nav problēma strādāšanā vai nestrādāšanā, bet viņas komentāros “cik pārguris”, “daudz izdarījām šodien (lasīt: biju šopingā!)”, “daudz kas dienas laikā jāpaspēj”. Un tas ir tas, kas mums “strādājošām”, “studējošām”, “mammām” var nepatikt. Nu visiem grūti un citiem ir vēl grūtāk. Bet viņas grūtums ir sēdēšana pie baseina.selestine @ 05.09.2025 17:56bet es ari nesaprotu,kas ir tik sausmigs,ka ta Danenbergsone oficiali nestrada...ja vini ta gimene ir izlemusi,kur problema..tak daudz gimenu ta dzivo,ka virs strada,sieva skaista un nemas pa majam...domaju,ka viriem daudz priecigak ir,ka sievas ir atputusas un priecigas,nevis nodziti zirgi
nav jau zinams ko tiesi tas Edgars strada,varbut viniem kads bizness,kur sieva ari kautkas skaitas
selestine @ 05.09.2025 17:56bet es ari nesaprotu,kas ir tik sausmigs,ka ta Danenbergsone oficiali nestrada...ja vini ta gimene ir izlemusi,kur problema..tak daudz gimenu ta dzivo,ka virs strada,sieva skaista un nemas pa majam...domaju,ka viriem daudz priecigak ir,ka sievas ir atputusas un priecigas,nevis nodziti zirgi
nav jau zinams ko tiesi tas Edgars strada,varbut viniem kads bizness,kur sieva ari kautkas skaitas
selestine @ 05.09.2025 21:53bet kur teikts kada ir ta pareiza dzive..varbut kads velas vienkarsi dzivot...ne kadas tur karjeras,pasizaugsmes utt
nu nav visiem tam jabut dzives merkis...kads velas vnk priecaties,ka ir vesels pamodies un spej novertet jaunu dzivi
jau lidz kaklam sita uzspiesta norma,ka butu visiem jadzivo..kurs grib tas strada,izglitojas,kapj pa karjeras kapnem...kas negrib,tas dzivo vnk,parastu dzivi un viss..es goda vards nesaprotu ka jums no ta,ka vina ta dzivo