, ka viņa brauktu uz Stokholmu, baigais risks.
mayja @ 30.08.2025 16:54
Atvaino, bet nezināšu kas ir sub5
Jebkurā gadījumā, mana doma bija, ka tas nav nekas nosodāms. Mēs taču visas sievietes gribam, lai mūs iekāro, saņemt ziedus un tamlīdzīgi. Es nesaskatu tur neko nosodošu, ja viņa dodas uz randiniem.
Pēc tavas domāšanas, nebrīnos, kāpēc esi aktīvs sieviešu forumā. :Dakul12 @ 30.08.2025 18:50
sub5 = neglīts vīrietis.
Protams nekas nosodāms, bet visiem zināms, ka sievietes babņikiem neatsaka, ja tikušas līdz randiņam...
Ilgstoši pa randiņiem vadā tikai simpi/ sub5 uz kuriem sievietēm vāveres kalst. Ja arī paguļās apakšā pēc garā randiņu perioda, tad ne tāpēc, ka patīk, kā vīrietis...
CallMeAnnika @ 30.08.2025 19:28Pēc tavas domāšanas, nebrīnos, kāpēc esi aktīvs sieviešu forumā. :D
Kūstu no darba kolēģa vīrs mājās...
Vīrietis apgādnieks, labs tēvs, bet uz viņu nestāv...