Inelle @ 22.04.2025 01:00Story about ģimene izriek Spānijā??? Atpakaļ nerunā brauks uz Lv.
Kas tas par murgojumu?Inelle @ 22.04.2025 01:00Story about ģimene izriek Spānijā??? Atpakaļ nerunā brauks uz Lv.
Kas tas par murgojumu?Inelle @ 22.04.2025 01:00Story about ģimene izriek Spānijā??? Atpakaļ nerunā brauks uz Lv.
cory @ 21.04.2025 21:22
Šorīt netīšām ieraudzīju pāršērotu to Danenbergsones reels, kur flamme clothing konkurss. Jēzus, viņai tās lūpas izskatās tik pārpumpētas, ka tāda sajūta, ka laikam vairs ciet neturās, ja speciāli pie tā nepiedomā.? Mute visu laiku pusatvērta. Un tajās bildēs, kur viņa smaida, riktīgs grāvis starp degunu un to pīļu augšlūpu.
Rumblerx @ 22.04.2025 11:37Tak sen jau skaidrs, ka liela daļa influenceru te pašas lien čūsku midzenī ? Lasa un izrādās arī raksta un komentē ? Tikai publiski pasniedz - man sekotājas atsūtīja ? Kā tad
Krizdole @ 21.04.2025 19:49
Bet kāda ir uztvērusi tās peldkostīmu galerijas iedvesmojošo vēstījumu? Iepērcieties shein? Veiciet dziļo bikini epilāciju? Lai seksīgāk, noteikti turiet muti puspavērtu? Kas tieši? ?
es nē @ 22.04.2025 13:21Tieši ko Maija Rozīte vēlas panākt ar saviem video, kur katru dienu ir tikai dibens? ?
Ar ko Līva Bērziņa nodarbojas ikdienā?
Tonya @ 22.04.2025 11:51
Viņai ir kaut kas lūpās vispār laists? Man izskatās, ka viņa speciāli vienkārši stutē tās lūpas tā vai arī krampji. Es baigi nesekoju viņas gaitām, tapēc nezinu :D bet skatījos par kādiem peldkostīmiem ir runa un uzreiz nodomāju, kas ar muti viņai. ?
es nē @ 22.04.2025 13:21Tieši ko Maija Rozīte vēlas panākt ar saviem video, kur katru dienu ir tikai dibens? ?
Ar ko Līva Bērziņa nodarbojas ikdienā?
Zaļā Dille @ 21.04.2025 12:55
Neko tādu tur neredzu. Vasarā jūrmalas pludmalēs var redzēt trakāk saģērbtus bērnus. Reizēm liekas, ka jūs meklējāt jebko, par ko viņai piesieties.
tikpat labi tās apsūdzības te raksta pašas instagrameres par viena otru. 😀Džinga @ 22.04.2025 12:21
Es ar nāktu paskatīties, te reizēm tādas muļķības un apsūdzības tiek runātas, ka reāli jāseko līdzi.
varbūt , tām kursu pircējām tāda pati situācija :) ? Pašam parādi ,viņas domā nu tik būs uzrāviens pēc mācībām , a te - vēl tīkla mārketings , kuram sen noriets .Mc.Queen @ 21.04.2025 15:54
Kāpēc neviens tādus neņem priekšā? IG stāsta kā viņam nauda nāk, kā dubultojis savu pelņu, baigais naudas magnēts utt. Vēl palaidis kursus pa 1200 eiro, mācīs pelnīt naudu, bet pašam ir tāds parāds valstij.
Es to 5 VIP zvaigžņu vietā,kas pie viņa mācās, justos reāli ap**sta. Pats parādos
un ko vīrs dara ? Ne jau ar pusdienu krodzinu var to atļauties. Man labāk patīk kā Kambaliene ēdienu inflienceries apzīmē (nu neviena cita kā Ķimene man te nenāk prata) - par kapu izvadītajas balsī 😁 Nja, tā dzeršana dod savus skanas efektus, gan jau jaunība arī pipets uz nebēduInelle @ 21.04.2025 23:59
Vīrs pelnītājs
Siredzho @ 22.04.2025 15:00tikpat labi tās apsūdzības te raksta pašas instagrameres par viena otru. ?
Vai arī, paskatieties tai tur, ak šausmas, cik briesmīgs tas un tas, vai ka kāds kaut kas jauks, bla, bla, bla.. es pat nebrīnītos, ka daļa ir gana patstāvīgas šeit lietotājas, tikai gudrāk maskējas, lai ieplūstu parastajā masā un kuģa kursu varētu griezt uz savu pusi. Un grib vai nē, bet šeit ir ļoti dažāda publika, vecumi, intereses un ar dievietes palīdzību noteikti var ielauzties tajos burbuļis, kur tiktoks vai ig algoritmi nekad neļautu nokļūt.