Lula @ 05.01.2022 00:09
Man liekas, ka tieši beidzot cilvēkiem ir mugurkauls, un ir gatavi runāt par problēmām.
Manuprāt, “būt ar mugurkaulu” nenozīmē klusiņām sēdēt stūrī, un nevienam neteikt, ka tev kaut kas nav labi.
Varbūt ačgārni domāju :)
Odriona @ 04.01.2022 23:49Mazliet papētīju Dzenītes profilu, pie pēdējās bildes knapi 100 like ? jā, es izskaitīju ? Kramiņa viņai bildes laiko (pēdējo gan tikai) bet viņa Kramiņas pēdējās bildes nav iekaikojusi nevienu..Maija Rozite vinai laiko-viņa nevienu. Pati “savējos” neatbalsta un vēl gaida kko no “parastajiem mirstīgajiem”. Man labiem cilvēkiem nav žēl like, ko zinu cik daudz laika, enerģijas un resursu paņem pārdomāta satura veidošana. Dzenītei like vairs nelikšu principa pēc, lai gan daudzas bildes viņai ir smukas.
Silla @ 04.01.2022 21:35čista viņai eiro par video? ????
es, personīgi, nekad neizvēlētos tādu dāvanu, īpaši jau vēl nezināmam kolēģim. Tieši tevis aprakstīto iemeslu dēļ. Nevar pieņemt, ka cits uztvers dāvanu tā kā tu aprakstīji, kā arī notika.Miaa @ 05.01.2022 00:49
Piekrītu. Es vairāk par to, ka šī brīža situācija atsevišķās valstīs sniedz iespēju izpausties arī tiem, kuri vienkārši izbauda savu upura mentalitāti. Piemērs iz manis pašas dzīves. Darbā, rīkojot ikgadējo apdāvināšanos, izlozēju kādas sev nepazīstamas, iepriekš pat neredzētas kolēģes vārdu. Kā parasti, kad personīgi nepazīstu cilvēku, uzdāvināju standarta dāvanu - vannas putas, smaržīgas sveces. Respektīvi, ar domu, lai svētkos cilvēks veltītu laiku sev, relaksējoties un uz brīdi atpūšoties no ikdienas rūpēm, smaržu un putu valstībā. A, redz, kolēģe izrādījās melnādainā, kura manu dāvanu ne tikai noraidīja, bet vēl apvainojās un uzrakstīja sūdību, jo uztvēra to kā zīmi, ka melnādainie nelabi ož un tāpēc esmu uzdāvinājusi viņai tādu dāvanu. Beigu beigās, pašai to negribot, kļuvu par rasisti, kaut gan pat iedomāties nevarēju, ka kāds tā varētu uztvert manu dāvanu. Mani vienkārši kaitina tas, ka mūsdienu pasaulē teju jebkurš var par kaut ko apvainoties, teju jebkurš var tikt nodēvēts rasistu vai homofobu tikai tāpēc, ka konkrētais indivīds kaut ko ne tā sapratis, ka teju jebkurš var tikt atlaists no darba par 10 gadus veciem ierakstiem sociālajos tīklos utt.. Ir labi runāt par problēmām, kuras tiešām ir reālas problēmas, bet ne izmantot savas privilēģijas, lai sabojātu dzīvi kādam citam. Piemēram, mani tikpat mierīgi varēja atlaist tāpēc, ka it kā esmu rasiste, paveicās, ka tā nenotika, bet darbu drīz vien atstāju pati, jo atmosfēra kļuva pārāk toksiska. Es neuzskatu, ka tā ir normāla parādība mūsdienu pasaulē. Viss ir aizgājis pārāk lielās galējībās.
