mokabezpiena @ 03.04.2025 10:10
Tāpēc, ka viņas dzīvo virtuālo dzīvi, saskatās uz tādām pašām spilvensejām instagramos, un prāts redzēto jau sāk uztvert par normu un skaistuma ideālu. Lielai daļai influenceru vienkārši “aiziet ciet”. Es varētu nosaukt ļoooti daudz influenceru, kuras, pateicoties sociālajiem medijiem un “skaistuma” kultam, ir salaidušas sevī tik daudz filleru, ka visas sāk izskatīties pēc viena šablona. Un tie filleri dzīvē vispār neizskatās tik glīti, cik telefona ekrānā. Kā arī vēl būtiski pieminēt to, ka absolūtajam vairākumam parādās atkarība un nespēja apstāties pēc pirmajām injekcijām, kā rezultātā paskats ir crazy. Viņām pašām šķiet, ka regulārā špricēšanās ir skaistuma rituāls, bet patiesībā ar katru reizi tās sejas tiek neatgriezeniski sabojātas. Īpaši skumji par knapi 20gadīgajiem eksemplāriem, kuras nu jau izskatās kā padzīvojušas milfas. Skarbi, bet mūsdienu realitāte.
Es arī nekādi nevaru saprast iemeslu.lipsinluka @ 03.04.2025 09:08
Nu naf sevi tā izkropļot? Reāli priekš kam?
Ariete @ 03.04.2025 11:19Mani visvairāk fascinē ka viņām pašām patīk tāda uzburbusi seja un lūpas. ? Jeļa vēl bildēs taisa duck lips visu laiku lai vēl lielākas izskatītos. Wtf
tenkas @ 03.04.2025 10:57Ne pa tēmai, bet izleca YouTubē šis šovs... pasakat, ka nav līdzīga A.Sedokovai :D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
lipsinluka @ 03.04.2025 11:45
Piekrītu. No sāna vispār uzreiz var redzēt sašpricētās augšlūpas uzlocīto skatu. Diemžēl ne smuki, ne kā. Kā pīles knābis no sāna. Un daudzām tā.
Ne vienmēr par naudu var nopirkt skaistumu. Citreiz savu skaistumu tikai sabojā, skrienot pakaļ visām tendencēm. Pēdējā posta bildē seja un forma nesaprotama.
Tuana @ 03.04.2025 19:24
Tā Santa Kola viņai blakus tomēr izskatās labāk un neuzbāzīgāk. Līdzīga kā Fiļa bijusī Santa. Pat ja kaut kas ir darīts, tas ir nemanāms.
kas svecei par kreņķi? 🐒koncha @ 03.04.2025 23:12Sedokova atpakaļ dzīvē un jau nebeidz nociesties atrādīt pienākošos rožu klēpjus ? nepagāja ne trīs mēneši ??
Nora Svece gan dikti novājējusi, laikam no kreņķiem.
MEITENES, jaunais restarts ir klāt 😀 Youtube video 😀aprīlis un elīna ir restartējusies, un atkal jàrevidē lupatas ar ģenerālo tīrīšanu vienā maziņajā istabā 😀Standby @ 03.04.2025 09:40
Viņa šausmīga lupatniece. Katru gadu krauj maisus un pērk un pērk pa jaunam. Nopērk kārtējo džemperi, bet kur tad iepriekšējās sezonas palika? Un tā pa riņķi. Ja man jānosauc lielāko šopoholiķi, tad tā ir Andersone.
Mi mi @ 04.04.2025 06:43kas svecei par kreņķi? ?
aha, nu jā, nav forši 🙃Inna86 @ 04.04.2025 08:34
Cik saprotu, ka šķīrusies no bērnu tēva. Jo jau vairākus mēnešus dzīvo dzīvoklī.
Mākoņu Dejotāja @ 04.04.2025 13:35Nu, kurš tic Urseinai? Ka 14.dienu garumā ir iespējams mainīt savu domāšanu un atvērties naudas iespējām.
Kārtējā infočigane, kura sola zelta kalnus, bet neko konkrētu.