Charl0tte @ 26.04.2025 10:58Es šodien no zila gaisa atcerējos tādu meiteni Katrīna Poga. Vai jūs viņu zināt?
Savā laikā (JUST un Coyote fly ziedu laikos) viņa bija top top. Paskatījos Insta- liekas, ka viņa joprojām dzīvo 2016.gadā. ?
Villanelle @ 26.04.2025 21:10
Vienīgais kas liekas ne tā ir bālās lūpas. Liekas, ka tonālais pa virsu un aizmirsusi uzkrāsot.
Citādi - profils kā daaaaaaudzām mūsdienās. Bet šis man lika aizdomāties: kādas bildes jums patīk labāk (ne tikai influencerēm) - šādas, cacīgas/vienmēr sapucētas/pozeres (ala Danenbergsone) vai dabiskas/neiestudētas (nevaru atrast labu piemēru, ko daudzi zinātu....)??
Izcili noformulēts! Paldies!vainadzite @ 26.04.2025 22:32
Iestudētas ir jebkuras, jo visi taču apzinās, kad bildējas un arī bērni labi redz, kad viņus bildē. Gan glancētas kā Danenbergsonei, Dzenītei un citām tāda tipa, gan arī cita stila kā Līga nakts, Marta Logina utjpr. Atšķirība ir stilā un pasniegšanas veidā. Otrās pieiet fotogrāfijai no mākslinieciskās puses, maldīgi liekot noprast, ka kadri ir ķerti it kā dabiskā atmosfērā. Otrais tips ir interesantāks par vienkārši skaistām bildēm. Lai kadri nebūtu iestudēti, tad kādam vajadzētu bildēt ar slēpto kameru, bet tā taču nekad nenotiek, izņemot, ka pieķer bērnus kādā nodarbē, kad viņi neredz, ka bildē. :)
Palmumāja2 @ 26.04.2025 17:06
Tur jau ne tikai alkohols tiek lietots, bet arī kaut kas krietni stiprāks spriežot pēc storijiem. Baigā dievgosniņa, pareizā veselīgā dzīvesveida sludinātāja ?
tieši par to pasu domāju, pie “tik kvalitatīvas atpūtas”, tusina vēl ir laiks un vēlēšanas klačas lasīt 😭McSara @ 27.04.2025 00:56
Izrādās kvalitatīvais laiks tiek patērēts arī foruma lasīšanai?
Te pāris dāmu komentāri tikuši storijos!
Jeļai jau ļoti svarīgi, ka par viņu runā. Vienalga -labu vai sliktu. Vēl viena narcisīte, kas alkst uzmanību. Viņa liek tik daudz storiju un bilžu katru dienu, kas liek domāt, ka tā dzīve nav diez ko piepildīta. Jāpierāda visiem, ka tomēr ir. Lai piedod man Fiļa kungs, bet es arī justos stipri garlaikota šādā kopdzīvē. Ērtības, peivilēģijas, nauda un pāri visam - garlaicība.Lupinlups @ 27.04.2025 10:40tieši par to pasu domāju, pie “tik kvalitatīvas atpūtas”, tusina vēl ir laiks un vēlēšanas klačas lasīt ?
Man tieši pretēji šķiet, ka viņai patīk, ka viņu komentē forumā. Tas tikai motivē vēl vairāk kacināt forumietes. Viņai tiek tā uzmanība, pēc kā tik ļoti alkst. Tas kompensē garlaicīgo kopdzīvi bez kaisles.GlorijaGrevcova @ 27.04.2025 11:01Viss, mums visām tagad jābrauc uz Nurmuižu pateikt Jeļai sejā, ko mēs par viņu domājam, palasiet viņas jaunos storijus ???
Viņa tiešām ir stulba. Ja nespēj paciest negatīvus vai izsmejošus komentārus, tad nav jālien tv, nav jāsniedz intervijas un sociālos tīklu profiliem jābūt privātiem, viss, problēma atrisināta. Pati regulāri izkrata savu veļu visas valsts priekšā un tad pārdzīvojumi. Ik pa laikam publiski iekrauj Fiļam ar sētas mietu pa galvu, ka šis nav apprecējis un ik pa laikam izbrēc sāpi par ļaunajiem komentāriem. Nopietni? Tik maz tai smadzeņu podā. Jebkuram ar smadzenēm būtu skaidrs, ka uz komentāriem dzeltenajā presē vai forumos nav jāreaģē vispār nekā, kā arī nav publiski jākrata savas apenes, tās var kratīt ar savu veci zem četrām acīm vai labākajām draudzenēm pie vīna/kafijas.
P.S. Ja neies pie psihoterapeita, tur širmīti toč nonesīs. Man nelabas aizdomas, ka tos neesošos taukus skrēja sūkt daļēji tāpēc, ka te forumā iesmēja, ka Jelinska izskatoties liela un figūra esot kvadrāts ??? Nez, ja uzrakstīsim, ka deguns par garu vai dirsa par mazu, atkal jozīs operēties? ?
Rumblerx @ 27.04.2025 11:34Nu bet ko viņa te lien? ? Dzīvo savu piepildīto dzīvi, bet nē ? lien un citē, un komentē foruma čūskas ? Kā viņas piepildītā, aizņemtā ikdiena iet kopā ar foruma šķirstīšanu un komentu citēšanu? Nevaru iedomāties, ka bijusī sieva Santa šitā ņemtos par nelaimīgu, nepiepildītu, neveiksmīgu ? forumnieču komentāriem ?
McSara @ 27.04.2025 00:56
Izrādās kvalitatīvais laiks tiek patērēts arī foruma lasīšanai?
Te pāris dāmu komentāri tikuši storijos!
Hermiine89 @ 27.04.2025 10:58Jeļai jau ļoti svarīgi, ka par viņu runā. Vienalga -labu vai sliktu. Vēl viena narcisīte, kas alkst uzmanību. Viņa liek tik daudz storiju un bilžu katru dienu, kas liek domāt, ka tā dzīve nav diez ko piepildīta. Jāpierāda visiem, ka tomēr ir. Lai piedod man Fiļa kungs, bet es arī justos stipri garlaikota šādā kopdzīvē. Ērtības, peivilēģijas, nauda un pāri visam - garlaicība.
pastāsti vairāk par to saskarsmi 🐡LabaDabaDa @ 27.04.2025 11:47
Man gan liekas, ka Santa šeit regulāri dzīvojas. Un starp foruma čūskām jūtas kā mājās. Nemaz nebrīnītos, ja viņa pati būtu sarakstījusi vismaz pusi no sevi slavinošajiem komentāriem. Tāpēc jau Jeļa nevar nomierināties.
Uzreiz piebildīšu, ka par Jeļu es galīgi nefanoju. Ir bijusi saskarsme reālajā dzīvē :D
fifinators @ 27.04.2025 11:47
Ja komentāri negrieztu sirsniņā, tad jau nedalītos ar tiem storijos. ?
LabaDabaDa @ 27.04.2025 11:47
Man gan liekas, ka Santa šeit regulāri dzīvojas. Un starp foruma čūskām jūtas kā mājās. Nemaz nebrīnītos, ja viņa pati būtu sarakstījusi vismaz pusi no sevi slavinošajiem komentāriem. Tāpēc jau Jeļa nevar nomierināties.
Uzreiz piebildīšu, ka par Jeļu es galīgi nefanoju. Ir bijusi saskarsme reālajā dzīvē :D