Helita @ 02.06.2025 11:10Man vienīgajai liekas, kā Deniss Jerjomins pēdējā laikā ļoti slikti izskatās? Vai tās ir tās tumšās uzacis vai rievas blakus degunam, bet diezgan baisi izskatās. Agrāk šķiet, kā tā nebija.
selestine @ 02.06.2025 21:22es sekoju tadai Marita Liepina,vinai laikam ap 60 gadi,labi izskatas,cik saprotu nodarbojas ar Oriflame..bet mani izbrinija,ka tos kokteilus dod mazbernam..tiesam vinus var dot mazam berninam?
glorijastasta @ 03.06.2025 23:46Liva Goba tik vĩlusies, ka meitu nācās ar ķeizaru piedzemdet ??? tāā vīlusies sejas izsteiksme, vāks? viņa ir kā kardašianu klans, tik maz smadzeņu,bet gribas turpināt skatīties ko vēl stulbu var izdarīt?
Sigita11 @ 04.06.2025 00:26
Te gan jāteic, ka neizprotu par ko te ievīpsnāt - jebkurai sievietei attiecībā uz dzemdībām ir citas ekspektācijas un to nevar tik ātri un vienkārši pārstrādāt, ja viss aiziet citā gultnē. Kuras dzemdējušas, tās sapratīs.
Sassy @ 04.06.2025 02:04Redzēju Ķimeni koncertā kopā ar vīrieti. Saģērbusies bihja gan dikti meitenīgi, bet izskatījās pat piemiīlīgi. Vīrietis stilīgs, ar ūsām. Nezinu, vai boyfriend, bet normāls:
pilnībā nepiekritīšu! Šī ir pirmā reize , kad man viņa patiesām patika no visam ko biju skatījusies.glorijastasta @ 03.06.2025 23:46Liva Goba tik vĩlusies, ka meitu nācās ar ķeizaru piedzemdet ??? tāā vīlusies sejas izsteiksme, vāks? viņa ir kā kardašianu klans, tik maz smadzeņu,bet gribas turpināt skatīties ko vēl stulbu var izdarīt?
Hermiine89 @ 04.06.2025 10:08Varbūt jūs zināt, kur Signes Sprogas vīrs pazudis? Cietumā sēž? Jau sen nekur nav manīts.
Dita.D @ 04.06.2025 00:35
Līvai arī jaunības un pirmās grūtniecības naivums.
Viņa katru dienu lika storijus cik labi jūtas, cik daudz iet uz sporta zāli un, ka jau jūt, ka zāle palīdzēs dzemdēt meitu utt.
Viss tak nevar būt perfekti, tāpēc arī nodžinksoja un pretī saņēma grūtās dzemdības.
Tas lai atsvaidzinātu viņas rozā vienradžu pasauli
Viņa katru dienu lika storijus cik labi jūtas, cik daudz iet uz sporta zāli un, ka jau jūt, ka zāle palīdzēs dzemdēt meitu utt.
Viss tak nevar būt perfekti, tāpēc arī nodžinksoja un pretī saņēma grūtās dzemdības.
Zaļā Dille @ 04.06.2025 13:20
Kā sieviete kaut ko tik pretīgu un ļaunu var uzrakstīt.