IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
Fargerike @ 27.01.2024 08:32
Apbrīnoju tās kuras jūsmo par īpaši izdomāto PR gājienu Vizlai, sniedzot interviju žurnālam Santa.
Tak var redzēt, ka tas žurnāls mēģina nenogrimt! Meklē visu laiku dzeltenās preses cienīgus personāžus, lai tikai neauzmirst šo žurnāleli.
Jau Didriksone bija izcils piemērs- intervija nekāda, bildes apstrādātas, tā, ka sanākuši divi dažādi cilvēki un pasniedz kā gada interviju.
Tagad tas pats ar Vizlu.
Savā būtībā abas ir tukšas, neredzu nekādus dzīves sasniegumus un neko, kas būtu intervijas vērts. Abas piestāv Vakara ziņu formātam.

Kāpēc tāds naids uz Vizlu? Nē, nopietni? Patiešām nopietni!! Nu atbildiet sev pašas vispirms, kāpēc derdzās viss par un ap Vizlu? Es to redzu tā - jauna, skaista sieviete. Protams, ka pamanīta, jo bija kopā trīs gadus ar Porziņģi. Nav izdarījusi neko sliktu. Šobrīd mēģina savu dzīvi sakārtot, esot Latvijā. Kas tieši viņā nepatīk? Tas, ka par viņu raksta? Par jums arī rakstītu, ja būtu bijušas ar talantīgu basketbolistu kopā. Un?
27.01.2024 14:34 |

Reitings 196
Reģ: 02.11.2023
Man nav nekas pret Lauru Vizlu, bet gandrīz katru reizi ieraugot viņas bildes rodas jautājums - kāpēc jātaisa tā pielaizītā frizūra? Nu nopietni, tas skaitās tā kā stilīgi?
27.01.2024 15:33 |

10 gadi
Reitings 1100
Reģ: 14.06.2011
aauuu @ 27.01.2024 14:34

Kāpēc tāds naids uz Vizlu? Nē, nopietni? Patiešām nopietni!! Nu atbildiet sev pašas vispirms, kāpēc derdzās viss par un ap Vizlu? Es to redzu tā - jauna, skaista sieviete. Protams, ka pamanīta, jo bija kopā trīs gadus ar Porziņģi. Nav izdarījusi neko sliktu. Šobrīd mēģina savu dzīvi sakārtot, esot Latvijā. Kas tieši viņā nepatīk? Tas, ka par viņu raksta? Par jums arī rakstītu, ja būtu bijušas ar talantīgu basketbolistu kopā. Un?

Parakstos zem katra vārda. Reāli slimīga uztvere un nenovīdība te ļoti daudzām.
27.01.2024 15:36 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
aauuu @ 27.01.2024 14:34

Nu tāpat vien , kāpēc ir naids pret pilnīgi svešiem cilvēkiem? Jo daudz nelaimīgo ,dusmīgo, tie kas veiksmīgi netrakos aiz naida ! Tas taču skaidrs .
27.01.2024 16:00 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Kāpēc uzreiz naids. Taisnību jau vien pateica. Agrāk intervēja cilvēkus, kuru domugraudus lasot, tu varēji gūt vērtīgas atziņas. Cilvēkus, kas kaut ko sasnieguši, kuri prot izteikties, ar atbilstošu vārdu krājumu.
Tagad baigās slavenības visādas beta beidz, LV, Didra un tamlīdzīgi. Normāli jaunieši viņas necik augstu nevērtē. Līdzīga tipa meitenes diez vai lasa Santu. Vecākām dāmām jau nu ne tik nav interesanti.
Bet nu kaut kas jau tai žurnālā jaliek.
27.01.2024 16:25 |

