IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1075
Reģ: 29.05.2023
GlorijaGrevcova @ 15.01.2026 15:04

Nu bet neviens viņai nav uzdāvinājis, respektīvi viņa ir tādā pašā pozīcijā ar miljonāriem kā forums bez miljonāriem. Iedot pabraukāt var jebkurš gultasbiedrs, tikai jāaiziet jāpārguļ ar kādu porša īpašnieku. Tikai jautājums, cik no forumietēm skaidrā saprātā varētu gulēt papučiem un zīdaiņu pametējiem.
Par gaumi nestrīdas, ja kādam patīk mērkaķa dibens uz sejas un milzonīgs govs tesmenis, tā ir gaumes īpatnība. Man Kristīne likās gana simpātiska pirms organisma piepildīšanas ar silikonu un filleriem.
Vēders Kristīnei ir stingrs, taču prese kā tāda ar tādu trenēšanās biežumu ir nožēlojama. Ja viņa tiešām regulāri dara visu, ko atrāda, tur jābūt nevis vienkārši stingram vēderam ar nelieliem muskulīšien, bet ar ādu apstieptiem kubikiem, uz kuriem ar diviem pirkstiem nevar tā pa vienkāršo aizķert ādu. Wow prese tā varētu likties dāmām ar riepiņu, kurām pašām nekad nav bijis stingrs vēders.
Par neglītu te neviens viņu nav saucis, tikai minēts, ka sevi ir sākusi neglābjami izcūkot, kļūstot par silikona lelli. Kā arī video vai bildēs, ko dažreiz likuši citi bez filtriem, atšķirība ir, un diezgan liela.

Tu esi mana mīļākā komentētāja 😘
15.01.2026 15:25 |

Reitings 19245
Reģ: 21.09.2023
Law9 @ 15.01.2026 14:30
Par apspriesto personu skaistumu detaļās nemāku spriest. Neesmu redzējusi dzīvē vai neuzlabotos vizuālajos materiālos.
Esmu redzējusi dzīvē, bez filtriem, gaidot uz endosfēru. Ja nebūtu tā dārgā pufaika šai mugurā, nemaz nepievērstu uzmanību.
15.01.2026 16:03 |

Patīk
Reitings 659
Reģ: 02.05.2020
selestine @ 15.01.2026 12:48
tikko facebooka izleca Lienes Greifanes bildes..nevar saprast vai ari kadu plastisko taisijusi jeb ne..cik saprotu laikam dzivo Asv
skaistas bildes, bet ļooti uzlabotas ar fotošopu
15.01.2026 16:40 |

10 gadi
Reitings 7018
Reģ: 05.08.2013
Skandalalert @ 15.01.2026 13:03
Skatos to vienu šovu tagad, kur latviesu šovu zvaigznes uz Gruziju aizbraukušas un domaju nu Jebal cik tā ušakovene vai tagad jau zundovska nereali slikti izskatās. Es vinai insta vairs nesekoju jo taa jau besi vina, bet nu cik skatījos, ka daudz uz zali staiga un uz daudz procedūrām iet, bet nu šova un instagrama ka diena pret nakti. Tada ka nodzerusies, sapampusi

Es arī nošokējos. Nemaz nerunājot par velosipēda sēdekli sejas vietā.. MATI - viņa ir friziere. 🤣
Bet tur visas dāmas...huuuu
15.01.2026 16:52 |

Reitings 145
Reģ: 06.01.2026
Sandija Steinberga arī Ozempic upuris. Tiešām jebkurš ārsts viņu gatavs izrakstīt?
15.01.2026 17:12 |

10 gadi
Reitings 24
Reģ: 03.04.2012
Tai Danenbergsonei ,nabadzītei grūti,piekususi tik ļoti ka nevar pat pa vīra naudiņu šmotkas nopirkt! No kā viņi vispār dzīvo . Viņa caurām dienām sēž mājās,pat ēst netaisa,katru dienu iet kkur rīt . No kā viņa nogurst ? Citas tad iet uz darbu un taisa ēst . Lol.
15.01.2026 18:02 |

Reitings 264
Reģ: 07.04.2025

Nu bet neviens viņai nav uzdāvinājis, respektīvi viņa ir tādā pašā pozīcijā ar miljonāriem kā forums bez miljonāriem. Iedot pabraukāt var jebkurš gultasbiedrs, tikai jāaiziet jāpārguļ ar kādu porša īpašnieku. Tikai jautājums, cik no forumietēm skaidrā saprātā varētu gulēt papučiem un zīdaiņu pametējiem.
Par gaumi nestrīdas, ja kādam patīk mērkaķa dibens uz sejas un milzonīgs govs tesmenis, tā ir gaumes īpatnība. Man Kristīne likās gana simpātiska pirms organisma piepildīšanas ar silikonu un filleriem.
Vēders Kristīnei ir stingrs, taču prese kā tāda ar tādu trenēšanās biežumu ir nožēlojama. Ja viņa tiešām regulāri dara visu, ko atrāda, tur jābūt nevis vienkārši stingram vēderam ar nelieliem muskulīšien, bet ar ādu apstieptiem kubikiem, uz kuriem ar diviem pirkstiem nevar tā pa vienkāršo aizķert ādu. Wow prese tā varētu likties dāmām ar riepiņu, kurām pašām nekad nav bijis stingrs vēders.
Par neglītu te neviens viņu nav saucis, tikai minēts, ka sevi ir sākusi neglābjami izcūkot, kļūstot par silikona lelli. Kā arī video vai bildēs, ko dažreiz likuši citi bez filtriem, atšķirība ir, un diezgan liela.

