pati EX sieva nav nekāds enģelis. Centās “izsūkt” visu no bērnu tēva, ka šis rāvās pa trim darbiem, lai alimentus nomaksātu. Viņš taču toreiz mēģināja glābt attiecības. Šai nebija labi, ka viņam redz uzmanība tiek pievērsta.Mc.Queen @ 17.01.2022 12:44Pie kuras Kreilis aizgāja? Nekur dzeltenajos neesmu redzējusi, kur viņš ar jaunu dūdu. :D To,ka izšķīrās zinu.
Nemaz nezināju,ka māsas ar Agritu. Bet vispār te sen atpakaļ bija iemests raksts, ka Jelgavas māmiņas uzdarbojās, krāpjās un tad tur bija Agrita minēta un Kreiļa ex-sieva.
Man vienīgajai liekas,ka Sannai Timmai nesanāk runāt story,viņai tā balss tāda ļoti savāda un vispār tā izteiksme, nepaķer galīgi
Mc.Queen @ 17.01.2022 12:44Pie kuras Kreilis aizgāja? Nekur dzeltenajos neesmu redzējusi, kur viņš ar jaunu dūdu. :D To,ka izšķīrās zinu.
Nemaz nezināju,ka māsas ar Agritu. Bet vispār te sen atpakaļ bija iemests raksts, ka Jelgavas māmiņas uzdarbojās, krāpjās un tad tur bija Agrita minēta un Kreiļa ex-sieva.
Man vienīgajai liekas,ka Sannai Timmai nesanāk runāt story,viņai tā balss tāda ļoti savāda un vispār tā izteiksme, nepaķer galīgi
MjauMjau @ 17.01.2022 14:54
Nē, man arī tā šķiet. Biju piesekojusi agrāk, tad lika bildes un gudros tekstus, un tad sākas tie runājošie storiji utt, galīgi negāja kopā ar to tēlo, ko rada savā instagram, super sexy and smart women?
C00L Dzipsy @ 17.01.2022 08:35
“influencere”, tā viņa pati saka 😄🤭Jajaja2 @ 17.01.2022 16:05Kā jūs visus tos cilvēkus ziniet? Es pusi neatpazīstu.
Kas tā tāda Jaudīgā?
core @ 17.01.2022 15:13Līva goba tiešām kā bērns. Bija viņai kaķis , tadeva mammai, tagad nez kāpēc paņēmuši pie sevis un atkal traucē... gandrīz kā miss didi :D
Jajaja2 @ 17.01.2022 16:05Kā jūs visus tos cilvēkus ziniet? Es pusi neatpazīstu.
Kas tā tāda Jaudīgā?
goba ar to kaķi atgādināja trako agnewse. cilvēkam ir alerģija no kaķa, bet nē, vins panem vēl vienu kaķi un moka arī tos dzīvniekus.core @ 17.01.2022 15:13Līva goba tiešām kā bērns. Bija viņai kaķis , tadeva mammai, tagad nez kāpēc paņēmuši pie sevis un atkal traucē... gandrīz kā miss didi :D
piekrītu. No viņas puses līdzīga vaimanāšana kā Dzenītei, ar diviem tik grūti, neviens nepalīdz, viss jāpaspēj utt, bet soc.tīkliem laiks gan atrodas, arī 02:00 naktī. Ja esi tik pārgurusi, ej gulēt.JERSIKA @ 17.01.2022 16:13
Jaudīgā tik spēj jaudīgu haosu veidot! Sieviete bardaks!