Reitings 2954
LuckyStrike @ 27.01.2024 16:25
Kāpēc uzreiz naids. Taisnību jau vien pateica. Agrāk intervēja cilvēkus, kuru domugraudus lasot, tu varēji gūt vērtīgas atziņas. Cilvēkus, kas kaut ko sasnieguši, kuri prot izteikties, ar atbilstošu vārdu krājumu.
Tagad baigās slavenības visādas beta beidz, LV, Didra un tamlīdzīgi. Normāli jaunieši viņas necik augstu nevērtē. Līdzīga tipa meitenes diez vai lasa Santu. Vecākām dāmām jau nu ne tik nav interesanti.
Bet nu kaut kas jau tai žurnālā jaliek.
Šī tēma te gadiem ir populāra .Otra ir kiviči .Vairāk te neko nerunā un nelasa.
Ši tēma atvērta 2019 gadā.Vēl mazliet, un Oktobrī tēmai būs apaļi 5 gadi!
27.01.2024 16:30 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Fargerike @ 27.01.2024 08:32
Apbrīnoju tās kuras jūsmo par īpaši izdomāto PR gājienu Vizlai, sniedzot interviju žurnālam Santa.
Tak var redzēt, ka tas žurnāls mēģina nenogrimt! Meklē visu laiku dzeltenās preses cienīgus personāžus, lai tikai neauzmirst šo žurnāleli.
Jau Didriksone bija izcils piemērs- intervija nekāda, bildes apstrādātas, tā, ka sanākuši divi dažādi cilvēki un pasniedz kā gada interviju.
Tagad tas pats ar Vizlu.
Savā būtībā abas ir tukšas, neredzu nekādus dzīves sasniegumus un neko, kas būtu intervijas vērts. Abas piestāv Vakara ziņu formātam.

Tieši gribēju teikt - žurnālam jāķer hype. Diez vai telefonu laikmetā ir viegli vilkt dzīvību
Un Vizla grib izvilkt no būšanas ar KP vēl pēdējo labumu - "pirmā intervija", "pirmā intervija, kur runā par KP"...
P.S. Kas te par naidu rakstīja - man personīgi arī nav V I S P Ā R nekāda naida pret viņu. Neapskaužu arī. Man vnk viņa vizuāli liekas pārvērtēta (no daudzu puses). Un ne-vizuāli jau tur vispār nekā daudz nav
27.01.2024 16:38 |

Reitings 2623
Reģ: 09.03.2021
Man šķiet smieklīgi, ka Santas redakcija acīmredzot domā, ka Vizlas, Betas un Didras fanes sāks lasīt viņu senilo žurnālu. Tā vietā, lai saglabātu savu auditoriju, kas varbūt nav liela, tomēr patiešām šo žurnālu lasa, tiek ķerts haips un meklētas aktuālākās slavenības, kas ir viena par otru tukšākas. Didra vismaz savu lupatu bodi atvēra, bet Vizlas vienīgais sasniegums ir attiecības ar Porziņģi, un pat tās pajuka...
27.01.2024 17:05 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Lorra @ 27.01.2024 13:10

A ko tad tu šeit dari? Šis ir forums kur visas klačojas un ir lasāmas baumas, tas tavu tukšumu neparāda? Vai tomēr forums daudz labāks par kaut kādām intervijām?

Tu vispār neuztvēri manu domu. Es par to, ka saka cik šī vai tā tukša, bet tāpat lasa intervijas, skatās raidijumus kur viņi piedalās, seko. Ļoti liels pretstats.
27.01.2024 17:16 |

Reitings 3512
Pilgrim @ 27.01.2024 11:30
Ja ir iegūta izglītība, profesija, kaut kādas intereses (kas vairāk par make-up un dibena grozīšanu), ir darbs, savas intereses - jau tad cilvēks nevarētu būt tukšs.
Bet tāda Didra tā arī pateica, ka grāmatas viņu neinteresē, tas viss mēsls. Bet kas viņu intetesē? Ceļojumi? No malas šķiet labs hobijs. Bet ja realitātē tas viss ķeksītim un IG bildēm?

Interesants cilvēks ir ar izglītību un grāmatu tārps? Es domāju ka katrai mums ir savas intereses, kuras cita uzskatīs par muļķībām. Nu neticu ka te ir nolasijušās izglītotas čikitas ar 5 hobijiem azotē. Katrai mums sava dzīve, sava rutīna.
27.01.2024 17:17 |

Reitings 36
Reģ: 27.01.2024
Man vienīgajai liekas ka tajai kellijai no tik toka nav pilns rublis? Tik šaura domāšana. Atceros no Andrejostas laikiem, tad vienmēr visiem čaļiem maucās virsū un tik toka saka, ka nevienu nenodirš, bet kaut kā atceros ka vienīgais ko viņa darīja, bija nodirsa visus 😆
27.01.2024 17:24 |

