Kādas problēmas vispār uz robežām var būt ar naudu? Tak sen neviens kā kādreiz somā neko neved, naudas mūļi sen izmiruši kā šķira! Ir tak čupu čupām kripto kartes, bitkoiniem pat ir bankomāti. Ir arī kriptomaki par ko nekad neviena muita un neviens VID neredzēs. Ja bail kartē turēt svārstīgo kriptovalūtu ir sablecoini 1:1 ar USD. Naudai robežas sen nav aktuālas.akul12 @ 29.03.2025 08:26
To pašu jautājumu varētu uzdot forumietēm, kuras sasapņojušās par 25tk, 50tk ?
Ar šādām summām sen muita, vids un citas iestādes paņemtu.
Tak paguglē par izklaidēm Dubaijā un cenām. Vēl labāk atrodi telegram slēgtos čatus, bildes, video, izcenojums. neviens tas darījums negarantē, ka Tu izdzīvosi! Par nieka zelta lietutiņu vari pat nesapņot, bet garantēti vari saņemt drāzienus ar kamieļiem un citiem zvēriem un dabūsi ne tikai iedirsienu mutē, bet pilnām mutēm ēdīsi viņa sūdus! Šeihiem nemaz drāziens ar prostitūtām tetovētām nemaz neinteresē! Viņus interesē tikai sagādāt sāpes, pazemot un morāli sagraut.akul12 @ 30.03.2025 11:38
Dzīvojat sapņu pasaulītē un domājat, ka kāds dubajā maksā 25tk, 50tk vai kaut vai 10tk par zelta lietutiņiem un brūnajām izklaidēm ?
Šitās muļķības kultivējot, kāda aizbrauc uz Dubaju un gaidot savus 50tk tiek izmesta kaut kur nekurienē.
Auklītes gados ar papildus medicīnisko izglītību pelnīja ļoti labi 2-3x vairāk par šampinjonu lasītāji!akul12 @ 30.03.2025 15:20
No tās pašas sērijas, kā 20 gadus atpakaļ visiem ārzemēs vajadzēja "auklītes"
Beigās par vēdertiesu apkalpoja ģimeni un tēviņu...
kurai tad 5t maksā?🤔be.beta @ 30.03.2025 14:52
domāju tas vairāk jautājums par to, kā var tā dzīvot neko nestrādājot :D
bet viņas gadījumā noteikti influencēšana ir labi ienesīga profesija :D
kad dzirdēju, ka par vienu sadarbību ar drogām kādai influencerei maksā 5k, tad man vairs jautājumu nav, kā tā var dzīvot :D
lottinja @ 30.03.2025 17:07kurai tad 5t maksā??
be.beta @ 30.03.2025 14:52
domāju tas vairāk jautājums par to, kā var tā dzīvot neko nestrādājot :D
bet viņas gadījumā noteikti influencēšana ir labi ienesīga profesija :D
kad dzirdēju, ka par vienu sadarbību ar drogām kādai influencerei maksā 5k, tad man vairs jautājumu nav, kā tā var dzīvot :D
themoon @ 25.03.2025 13:28Man izšāva korķus Elīnas Andersones storiji par to, ka viņai vīra dēļ nācies krāsot blondus matus, lai gan pašai labāk patikuši rudie. Es varbūt esmu ar citām vērtībām, bet lai darītu ar savu izskatu kaut ko, kas pašai nepatīk, tikai lai izpatiktu vīram, un pēc tam pārdzīvotu? Nē, paldies.
koncha @ 30.03.2025 14:32Besī līst citu makos, bet Nīmanei jauns svaigs Audi. Nu kaaa var tik labi dzīvot pa māju, dāču ar trim bērniem un nestrādāt! Nu kā?
Pastāstiet man arī…labi taču zinam, cik maksā jaunie audi. ? un vispār tāds dzīvesveids kā viņiem.
koncha @ 30.03.2025 17:34
Nu ja par vienu sadarbību 5k, tad es nebrīnos, kāpēc daļa (ne jau visi!) jauniešu pat necenšas apgūt nopietnu profesiju.
Bet tik un tā, tā jau nav tāda alga, kas ir garantēta. Bet man Santa neskauž, jo tiešām patīk viņu ģimene. Lai dzīvo nost!
Tikai gribēju uzzināt noslēpumu ?man tāda dzīve nespīd, jo neprotu influencēt.
