Diemžēl tā sieviete dzīvo totālā ilūziju pasaulē. Uzsver savu slaidumu, bet gan ciskas, gan rokas ir diezgan brangas. Sešpaku arī neredz. Kā anorektiķi - skatās spogulī un redz lieko svaru, tā šī kundze sevi redz kā slaidu niedrīti.Skandalalert @ 17.08.2025 12:07Ko ta atkal forma Anete tur fantazē par savu mirdzošo adu, skaistajiem matiem un nagiem. ?? tur ne tuvu nav nekā mirdzoša un skaista, pat vecaka par saviem gadiem izskatās un nekopta ar savam sirmajām planckām
Skandalalert @ 17.08.2025 12:07Ko ta atkal forma Anete tur fantazē par savu mirdzošo adu, skaistajiem matiem un nagiem. ?? tur ne tuvu nav nekā mirdzoša un skaista, pat vecaka par saviem gadiem izskatās un nekopta ar savam sirmajām planckām
glorijastasta @ 17.08.2025 17:07Kaada bija taa lapa kur vareja skatities bloķēto profilu?
Vai kaa tur bija jaadara, lai redzetu?Gribas mashu paskatīties?
Pilgrim @ 17.08.2025 16:47
https://failiem.lv/u/jw6fvbwnth
Kirbis32 @ 17.08.2025 22:41Oh my,kāpēc skatijos Dangbergsones storijus ?viņas nedibens ir tik old ?veca opja nokarājusies pakaļa.
Vot viņai dzīve nekas nav jādara ,valoda nav jāmācās,tiešām pirms rādi sava baisā paskata pakaļu ,to nevar uztrenēt? Ieleic vīra taukus no vēdera savos vaigos.
McSara @ 18.08.2025 00:13
Es tik nesaprotu, tas ir tāds kā piedūriens? Tā kā nopietni vai joks?
Kosmetologs jau nenozīmē botox šprici, tomēr uzskatu, ka sievietei ir svētīgi aiziet palutināt seju. Netīrīt seju...?! Kad uz sejas sakrājas sviedri, putekļi. Kaut kā sušķīgi tas viss izklausās.
Sirmi mati var būt arī ļoti skaisti, bet tas nenozīmē, ka var atlaist, arī sirmiem matiem vajag kopšanu, frizieri, matu gali un tā!
Viņai kur tas ieraksts? Threads?
McSara @ 18.08.2025 00:13
Kosmetologs jau nenozīmē botox šprici, tomēr uzskatu, ka sievietei ir svētīgi aiziet palutināt seju. Netīrīt seju...?! Kad uz sejas sakrājas sviedri, putekļi. Kaut kā sušķīgi tas viss izklausās.
Sirmi mati var būt arī ļoti skaisti, bet tas nenozīmē, ka var atlaist, arī sirmiem matiem vajag kopšanu, frizieri, matu gali un tā!
IG. Viņa vispār izskatās netīrīga.McSara @ 18.08.2025 00:13
Kad viņa rāda savu gultu, tad izskatās, ka arī ar vīru neguļ kopā, jo maza gulta. Tur ir kaut kāda paralēlā realitāte.yay @ 18.08.2025 11:34
Nedomāju, ka šai kundzei tas ir piedūriens.
Par uzturu arī komentāri.. viņai tur tā īpašā gaļas ēdienkarte un mēs, visi pārejie, kuri ēdam ļaunos dārzeņus esam čukčas.
Par sejas ikdienas netīrīšanu vispār esmu šokā..tas ir kā?
Dita.D @ 18.08.2025 23:18Līva Goba ar “piedūrienu” cenšas pateikt, ka viņai ir grūti. Wow. Iepriekš tak teica, ka ir gatavāka par gatavu bērnam un, ka vinai grūti nebūs, jo izauklējusi daudz bērnus.
redzēju dzīvajā- skaista.selestine @ 17.08.2025 19:22vot Salcevicai man izskatas,ka ir laba ada..vina tur rada biezi,ka iet uz tam sejas masazam utt
Nē, jo veikalos ir gana daudz LABU matu kopšanas produktuMaddy03 @ 19.08.2025 10:36Meitenes, vai kaada ir suutiijusi matu augshanas eļļu no Ļauj sev būt??