10 gadi
Reitings 12944
Reģ: 15.03.2012
Kāds tieši ir tas pilnais skaidrojums tam, ka Danenbergsones jaunākā meita staipa sev visur līdzi to metāla bļodu? Mierīgāk viņai tā esot. Kā tas ir mierīgāk, mierīgāk ar ģimeni braucot uz jūrmalu? 🤔
27.01.2024 17:29 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
Cranberry20 @ 27.01.2024 15:33
Man nav nekas pret Lauru Vizlu, bet gandrīz katru reizi ieraugot viņas bildes rodas jautājums - kāpēc jātaisa tā pielaizītā frizūra? Nu nopietni, tas skaitās tā kā stilīgi?
Varbūt tā ir frizūra netīro matu dienās? 😁
27.01.2024 17:37 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Tā Kalendy toč ar galvu nedraudzējas? Kā var uzrakstīt kaut ko tik stulbu, kā viņa tajā savā pēdējā sadarbības postā? “Rutīna Dukuru ģimenē, kas ir jau GADIEM”. Kas tieši viņa ir par Dukuru ģimeni? Un kāds gadiem, viņi tak mēnešus kopā 😂😂 Wtf?
Par gramatiku tur vispār pat nerunājot 😂
27.01.2024 17:41 |

Reitings 355
Reģ: 30.03.2022
Cik interesanti, ka tiesi Dzenite, kura nem visus uzlabojumus, ko vinai bezmaksas piedava un ko vien var atrast, bet tapat visos storijos ir ar filtriem un nemitigi attaisnojas, ka tas un tas vinai neizskatas labi, tagad uzcepusi veselu story seriju par istumu un dabigumu un ka neviens arejs uzlabojums nepalidzes, ja iekshina nebus kartiba. Vina to par sevi? :D
27.01.2024 18:09 |

10 gadi
Reitings 12944
Reģ: 15.03.2012
kumelite15 @ 27.01.2024 18:09
Cik interesanti, ka tiesi Dzenite, kura nem visus uzlabojumus, ko vinai bezmaksas piedava un ko vien var atrast, bet tapat visos storijos ir ar filtriem un nemitigi attaisnojas, ka tas un tas vinai neizskatas labi, tagad uzcepusi veselu story seriju par istumu un dabigumu un ka neviens arejs uzlabojums nepalidzes, ja iekshina nebus kartiba. Vina to par sevi? :D

Es kā tagad ieraugu Dzenīti un viņas pīļu lūpas, tā uzreiz nāk prātā viņas vīra atbilde par minetu 🙈😄
27.01.2024 18:37 |

Reitings 5630
Reģ: 02.04.2020
Gigi22375 @ 27.01.2024 17:24
Man vienīgajai liekas ka tajai kellijai no tik toka nav pilns rublis? Tik šaura domāšana. Atceros no Andrejostas laikiem, tad vienmēr visiem čaļiem maucās virsū un tik toka saka, ka nevienu nenodirš, bet kaut kā atceros ka vienīgais ko viņa darīja, bija nodirsa visus ?

Iespraudīšu arī es savas 5 kapeikas,kāpēc par viņu vispār runā,kāpēc viņai tiek pievērsta vispār uzmanība ?Tiktoka taisi video baigā zvaigzne esi?Ko tieši viņa ir izdarījusi,gūlusies apakšā zem zināma basketbolista.?! Meitenei tikai lupatas galvā un tukšums. Pilnīgi tukša personība,lai viņu vispār apspriestu.
27.01.2024 18:37 |

Patīk
Reitings 26051
Reģ: 27.01.2021
SarmaD @ 27.01.2024 17:17

Interesants cilvēks ir ar izglītību un grāmatu tārps? Es domāju ka katrai mums ir savas intereses, kuras cita uzskatīs par muļķībām. Nu neticu ka te ir nolasijušās izglītotas čikitas ar 5 hobijiem azotē. Katrai mums sava dzīve, sava rutīna.
nesaprotu, no kurienes tas uzskats, ka forumā sēž un diskutē neizglītotas, resnas, vientuļas vecmeitas, kas dzīvo dziļos laukos bez absolūti nekādām interesēm. Gluži pretēji. Esmu 100% pārliecināta, ka vismaz 80% no šejienes sievietēm (jā, esmu absolvējusi Andra Kiviča procentu skolu), ir gudras, ar augstāko izglītību, ģimeni, stabilu darbu, ceļo, audzina un mīl savus bērnus, mājdzīvniekus un jā, atrod laiku saviem (iespējams, pat 5 un vairāk) hobijiem. Man pašai savos early twenties ir maģistra grāds, strādāju vienā no sarežģītākajām un grūtākajām specialitātēm, man ir mīlošs partneris, laiks hobijiem (šobrīd aktīvi 4, diemžēl 5. hobiju vēl neesmu paspējusi iesaistīt savā ikdienā), treniņiem, mācībām, tuvajiem cilvēkiem, gana daudz finanšu, lai dzīvotu komfortabli. Es sevi uzskatu par veiksmīgu sievieti un zinu, ka bezmaz katra no jums varētu sevi tā raksturot. Tas, ka mēs šeit apspriežam PUBLISKUS cilvēkus, kuri PUBLISKI pasniedz par sevi informāciju, kas izraisa sabiedrības reakciju, īpaši visādas stulbas, debilas rīcības, nenozīmē tukšu, seklu dzīvi, bet, protams, inteliģentos cilvēkos radīs vēlmi apspriest, šokēties, pasmieties, Kiviču gadījumā arī pievērst ignorantās sabiedrības daļas uzmanību (konkrēti runājot par viņu novārtā pamesto bērnu un nedrošos dzīvošanas apstākļus). Tā kā big shout out to visām rozā lezbēm, kuras zina savu vērtību, savas spējas un apzinās, ka "atslēgt smadzeni" un ienākt te iemest kaut kādu komentāru par kārtējo hu*ņu, ko izdarījis kāds ietekmelis, nenozīmē, ka esam nelaimīgas lauķes bez savas dzīves, tāpēc mēģinām dzīvot to caur citiem. Cheers babes!
27.01.2024 19:14 |

