tas, ka vina bija krusturi wtfBURUNDUKS iignais @ 22.03.2025 15:44Kambaliene publiski izvazā cilvēku, kurš par viņas pupiem (salīdzinoši) pieklājīgi uzrakstīja. Tipa esot zobārste, tāpēc nedrīkstat publiski komentēt. Tā safārējusies. Izteikties un argumentēt arī nemāk, maļ visu laiku vienu un to pašu uz riņķi.
Bet tas nozīmē, ka aizskāra, viņa gan bildi, gan darba vietu, gan kur macījusies, gan ģimenes statusu bija izokšķerējusi.
Man personīgi arī likās drausmīgi negaumīgs tas nāriņas tēls uz mazulīša 1g jubileju. Vispār ne pa tēmu.
Villanelle @ 22.03.2025 22:33Nebiju nekad pievērsusi uzmanību Ramonai Plūmes, bet pēc Četri uz koferiem palicis tik slikts iespaids. Liekas ļoti nepatīkama.
Skandalalert @ 23.03.2025 16:08Es nez man vienigajai ir kkads cepuru kults maziem berniem? Skatos, ka zeltiņiem posts un mazākajam bernam, kam nav 2 gadi, nav cepure wtf. Nav tak vasara
es pateikšu, kas atgrūž. Var jau būt ar pašapziņu un no sevis nereālā starā, bet ne jau tik ļoti. Es tik skaista, tūlīt ar policiju visu nokārtošu. Es tik skaista, tūlīt ātri ēdienu atnesīs 🤦🏼♀️Japānas princese @ 23.03.2025 16:19
Man tāpat. Pat īsti nemāku pateikt, kas atgrūž. Bet kaut kā mākslīga uzvedība liekas. Pat Šeila ar savu drusku ku kū liekas patiesāka.
mon_moiselle @ 23.03.2025 14:24
Simona Rajsteram IG vairs neseko un viņš viņai arī nē. Diāna gan seko.
Nezinu, kas ir R, bet viņa uzvedas bērnišķīgi. Misters X (atvainojiet, R) atlidoja Indru pabarot. :Dselestine @ 23.03.2025 21:08kas Indrai Salcevicai tas R isti ir?reals cilveks?citreiz iedomajos mos tas ir Riva..vnk uztaisa nez kadu intriu,ka pieludzejs kads?
ne jau Riva 🤦♀️ kkāds onkulis no Dienvidu zemēmselestine @ 23.03.2025 21:08kas Indrai Salcevicai tas R isti ir?reals cilveks?citreiz iedomajos mos tas ir Riva..vnk uztaisa nez kadu intriu,ka pieludzejs kads?
jau atkal. Mēnesi atpakaļ vēl bija, tipa mīlestība un kas tur veldig. Izskatījās gan uzspēlēti, bet tomēr..CallMeAnnika @ 23.03.2025 14:31Visas bildes ar vīru arī pazudušas no postiem.
kas tas par sviestu? Kāda starpība. Cimdus arī cauru gadu jāvalkā?Skandalalert @ 23.03.2025 16:08Es nez man vienigajai ir kkads cepuru kults maziem berniem? Skatos, ka zeltiņiem posts un mazākajam bernam, kam nav 2 gadi, nav cepure wtf. Nav tak vasara
nu principā tas laikam skaitās neprofesionāli, bet nav jau nekas par Kambalas zobiem teikts, lai varētu šitā Oldziņa dakteri “izreklamēt”.BURUNDUKS iignais @ 22.03.2025 15:44Kambaliene publiski izvazā cilvēku, kurš par viņas pupiem (salīdzinoši) pieklājīgi uzrakstīja. Tipa esot zobārste, tāpēc nedrīkstat publiski komentēt. Tā safārējusies. Izteikties un argumentēt arī nemāk, maļ visu laiku vienu un to pašu uz riņķi.
Bet tas nozīmē, ka aizskāra, viņa gan bildi, gan darba vietu, gan kur macījusies, gan ģimenes statusu bija izokšķerējusi.
Man personīgi arī likās drausmīgi negaumīgs tas nāriņas tēls uz mazulīša 1g jubileju. Vispār ne pa tēmu.
Nav sviests, šodien bija auksts vējš. Sīkajiem cepuri vajag, pat es pati uzvilku.BURUNDUKS iignais @ 23.03.2025 22:46kas tas par sviestu? Kāda starpība. Cimdus arī cauru gadu jāvalkā?
viņi bija kopā ar tevi, tajā pašā vietā, kur tas aukstais vējš. Vai bildes vispār bija no šodienas?Pilgrim @ 23.03.2025 23:09Nav sviests, šodien bija auksts vējš. Sīkajiem cepuri vajag, pat es pati uzvilku.
nu viņa taču nerakstīja no darba profila un arī neko rupju..Vārdotāja @ 23.03.2025 22:59nu principā tas laikam skaitās neprofesionāli, bet nav jau nekas par Kambalas zobiem teikts, lai varētu šitā Oldziņa dakteri “izreklamēt”.
Jā, ir bērnudārzs. Storijos ar Simonas meitu deju tumšs vīrietis. Tas ir Diānas vai Simonas? 🤣cory @ 23.03.2025 19:45
Man liekas, ka tur ir kkāds bērnudārzs tajās attiecībās. Nav jau pirmā reize, kad viens otram neseko instagram. Un kamēr viens neseko otram soc tīklos, tikmēr Simonai ir storiji ar ballītēm un ceļojumiem vai Diāna vai mamma ir ciemos un ir izklaides ar tām. Tad pēc laika atkal parādās storiji ar vīru un ģimenes izklaidēm un atkal viens otram seko soc tīklos. Un tā viss iet uz rinķi. Arī te forumā jau vasarā runāja, ka Simonas ciemošanās laikā Latvijā, viens otram nesekoja. Tad bija ceļojums ar vīru pa Eiropu un viss atkal bija labi.
Tur tak var saprast, ka izgājuši no telpas ārā uz bildi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Pilgrim @ 23.03.2025 23:09Nav sviests, šodien bija auksts vējš. Sīkajiem cepuri vajag, pat es pati uzvilku.
selestine @ 23.03.2025 21:08kas Indrai Salcevicai tas R isti ir?reals cilveks?citreiz iedomajos mos tas ir Riva..vnk uztaisa nez kadu intriu,ka pieludzejs kads?
Njā, Ramona nez kāpēc vienmēr pārliecināta, ka ir daiļākā būtne telpā. Nez, man viņa atgādina vīrieti.lottinja @ 23.03.2025 17:48es pateikšu, kas atgrūž. Var jau būt ar pašapziņu un no sevis nereālā starā, bet ne jau tik ļoti. Es tik skaista, tūlīt ar policiju visu nokārtošu. Es tik skaista, tūlīt ātri ēdienu atnesīs ??♀️
tur pirksts nevienam nebija jāpieliek, tak čalis instagramā atklāti visiem stāstīja par savām peripētijām. Pie tam valsts apkāsiens ir tik milzīgā apmērā, būtu brīnums, ja nebūtu visi sašņorēti.Ariete @ 24.03.2025 11:58Es pēkšņi iedomājos. Cauni iesēdināja pēc kašķiem ar Viku. Varbūt viņa pielika pirkstu lai vinš sēdētu?
Smieklīgi, ka Sendija Vaivare ātri citu atrada un Diāna pazuda no Insta. Visi zīmuļi nolūza.