Fargerike @ 27.01.2024 08:32Apbrīnoju tās kuras jūsmo par īpaši izdomāto PR gājienu Vizlai, sniedzot interviju žurnālam Santa.
Tak var redzēt, ka tas žurnāls mēģina nenogrimt! Meklē visu laiku dzeltenās preses cienīgus personāžus, lai tikai neauzmirst šo žurnāleli.
Jau Didriksone bija izcils piemērs- intervija nekāda, bildes apstrādātas, tā, ka sanākuši divi dažādi cilvēki un pasniedz kā gada interviju.
Tagad tas pats ar Vizlu.
Savā būtībā abas ir tukšas, neredzu nekādus dzīves sasniegumus un neko, kas būtu intervijas vērts. Abas piestāv Vakara ziņu formātam.
aauuu @ 27.01.2024 14:34
Kāpēc tāds naids uz Vizlu? Nē, nopietni? Patiešām nopietni!! Nu atbildiet sev pašas vispirms, kāpēc derdzās viss par un ap Vizlu? Es to redzu tā - jauna, skaista sieviete. Protams, ka pamanīta, jo bija kopā trīs gadus ar Porziņģi. Nav izdarījusi neko sliktu. Šobrīd mēģina savu dzīvi sakārtot, esot Latvijā. Kas tieši viņā nepatīk? Tas, ka par viņu raksta? Par jums arī rakstītu, ja būtu bijušas ar talantīgu basketbolistu kopā. Un?
Nu tāpat vien , kāpēc ir naids pret pilnīgi svešiem cilvēkiem? Jo daudz nelaimīgo ,dusmīgo, tie kas veiksmīgi netrakos aiz naida ! Tas taču skaidrs .aauuu @ 27.01.2024 14:34
Kāpēc tāds naids uz Vizlu? Nē, nopietni? Patiešām nopietni!! Nu atbildiet sev pašas vispirms, kāpēc derdzās viss par un ap Vizlu? Es to redzu tā - jauna, skaista sieviete. Protams, ka pamanīta, jo bija kopā trīs gadus ar Porziņģi. Nav izdarījusi neko sliktu. Šobrīd mēģina savu dzīvi sakārtot, esot Latvijā. Kas tieši viņā nepatīk? Tas, ka par viņu raksta? Par jums arī rakstītu, ja būtu bijušas ar talantīgu basketbolistu kopā. Un?
Šī tēma te gadiem ir populāra .Otra ir kiviči .Vairāk te neko nerunā un nelasa.LuckyStrike @ 27.01.2024 16:25Kāpēc uzreiz naids. Taisnību jau vien pateica. Agrāk intervēja cilvēkus, kuru domugraudus lasot, tu varēji gūt vērtīgas atziņas. Cilvēkus, kas kaut ko sasnieguši, kuri prot izteikties, ar atbilstošu vārdu krājumu.
Tagad baigās slavenības visādas beta beidz, LV, Didra un tamlīdzīgi. Normāli jaunieši viņas necik augstu nevērtē. Līdzīga tipa meitenes diez vai lasa Santu. Vecākām dāmām jau nu ne tik nav interesanti.
Bet nu kaut kas jau tai žurnālā jaliek.
Fargerike @ 27.01.2024 08:32Apbrīnoju tās kuras jūsmo par īpaši izdomāto PR gājienu Vizlai, sniedzot interviju žurnālam Santa.
Tak var redzēt, ka tas žurnāls mēģina nenogrimt! Meklē visu laiku dzeltenās preses cienīgus personāžus, lai tikai neauzmirst šo žurnāleli.
Jau Didriksone bija izcils piemērs- intervija nekāda, bildes apstrādātas, tā, ka sanākuši divi dažādi cilvēki un pasniedz kā gada interviju.
Tagad tas pats ar Vizlu.
Savā būtībā abas ir tukšas, neredzu nekādus dzīves sasniegumus un neko, kas būtu intervijas vērts. Abas piestāv Vakara ziņu formātam.
Lorra @ 27.01.2024 13:10
A ko tad tu šeit dari? Šis ir forums kur visas klačojas un ir lasāmas baumas, tas tavu tukšumu neparāda? Vai tomēr forums daudz labāks par kaut kādām intervijām?
Pilgrim @ 27.01.2024 11:30Ja ir iegūta izglītība, profesija, kaut kādas intereses (kas vairāk par make-up un dibena grozīšanu), ir darbs, savas intereses - jau tad cilvēks nevarētu būt tukšs.
Bet tāda Didra tā arī pateica, ka grāmatas viņu neinteresē, tas viss mēsls. Bet kas viņu intetesē? Ceļojumi? No malas šķiet labs hobijs. Bet ja realitātē tas viss ķeksītim un IG bildēm?
