Kirbitis @ 20.06.2025 22:24Ojaaaa.. babyfizio - prasa- “ kur var nopirkt berniem lietus drebes?”
Hahahahahaaaaa-“ tur par kur parejie perk - veikala” ?????????? uzprasas.. tulin bus
Kas Tev šķiet tik traks. 50 gadi atpakaļ var būt dīvaini būtu gan. Vai Tu domā, ka viņi visu dara tumsā un zem segas?Kitija Reiz @ 20.06.2025 12:33
33 man šķiet...
Cik atceros, viņa nometa 60 kg, protams, tagad figūra ir labāka, vienkārši es nesaprotu, kā tādi video var būt pieņemami ebreju ģimenē.
100 punkt 🤡Kirbitis @ 20.06.2025 22:24Ojaaaa.. babyfizio - prasa- “ kur var nopirkt berniem lietus drebes?”
Hahahahahaaaaa-“ tur par kur parejie perk - veikala” ?????????? uzprasas.. tulin bus
Jā, lūk šis ir kārtējais gadījums, kad skaista sieviete sevi čakarē. Būtu apstājusies pie krūtīm un botoksa, tak nē ☹Aurora22 @ 20.06.2025 20:04Ak vai! Ko Diāna Kubasova ar sevi izdarījusi? ? Bija skaista sieviete. Laikam vaigu filleri, bet izskatās dikti par daudz.
Wtf @ 20.06.2025 17:24es nesaprotu, tas ir slikt, ka vīrs nodrošina dzīvi tā, ka sievai nav no 8-5 vai divos darbos jāmauc?
ē, bet tokenīt, velk uz sedakovu 🐒Pilgrim @ 21.06.2025 11:18Jā, lūk šis ir kārtējais gadījums, kad skaista sieviete sevi čakarē. Būtu apstājusies pie krūtīm un botoksa, tak nē ☹
Marta79 @ 21.06.2025 00:13Kubasova bišķ Sedakovu atgādina tagad?
Klau,.a ar k tai Danenbergsonei vīrs strādā?
MatildeR @ 21.06.2025 13:22Kramiņai ar Nīmani draudzība cauri? Ja jā, kas notika?
Kura kuras vīram sūtīja?Pandinjaa @ 21.06.2025 14:41
ja tavas draudzenes sāktu sūtīt **** bildes tavam vīram...
izklausās par kazanova veidīgās piramīdas, kur pvn muhļīja un citādāk appisa visus, līdz aizdzīvojas līdz rūtainai sauleiKrizdole @ 21.06.2025 12:51
Cik nu kaut kāda informācija ir pavīdējusu, tad darbojās kaut kādā no name internetveikalā, pēc tam reklamēja, ka tirgo internetveikalā neiztirgotās preces, nu un tagad kaut ko darīs Spānijā, tāpēc tās telpas remontē un par to paziņošot jūlijā.
Tutuvojies @ 21.06.2025 19:55Lai mazliet atšķaidītu to Burnicka tēmas malšanu - vai kāda ir reāli kaut reizi mūžā kaut ko pagatavojusi no Meirānes receptēm? Viņa tagad diezgan aizvainoti čīkst, ka neviens neatbalsta to topošo pavārgrāmatu, vai, vai, viņa tik daudz receptes par velti gadiem likusi, bet maksāt neviens negrib. A vot man liekas, ka visas tās receptes ir kauar kādas pārmudrītas smalkdeguņu iztaisīšanās, un tā auditorija ir neliela. + tas ir pre orrder, ne jau gatava grāmata
McSara @ 21.06.2025 21:02
Ko es esmu novērojusi- viņa diezgan regulāri spiež uz ziedojumiem, bieži pārmetumi sekotājiem par sirsniņu nelikšanu!
Ok, ja gatava grāmata, tad man ir tiesības izlemt - gribu vai nē! Un angļu valodā gan negribu, ne jau tas, ka nesaprastu, tad izvēlos Ramziju vai Oliveru tādā gadījumā!? Tā bija Signes izvēle visu pasniegt ingliš, beigās tikai latvietes atbalsta to visu viņas biznesu! Kaut kad bija iespēja tikt pie reālas grāmatas, ja noziedo ~130 eur! Tā neko grāmatai cena (ziedojums)!?
Mūsdienās, kad viss paliek dārgāks, cilvēki seko līdzi izdevumiem!
Dziedviendziesmiņa @ 21.06.2025 21:10
Oho! Esmu šokā par cenu...johaidi, pat šauras nozares zinātniskā literatūra tā nemaksā... Mjā....nu..katram savs... ? Turpināšu gatavot vakariņas no interneta brīvpieejas receptes.
Tutuvojies @ 21.06.2025 19:55Lai mazliet atšķaidītu to Burnicka tēmas malšanu - vai kāda ir reāli kaut reizi mūžā kaut ko pagatavojusi no Meirānes receptēm? Viņa tagad diezgan aizvainoti čīkst, ka neviens neatbalsta to topošo pavārgrāmatu, vai, vai, viņa tik daudz receptes par velti gadiem likusi, bet maksāt neviens negrib. A vot man liekas, ka visas tās receptes ir kauar kādas pārmudrītas smalkdeguņu iztaisīšanās, un tā auditorija ir neliela. + tas ir pre orrder, ne jau gatava grāmata