Hubabuba @ 16.01.2026 22:32Puriņa uztaisijusi tādu gļēvu ierakstu thredā par Sprinği. Izskatās pēc parastas sieviešu skaudības, ka Ingai izdevies aktualizēt peremenopauzes tēmu Latvijā. Iepriekš par to tādā līmenī neviens nekad nebija runājis, Inga ir reāli šo tēmu pacēlusi citā līmenī.
Hubabuba @ 16.01.2026 22:32Puriņa uztaisijusi tādu gļēvu ierakstu thredā par Sprinği. Izskatās pēc parastas sieviešu skaudības, ka Ingai izdevies aktualizēt peremenopauzes tēmu Latvijā. Iepriekš par to tādā līmenī neviens nekad nebija runājis, Inga ir reāli šo tēmu pacēlusi citā līmenī.
man mazliet izskatījās pēc tādas kā svingeru afterparty, piedodiet, tāda sajūta palikaKrizdole @ 16.01.2026 23:17MaijRozīte savā elementā, atkal pusplika Meksikā dīdžejo. Nez, tiem pārējiem arī bērniņi mājās gaida, kamēr paši uz jahtām pulti spaida?
akul12 @ 16.01.2026 19:53Cik gados veselīgi precēties ? Labāk gaidīt līdz vecis sievietes 30+ gados pasaka, ka nav gatavs precēt un sākt no 0?
Krizdole @ 16.01.2026 23:17MaijRozīte savā elementā, atkal pusplika Meksikā dīdžejo. Nez, tiem pārējiem arī bērniņi mājās gaida, kamēr paši uz jahtām pulti spaida?
Džinga @ 17.01.2026 00:17
Ir diezgan liela starpība starp 21 un 30 +, ja tu nepamanīji vai neaizdomājies
Annie @ 17.01.2026 08:05Kāpēc nevarētu precēties 20+ gados? Es apprecējos 22 gados. Līdz kāzām kopā nedzīvojām, seksa arī nebija. Un esam kopā jau vairāk kā 15 gadus, audzinām bērnus un kopumā esam apmierināti ar dzīvi.
Annie @ 17.01.2026 08:05Kāpēc nevarētu precēties 20+ gados? Es apprecējos 22 gados. Līdz kāzām kopā nedzīvojām, seksa arī nebija. Un esam kopā jau vairāk kā 15 gadus, audzinām bērnus un kopumā esam apmierināti ar dzīvi.
akul12 @ 17.01.2026 08:25
Tāpēc, ka progresīvie/feministes tā saka... Sēdi tinderī un meklē princi, bet tikai neprecies... Jo ons, fwb, situationships, boyfriend ir "veselīgāks" attiecību veids, kā laulības. ?
Guncha @ 17.01.2026 09:09Tā debilā Anniņa ,dievs tik žēlīgs tik godīgs ,labi ka mani bērni nesadega . Bet divi citi sadega. Nav ko katrā caurumā to savu dievu bāzt un vajag filtrēt ko runā.
Annie @ 17.01.2026 06:43Kasīties pie Jelinskas izskata ir dīvaini, jo nesmuka viņa noteikti nav. Un viņai noteikti nevajadzēja ne palielināt krūtis, ne lūpas.
Godīgi sakot, pilnīgi nesaprotu tās sievietes, kuras ir tik nelaimīgas par savu izskatu, ka ar visām šīm ptocedūrām sev tā kaitē.
Krūšu rekonstrukciju pēc vēža vai kādas citas procedūras pēc kādas dzīves traģēdijas ir saprotamas, bet to, ka vienkārši tāpat guļas zem skalpeļa vai špricē sevī visu to indi - nu traki!
krmmm @ 17.01.2026 09:46
Tev arī ar vīru bija 16 gadu starpība (vai cik viniem tur bija)? Ļoti daudzām, arī man, ap pilngadību ir bijušas attiecības ar krietni vecākiem vīriešiem, un retā tagad atskatoties to vērtē kā ļoti veselīgu pasākumu. Uzskatu, ka vīrietis, kuru piesaista ievērojami jaunākas sievietes, visbiežāk nav līdz galam normāls. Labākajā gadījumā nenobriedis, sliktākajā - predators
krmmm @ 17.01.2026 09:46
Tev arī ar vīru bija 16 gadu starpība (vai cik viniem tur bija)? Ļoti daudzām, arī man, ap pilngadību ir bijušas attiecības ar krietni vecākiem vīriešiem, un retā tagad atskatoties to vērtē kā ļoti veselīgu pasākumu. Uzskatu, ka vīrietis, kuru piesaista ievērojami jaunākas sievietes, visbiežāk nav līdz galam normāls. Labākajā gadījumā nenobriedis, sliktākajā - predators