Varbūt tā ir frizūra netīro matu dienās? 😁Cranberry20 @ 27.01.2024 15:33Man nav nekas pret Lauru Vizlu, bet gandrīz katru reizi ieraugot viņas bildes rodas jautājums - kāpēc jātaisa tā pielaizītā frizūra? Nu nopietni, tas skaitās tā kā stilīgi?
kumelite15 @ 27.01.2024 18:09Cik interesanti, ka tiesi Dzenite, kura nem visus uzlabojumus, ko vinai bezmaksas piedava un ko vien var atrast, bet tapat visos storijos ir ar filtriem un nemitigi attaisnojas, ka tas un tas vinai neizskatas labi, tagad uzcepusi veselu story seriju par istumu un dabigumu un ka neviens arejs uzlabojums nepalidzes, ja iekshina nebus kartiba. Vina to par sevi? :D
Gigi22375 @ 27.01.2024 17:24Man vienīgajai liekas ka tajai kellijai no tik toka nav pilns rublis? Tik šaura domāšana. Atceros no Andrejostas laikiem, tad vienmēr visiem čaļiem maucās virsū un tik toka saka, ka nevienu nenodirš, bet kaut kā atceros ka vienīgais ko viņa darīja, bija nodirsa visus ?
nesaprotu, no kurienes tas uzskats, ka forumā sēž un diskutē neizglītotas, resnas, vientuļas vecmeitas, kas dzīvo dziļos laukos bez absolūti nekādām interesēm. Gluži pretēji. Esmu 100% pārliecināta, ka vismaz 80% no šejienes sievietēm (jā, esmu absolvējusi Andra Kiviča procentu skolu), ir gudras, ar augstāko izglītību, ģimeni, stabilu darbu, ceļo, audzina un mīl savus bērnus, mājdzīvniekus un jā, atrod laiku saviem (iespējams, pat 5 un vairāk) hobijiem. Man pašai savos early twenties ir maģistra grāds, strādāju vienā no sarežģītākajām un grūtākajām specialitātēm, man ir mīlošs partneris, laiks hobijiem (šobrīd aktīvi 4, diemžēl 5. hobiju vēl neesmu paspējusi iesaistīt savā ikdienā), treniņiem, mācībām, tuvajiem cilvēkiem, gana daudz finanšu, lai dzīvotu komfortabli. Es sevi uzskatu par veiksmīgu sievieti un zinu, ka bezmaz katra no jums varētu sevi tā raksturot. Tas, ka mēs šeit apspriežam PUBLISKUS cilvēkus, kuri PUBLISKI pasniedz par sevi informāciju, kas izraisa sabiedrības reakciju, īpaši visādas stulbas, debilas rīcības, nenozīmē tukšu, seklu dzīvi, bet, protams, inteliģentos cilvēkos radīs vēlmi apspriest, šokēties, pasmieties, Kiviču gadījumā arī pievērst ignorantās sabiedrības daļas uzmanību (konkrēti runājot par viņu novārtā pamesto bērnu un nedrošos dzīvošanas apstākļus). Tā kā big shout out to visām rozā lezbēm, kuras zina savu vērtību, savas spējas un apzinās, ka "atslēgt smadzeni" un ienākt te iemest kaut kādu komentāru par kārtējo hu*ņu, ko izdarījis kāds ietekmelis, nenozīmē, ka esam nelaimīgas lauķes bez savas dzīves, tāpēc mēģinām dzīvot to caur citiem. Cheers babes!SarmaD @ 27.01.2024 17:17
Interesants cilvēks ir ar izglītību un grāmatu tārps? Es domāju ka katrai mums ir savas intereses, kuras cita uzskatīs par muļķībām. Nu neticu ka te ir nolasijušās izglītotas čikitas ar 5 hobijiem azotē. Katrai mums sava dzīve, sava rutīna.
TeaPot @ 27.01.2024 19:14nesaprotu, no kurienes tas uzskats, ka forumā sēž un diskutē neizglītotas, resnas, vientuļas vecmeitas, kas dzīvo dziļos laukos bez absolūti nekādām interesēm. Gluži pretēji. Esmu 100% pārliecināta, ka vismaz 80% no šejienes sievietēm (jā, esmu absolvējusi Andra Kiviča procentu skolu), ir gudras, ar augstāko izglītību, ģimeni, stabilu darbu, ceļo, audzina un mīl savus bērnus, mājdzīvniekus un jā, atrod laiku saviem (iespējams, pat 5 un vairāk) hobijiem. Man pašai savos early twenties ir maģistra grāds, strādāju vienā no sarežģītākajām un grūtākajām specialitātēm, man ir mīlošs partneris, laiks hobijiem (šobrīd aktīvi 4, diemžēl 5. hobiju vēl neesmu paspējusi iesaistīt savā ikdienā), treniņiem, mācībām, tuvajiem cilvēkiem, gana daudz finanšu, lai dzīvotu komfortabli. Es sevi uzskatu par veiksmīgu sievieti un zinu, ka bezmaz katra no jums varētu sevi tā raksturot. Tas, ka mēs šeit apspriežam PUBLISKUS cilvēkus, kuri PUBLISKI pasniedz par sevi informāciju, kas izraisa sabiedrības reakciju, īpaši visādas stulbas, debilas rīcības, nenozīmē tukšu, seklu dzīvi, bet, protams, inteliģentos cilvēkos radīs vēlmi apspriest, šokēties, pasmieties, Kiviču gadījumā arī pievērst ignorantās sabiedrības daļas uzmanību (konkrēti runājot par viņu novārtā pamesto bērnu un nedrošos dzīvošanas apstākļus). Tā kā big shout out to visām rozā lezbēm, kuras zina savu vērtību, savas spējas un apzinās, ka "atslēgt smadzeni" un ienākt te iemest kaut kādu komentāru par kārtējo hu*ņu, ko izdarījis kāds ietekmelis, nenozīmē, ka esam nelaimīgas lauķes bez savas dzīves, tāpēc mēģinām dzīvot to caur citiem. Cheers babes!