Viņam tiešām burtiski ir čuska, jo viņa ir TIK ļauna un savtīga. Pati seko 96 profiliem - izredzētajiem, redz, lai izceltos, ka seko tik maz, bet viņai tik daudz. Riebīga! Un tas, ka pat nelaiko bildes savām draudzenēm, bet grib, lai viņas pupus un Simpsonu ģīmi laiko visi. Pretīgi!Odriona @ 04.01.2022 23:54Papētot tos dažus influencerus kam Dzenîte seko, nevienam neliek like. Čūska ? ok, šodienai pietiks, aizrāvos. ?
core @ 05.01.2022 10:25Ok ja kāds kko uzraksta un block vēl kaut cik saprotams, bet ne jau stalkot pašam, kas tev seko un kas nē un tad block ir slimi... Lai taču cilvēki skatās
Un pilnīgi piekrītu par to, ka dzenīte tikai vaino algoritmus, lai gan pati jau vien ir arī vainīga, pupi un lūpas sāk apnikt. Tagad pati meklē popularitāti patreonā un tiktokā... cilvēkam trūkst uzmanība
Fitlifeforlife @ 05.01.2022 10:39
ja nav tūkstošiem sekotāju, tad tādas stalkeres viegli ieraugāmas, kuras gadiem noskatās, bet nepieseko. Nekad arī nenoreaģē ne uz vienu story, nekad laiku neieliek, neiekomentē. Tā ir rupja necieņa.
Kāpēc citām pieseko par nosthing special profiliem, bet citus naturāli neciena, lai gan kvalitatīvā saturā ir ieguldīts stipri vairāk par tām, kuras kļančī laikus, reklamē katru sūdu? Un, ja manu profilu te ķidātu, es arī bloķētu visas tās, kuras ir no šeienes, jo sazīmēt ir baigi viegli.
ja nav tūkstošiem sekotāju, tad tādas stalkeres viegli ieraugāmas, kuras gadiem noskatās, bet nepieseko. Nekad arī nenoreaģē ne uz vienu story, nekad laiku neieliek, neiekomentē. Tā ir rupja necieņa.
Kāpēc citām pieseko par nosthing special profiliem, bet citus naturāli neciena, lai gan kvalitatīvā saturā ir ieguldīts stipri vairāk par tām, kuras kļančī laikus, reklamē katru sūdu? Un, ja manu profilu te ķidātu, es arī bloķētu visas tās, kuras ir no šeienes, jo sazīmēt ir baigi viegli.
Es arī bloķēju savā jogas publiskajā IG visus tos, kuri skatās, bet nepieseko. Nezin kāpēc citiem gatavas maksāt patreonā, bet citu darbu nenovērtē. Bloks un viss.
Kura JurisKupris profilā atpazina Jutu? Wow! Labi filtri Jutiņ
sekoju daudzām foršām meitenēm no saldus puses, bet neviena neseko tai Sindijai 🙂 tad jau nemaz tik kruta un zināma čiepa navCocolove @ 05.01.2022 01:36Meitenes, bijušais basketbolists Kristaps Valters nav jau īsti ietekmelis, bet šodien redzēju, ka viņam jauna draudzenīte uzradusies... Sindija Šteina no Druvas, Saldus. Uzpumpēta un mākslīga, izskatās pastulba. Nav te meitenes no tās puses, kas kaut ko zin?? Citādāk tie dzelteno raksti tādi pliekani un nekā interesanta... ???
Varbūt jaunu diskusiju jāuztaisa ja es te ne pa tēmu, atvainojos, esmu jauniņā!?
kādus komentārus tu gribi? Lieliska sieviete, kura pārcēlās savā laikā uz Angliju, lai ģimenei nodrošinātu to labāko un šobrīd ir lieliska biznesā, dara savu lietu, ir kopā ar ģimeni un dzīvo dzīvi un uztur attiecības arī ar bērna tēvu.Love @ 05.01.2022 02:35Vispār kāda zin Monami Frost? Kādi komentāri?
Ainulai @ 04.01.2022 17:44Jā, Kramiņa un Nīmane ir foršas, piekrītu! Nesamākslotas.
Vēl Monta Priede, manuprāt, Anete no parādimodi un Anete no atkalformā. Bet atkal, viņām nez vai pusaudži nez vai pieseko… Tie skatās uz didrihsoni un kaijām.