Mashka Kakashka @ 30.03.2025 18:25
Drogas un influencerei maksā 5000 eiro? Es ļoti šaubos. Drogas ir santīmskaitītāju kantoris, tur ir vienas no viszemākajām algām darba tirgū. Es ļoti šaubos, ka viņi maksātu tik lielu summu. Tā summa varbūt ir gada griezumā uz visu sadarbības laiku, noteikti ne par vienu reizi.
Upene36 @ 30.03.2025 18:00Uzskatu tā ir baigā necieņa dot Influencerēm tik milzīgu naudas summu, attiecībā pret jebkurām citām noderīgām profesijām, kur vajadzīgas zināšanas un prakse. Ja tā ir taisnība, man trūkst vārdu cik sapuvušā sabiedrībā mēs dzīvojam, kur s!da egocentriskām sliņķēm, lai tik pabarotu viņas pašu ego, maksā stipri virs normas.
be.beta @ 30.03.2025 19:26
tas nav gada griezumā, tas ir sadarbības ietvaros, tas, protams, nav par pāris story, bet par reklāmas posti + story + tiktok, kas ilgst kādu laiku. bet jāpatur prātā, ka influencerim tā ir 1 no vairākām sadarbībām :D
jā, arī es biju pārsteigta, ka tāds kantoris kā drogas ir gatavi maksāt tādu summu (bet avots ir uzticams), nezinu no kā tās cenas ir atkarīgas (un vai visiem tās ir vienādas) , tāpēc nevēlos nevienu saukt vārdā, lai neuzrautos pati, jo stipri šaubos, ka baigi kāds daudz apkārt stāsta par to :D
bet domāju, ka drogām tas ir izdevīgi, jo domāju, ka pateicoties tām reklāmām viņiem ir lielākā peļņa.
tāpēc bail pat domāt, cik maksā citiem uzņēmumiem sadarbības un nav nekāda izbrīna kāpēc influenceri var atļauties dzīvot tā, kā dzīvo.
jo viņas vīrs ir viņas naudas maks, un viņa saprot, ka viņai jāizdabā it visā viņam! Pati ir teikusi, ka viņai ar vīru bieži konflikti, jo vīrs saka, ko domā, nedomājot, ka var sāpināt.Mashka Kakashka @ 30.03.2025 18:29
Viņa ir ļoti atkarīga no vīra viedokļa. Manuprāt, viņai viss ir jāsaskaņo ar vīru, no malas jau izskatās diezgan slimas attiecības. Gan jau arī pati baidās, ka neizdabās vīram, bieži vien pati saka, ka sakasījusies ar vīru atkal. Viegli jau droši vien nav, viņa finansiāli 100% ir atkarīga no vīra, jo sava darba nav, savu ienākumu nav. Teica, ka nedaudz strādā, bet tas pats darbs ir vīra uzņēmumā.
akul12 @ 30.03.2025 15:20
No tās pašas sērijas, kā 20 gadus atpakaļ visiem ārzemēs vajadzēja "auklītes"
Beigās par vēdertiesu apkalpoja ģimeni un tēviņu...
man interesē kur tie šeihi pelna to naudu? Kā?GlorijaGrevcova @ 30.03.2025 23:25
Wow, kāds tu gudrs ??? tieši par auklīti strādāju sen vecajā Eiropā vasarās starp studijām ar au pair programmu, man bija apmaksāta dzīvesvieta, biļetes, pārtika, plus kabatasnauda bija vismaz 2 reizes lielāka kā tolaik Latvijā minimālā. Nevienu tēviņu neapkalpoju. Jauku vakaru, pamuļķi.
Kas attiecas uz maukām, Latvijā maukas ņem 200-300 stundā. Pilns internets ar info, kad mauku pircēji diskutē par cenām. Un tie Dubajas minētie 25-30 tk ir kapeikas dvieļugalvām, viens gredzens ar bik lielāku briljantu tik maksā. Viņu pašu sievas staigā nokārušās ar dārglietām sešciparu skaitļu vērtībā. Tie 25 tk viņiem tik daudz nozīmē cik tev benzīntanka kafija.
Tāda sajūta, ka iestidzis kaut kāda postpadomju lauku ciema “babu” uz soliņa klačās, lasi tikai latviski un tikai forumu, plus ceļojis tālāk par Lietuvu neesi.
tenkas @ 30.03.2025 23:44man interesē kur tie šeihi pelna to naudu? Kā?