Dzīvē redzēta nav, bet ir redzēta mediju bildēs bez filtriem. Protams neglīta nav, bet ļoti plastmasīga un piepūsta gan izskatās. Ja pašai tā patīk lai jau špricējas, ja patīk izskatīties nedabīgi un īstenībā jau lēti. Tās visas mērkaķu pakaļas lūpas un piepūstās sejas izskatās nevis dārgi, bet nu jau lēti ar kaut ko kopīgu visām,kuras savas sejas pārķūnē un tas nav baigais kompliments. Bet ja pašai patīk, lai tik ķūnējas. Un ja ir tik mega svarīgi publiski atrādīt, ka viņai Porše, tas arī liecina par kaut ko neveselīgu galvā.
15.01.2026 18:02 |

Reitings 333
Reģ: 01.04.2023
selestine @ 15.01.2026 12:48
tikko facebooka izleca Lienes Greifanes bildes..nevar saprast vai ari kadu plastisko taisijusi jeb ne..cik saprotu laikam dzivo Asv

Greifāne izskatās fantastiski savos 40. Nevar saprast kā to panākusi, bet ir super izskats
15.01.2026 18:16 |

Reitings 3494
Reģ: 11.04.2023
Kosmētika un AI filtri dara brīnumus 😁 Dzīvē nemaz neatpazītu, kur nu vēl pamostoties blakus no rīta bez kosmētikas 😁
15.01.2026 18:42 |

Patīk
Reitings 866
Reģ: 08.09.2025
Jā, es arī nesaprotu to piepūsto lūpu skaistumu.
Turklāt no daudziem labiem vīriešiem esmu dzirdējusi, ka viņi, visi kā viens, lūpu palielināšanu uzskata, par pilnīgi nejēdzīgu skaistuma "uzlabošanas" pasākumu, kas nevis uzlabo, bet pat pasliktina sievietes pievilcību.
15.01.2026 19:03 |

10 gadi
Reitings 4517
Reģ: 29.01.2009

Es to pašu padomāju, ka tās, kas saka, ka Jeļai wow ķermenis, pašas ir ar lieku pikucīti. Esmu vecāka par viņu un trenējos tikai tad kad uznāk vēlme, aptuveni 1x mēnesī un man ir akmens prese ar reljefu un vidukli, bet nu jāsaka, ka Jeļai jau startā ir kvadrāta viduklis, bet speķa kārtiņa ir manāma. Šitā katru dienu trenēties un masēties, tur jābūt superfit ķermenim. Laikam jau burbuļi dara savu :D Redzēju viņu dzīvē aizpagājušā gada vasarā, ja neslātu ar šķību muguru, tad normāls parasts ķermenis, nepateiktu, ka trenējas. Bet seja jau tad bija tāda kā apsaldēta, uztūkusi, īpaši mutes rajonā.
15.01.2026 19:11 |

10 gadi
Reitings 6325
Reģ: 01.04.2009
ellliiina @ 15.01.2026 17:12
Sandija Steinberga arī Ozempic upuris. Tiešām jebkurš ārsts viņu gatavs izrakstīt?

Man vienai draudzenei ginekoloģe piedāvāja, jo "visas tā darot " . Draudzene šokā, bija nedaudz liekais svars pēc dzemdībām, bet ne jau tik ļoti un to var mierīgi kontrolēt ar sportu un uzturu vēlāk, ne jau uzsēsties Ozempic
15.01.2026 19:17 |

Reitings 19245
Reģ: 21.09.2023
gii_star @ 15.01.2026 19:11

Es to pašu padomāju, ka tās, kas saka, ka Jeļai wow ķermenis, pašas ir ar lieku pikucīti. Esmu vecāka par viņu un trenējos tikai tad kad uznāk vēlme, aptuveni 1x mēnesī un man ir akmens prese ar reljefu un vidukli, bet nu jāsaka, ka Jeļai jau startā ir kvadrāta viduklis, bet speķa kārtiņa ir manāma. Šitā katru dienu trenēties un masēties, tur jābūt superfit ķermenim. Laikam jau burbuļi dara savu :D Redzēju viņu dzīvē aizpagājušā gada vasarā, ja neslātu ar šķību muguru, tad normāls parasts ķermenis, nepateiktu, ka trenējas. Bet seja jau tad bija tāda kā apsaldēta, uztūkusi, īpaši mutes rajonā.
Nezinu, man personiski kvadrātaini vidukļi nešķiet ne skaisti, ne sievišķīgi, ne visu laiku atrādāmi IG. Bet nu Jeļai ļoti patīk sevi atrādīt, neko darīt. Atkarība no laikiem.
15.01.2026 19:32 |

Reitings 184
Reģ: 24.09.2024
gii_star @ 15.01.2026 19:11

Jezinj kadas galejibas te foruma- sanda krasta ir anoreksike bet jelinska ar speka kartu uz vedera lol
15.01.2026 21:14 |

10 gadi
Reitings 14306
Reģ: 15.03.2012
MatildeR @ 15.01.2026 14:21

Es viņu redzu regulāri kafejnīcās, salonā. Viņa ir tik pat skaista dzīvē un prese viņai ir wow. Uz zāli iet vairākas x nedēļā gadiem.

Viņa kafejnīcā sēž ar pliku vēderu, ka presi var redzēt? 🤔
15.01.2026 21:21 |

Reitings 7085
Reģ: 23.08.2022
kas Modraolas atkal par drāmu? vienu dienu neiegāju ig un palaidu garām :D
atkal kaut kam naudu vajadzēja saziedot?
15.01.2026 21:37 |

Reitings 735
Reģ: 09.06.2023
Aizgāja dīvaini komentāri par Kristīnes izskatu 🤣
Es esmu viņu redzējusi dzīvē, parasti izskatās, nekas tāds.
15.01.2026 21:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits