Agrāk man arī viņa bija žēl, bet tagad paskatoties Denisa Instagram, TikTok un Telegram, nebrīnos, kāpēc viņam ir 50k parāds valstij. Atlaižu kods tāds un šitāds, papildus atlaižu kods pirmajiem 10, tagad būšu mūziķis (nokopēšu dziesmu), uzrīkošu kursikus, konferenci, ai nē, tomēr būšu eksperts.Greetaa @ 26.07.2025 23:24Par Jerjominu runājot, fonā gāja viņa podkāsts kopā ar Kalendy Youtube. Vairāk par 10min nevarēju izturēt, paraugstunda, kā nevadīt interviju, vislaik pārtrauca, runāja pa virsu un nedabiski ņirdza. Kaut kas tur nav labi. ?
selestine @ 27.07.2025 12:07par to Danu un wildspirit..man liekas,ka viena jautajumu lodzina vina kautko atbildeja,ka grib dzivot viegli,neko neiespringt,tiki nodrboties ar velu utt..varbut tapec atdeva visus grozus Daumantam,jo negrib nemties neko ar tam nopietnam lietam biznesa
Terra Incognita @ 27.07.2025 16:24Uresina visu laiku tikai cenšas parādīt, cik viņai mūždien lieliska dzīve, bet ar regularitāti apmēram reizi pusgadā sāk postot no sērijas "es vienmēr no malas izskatījos tik laimīga, taču aiz tā visa es jutos nelaimīga un nepiepildīta, tagad gan viss ir čotka, nopērc manu kursu un es tev arī pastāstīšu kā!" Gan jau pēc pusgada atkal izrādīsies, ka šobrīd viņai viss bija galīgi slikti, bet tad viņa atklāja atkal kaut kādu jaunu lietu (par kuru pārdot kursiņus) un viss sakārtojās! Kaut kā ticamības moments ir nozagts :D
Vivian10 @ 27.07.2025 16:31No kurienes Marija Jansone (Zeltiņas meita) gūst ienākumus? Viņa dzīvo ļoti ekstravaganti, ceļojumi, dārgs dzīvesveids..
Vīrs ir reāls miljonārs. Dzīvo gan uz parāda, bet kuru tas uztrauc 😁Helita @ 27.07.2025 17:21
Tak vīrs uztur.
Jā, un kaimiņu Maška pamatīgi notievējusi.sandrute @ 27.07.2025 17:18Šodien ieraudzīju, ka tikko apprecējusies Annija, tā skaista meitene. Bet viņai taču vēl nesen bija virs skurstenslaukis. Pa kuru laiku jau izšķīrās un jau jauns virs??
selestine @ 27.07.2025 18:06tai Annijai tas virs pec senakiem storijiem sapratu,ka kautko sliktu izdarijis,salauzis esot vinai dzivi...nez varbut nokrapa jeb ko citu...sitas puisis liekas tads normals,bet sakuma jau visi tadi liekas