Reitings 2954
Sarma tev pašai vispār ir kādi hobiji ? Tādi nopietni ? Jeb tu kā Liene,katru nedēļu jauns?
Man piem ir 3 hobiji,kas prasa laiku ,un ari naudu.
Gribētu vēl šo to, ir interese, taču nauda ,plus laika trūkums liek to pagaidām atlikt .
27.01.2024 20:02 |

Reitings 3512
TeaPot @ 27.01.2024 19:14
nesaprotu, no kurienes tas uzskats, ka forumā sēž un diskutē neizglītotas, resnas, vientuļas vecmeitas, kas dzīvo dziļos laukos bez absolūti nekādām interesēm. Gluži pretēji. Esmu 100% pārliecināta, ka vismaz 80% no šejienes sievietēm (jā, esmu absolvējusi Andra Kiviča procentu skolu), ir gudras, ar augstāko izglītību, ģimeni, stabilu darbu, ceļo, audzina un mīl savus bērnus, mājdzīvniekus un jā, atrod laiku saviem (iespējams, pat 5 un vairāk) hobijiem. Man pašai savos early twenties ir maģistra grāds, strādāju vienā no sarežģītākajām un grūtākajām specialitātēm, man ir mīlošs partneris, laiks hobijiem (šobrīd aktīvi 4, diemžēl 5. hobiju vēl neesmu paspējusi iesaistīt savā ikdienā), treniņiem, mācībām, tuvajiem cilvēkiem, gana daudz finanšu, lai dzīvotu komfortabli. Es sevi uzskatu par veiksmīgu sievieti un zinu, ka bezmaz katra no jums varētu sevi tā raksturot. Tas, ka mēs šeit apspriežam PUBLISKUS cilvēkus, kuri PUBLISKI pasniedz par sevi informāciju, kas izraisa sabiedrības reakciju, īpaši visādas stulbas, debilas rīcības, nenozīmē tukšu, seklu dzīvi, bet, protams, inteliģentos cilvēkos radīs vēlmi apspriest, šokēties, pasmieties, Kiviču gadījumā arī pievērst ignorantās sabiedrības daļas uzmanību (konkrēti runājot par viņu novārtā pamesto bērnu un nedrošos dzīvošanas apstākļus). Tā kā big shout out to visām rozā lezbēm, kuras zina savu vērtību, savas spējas un apzinās, ka "atslēgt smadzeni" un ienākt te iemest kaut kādu komentāru par kārtējo hu*ņu, ko izdarījis kāds ietekmelis, nenozīmē, ka esam nelaimīgas lauķes bez savas dzīves, tāpēc mēģinām dzīvot to caur citiem. Cheers babes!

Es neesmu apgalvojusi, ka te ir tikai resnas neglītenes un neizglītotas lauķes. Es vienkārši zinu, ka katrs dzīvo savu dzīvi, kāds ar hobiju, kāds ar bez, kādam šķietami smieklīgu aizraušanos un kāds ar četrām, gluži kā tu. Laurai hobijs varbūt ir mode, stils, apģērbs, fotosesijas satura veidošanai ko principā viņa arī piekopj. Nav jādomā, ka hobijs ir tikai aktīva studēšana, slēpošana, kalnos kāpšana vai grāmatu lasīšana. Tapēc tā izbrīna, ka kādu dēvē par tukšu.
27.01.2024 20:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!