Fargerike @ 09.09.2025 22:07
Kas tur notiek?
Hubabuba @ 09.09.2025 20:04Kas tas par vājprātu Bauskā darās? Tas ko tas Gobzems tur sapublicējis ir taisnība? Baušķinieces-forumietes, pakomentējiet.
Inelle @ 08.09.2025 21:13Valdet teksts @ 08.09.2025 21:05[/quote
Gan jau jūras īpašumu attiesāja kā sieva
Nesmuki netīro veļu mazgāt, lai kā tur bija ...
kas par raidījumu, kur?Valdet @ 09.09.2025 11:57Par pozitīvo, noskatījos jauno Amerikas raidījumu, cik Ginta Lapiņa forša, patika, ka bērns un vīrs runā latviski. Pārmaiņas pēc raidījumā parādas tiešām forša un sirsnīga sieviete ?
Huppoo @ 10.09.2025 00:33Par storyaboutus žēl. Tiešām bija forša ģimene, pāris. Un viņa ziedoja visu sevi bērniem… Ticu , ka viņu mīlestība bija īsta, žēl ka izdzisa. Cerams viss nokārtosies mierīgi un abi rūpēsies par bērniem.
Elina Herberta. Bet nu par to, ka ziedojusi sevi bērniem.. nepiekrītu. Tā ir bijusi vieglprātība - smukbildītes par ģimeni un viss. Sieviete nekad nedrīkst būt pilnīgā atkarībā no vīra! Tagad bez darba, bez izglītības un ar 4 bērniem (kaut arī kopīga atbildība/rūpes).cacaolatte @ 10.09.2025 01:04
Žēl gan. Kā viņu atrast IG, sen neskatījos.
amareto @ 10.09.2025 09:08Elina Herberta. Bet nu par to, ka ziedojusi sevi bērniem.. nepiekrītu. Tā ir bijusi vieglprātība - smukbildītes par ģimeni un viss. Sieviete nekad nedrīkst būt pilnīgā atkarībā no vīra! Tagad bez darba, bez izglītības un ar 4 bērniem (kaut arī kopīga atbildība/rūpes).
Nu paga - viņai ir četri bērni, mazākajam kādi 5 gadi, pirms diviem gadiem pārvācas uz svešu zemi. Nav jau tā, ka bērni sen savā dzīvē palaisti. Domāju, ka pat ja gribētu, tad tikai tagad ir brīdis kad var domāt par kaut kādu “karjeru” !amareto @ 10.09.2025 09:08Elina Herberta. Bet nu par to, ka ziedojusi sevi bērniem.. nepiekrītu. Tā ir bijusi vieglprātība - smukbildītes par ģimeni un viss. Sieviete nekad nedrīkst būt pilnīgā atkarībā no vīra! Tagad bez darba, bez izglītības un ar 4 bērniem (kaut arī kopīga atbildība/rūpes).
amareto @ 10.09.2025 09:08Elina Herberta. Bet nu par to, ka ziedojusi sevi bērniem.. nepiekrītu. Tā ir bijusi vieglprātība - smukbildītes par ģimeni un viss. Sieviete nekad nedrīkst būt pilnīgā atkarībā no vīra! Tagad bez darba, bez izglītības un ar 4 bērniem (kaut arī kopīga atbildība/rūpes).
Huppoo @ 10.09.2025 00:28kas par raidījumu, kur?
Turklāt, viņa iespējams palīdzēja vīram galdniecības uzņēmumā? Viņiem ir vairāki airbnb ..tas viss prasa laiku, menedžmentu utt. Viņa noteikti savu artavu tajā visā ir devusi, problēma, ka tas netiek novērtēts.
Līdzīgi kā Strēle ! Vīram papildus darbam ir savi biznesi, dzīvokļi ko pērk,remontē,pārdod vai īrē. Esmu pārliecināta ka Zane arī tajā visā iesaistās, bet tas netiek afišēts un likts zem vārda “darbs”.
Viņa visu laiku ēd un ēd. Es jau kādu laiku sekoju Dacei, biju palaidusi garām notievēšanas momenu. Ļoti daudzas tievē ar dažādiem palīglidzekliem un pēc tam melo, ka mainījušas uzturu paradumus.Šeit ir acīmredzama atkarība no ēdiena.Es pareizi sapratu, viņa nav diplomēta dārzniece, tikai strādā par ainavu arhitektu.Erna @ 01.09.2025 17:57Kļuva interesanti man kā 63 gadus vecam bābietim, sameklēju paskatīties... Tas video ar vārīto olu mašīnā - ļoti, ļoti vecišķa balss un izteiksme. Tāda dzīvesgudra grošiņa... Nav labi laikam lielīties, bet es kopā ar saviem mazbērniem izturos dabiskāk, viņi paši to vienmēr teikuši, ka neesmu "tik veca kā citas omes". Jā, vecišķumu nenosaka krunku daudzums, bet galvenokārt balss, izturēšanās un apģērbs.
Sandra2025 @ 10.09.2025 13:00Viņa visu laiku ēd un ēd. Es jau kādu laiku sekoju Dacei, biju palaidusi garām notievēšanas momenu. Ļoti daudzas tievē ar dažādiem palīglidzekliem un pēc tam melo, ka mainījušas uzturu paradumus.Šeit ir acīmredzama atkarība no ēdiena.Es pareizi sapratu, viņa nav diplomēta dārzniece, tikai strādā par ainavu arhitektu.
dačuks tāpēc tos smagāko filtrus izmanto, bet kad atlec, tad oj 😬 viņa jau pilnīgi pārliecinoši, ka viss tik ar edienu un treniņiem 😂Palmumāja2 @ 10.09.2025 14:58
Tas, ka sapņudārzs Dace ir notievējusi ar medikamentiem, ir acīm redzami. Viņai taču ir izteikta ozempika seja. Sakritusi, nošļukusi un sačokurojusies, kas tipiski ozempika lietotājām. Un tad aitām vēl pārdod info, kā notievējusi “dabiski”.
Bet šodien arī balodene atzinās, ka tievē ar zālēm un jau taisīs augšā savu patreonu, lai ievāktu naudu. Drīz arī tai būs krunkaina, nošļukusi seja.
Palmumāja2 @ 10.09.2025 14:58
Tas, ka sapņudārzs Dace ir notievējusi ar medikamentiem, ir acīm redzami. Viņai taču ir izteikta ozempika seja. Sakritusi, nošļukusi un sačokurojusies, kas tipiski ozempika lietotājām. Un tad aitām vēl pārdod info, kā notievējusi “dabiski”.
Bet šodien arī balodene atzinās, ka tievē ar zālēm un jau taisīs augšā savu patreonu, lai ievāktu naudu. Drīz arī tai būs krunkaina, nošļukusi seja.
Palmumāja2 @ 10.09.2025 14:58
Džinga @ 10.09.2025 11:12
Nu, ar 4 maziem bērniem diez vai viņi abi varēja strādāt darbu ikdienā. Kādam ir jāpaliek mājās, reāli jāaudzina bērnus, jāmenedžē tos airbnb utt.
Es arī vienmēr esmu bijusi tikai un vienīgi par to, ka abi ģimenē strādā un abi dala atbildību par mājām, bet 4 bērni zem 18 gadiem ir daaaaaudz darba