IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 14172
Reģ: 27.11.2023
selestine @ 05.09.2025 17:56
bet es ari nesaprotu,kas ir tik sausmigs,ka ta Danenbergsone oficiali nestrada...ja vini ta gimene ir izlemusi,kur problema..tak daudz gimenu ta dzivo,ka virs strada,sieva skaista un nemas pa majam...domaju,ka viriem daudz priecigak ir,ka sievas ir atputusas un priecigas,nevis nodziti zirgi
nav jau zinams ko tiesi tas Edgars strada,varbut viniem kads bizness,kur sieva ari kautkas skaitas
nav problēma strādāšanā vai nestrādāšanā, bet viņas komentāros “cik pārguris”, “daudz izdarījām šodien (lasīt: biju šopingā!)”, “daudz kas dienas laikā jāpaspēj”. Un tas ir tas, kas mums “strādājošām”, “studējošām”, “mammām” var nepatikt. Nu visiem grūti un citiem ir vēl grūtāk. Bet viņas grūtums ir sēdēšana pie baseina.
05.09.2025 18:50 |

Reitings 667
Reģ: 09.06.2023
Par to strādāšanu un nestrādāšanu. Daudzām ir traumas, paskatoties uz savām mammām vai draudzenēm, kas ir noticis, kad izvēlas “sēdēt” mājās ar bērnu un paļauties uz vīru. Problēma sākas tad, ja sievietei strādāt un realizēties ir pienākums, tas ir - nav iespējas būt tur, kur gribas, jāuztur bērni, beigās vēl vīrs dzērājs jāpacieš, un, pasakiet, kura gan nezina vismaz 1-2 ģimenes ar tādu scenāriju?!
Forumā visas bagātas, bet uz ielām stumjas ar bērnu ratiem, produktiem, otrs bērns kaut kur aizmugurē un brauc autobusā.
Es esmu par to, ka sieviete strādā, bet ja viņai ir iespēja pabūt vīra “aizgādībā” un sakrāt sev drošības spilvenu un iesākt darīt tiešām to, kas patīk, kāpēc gan ne. Tikai daudzas to neizmanto.
05.09.2025 19:13 |

Reitings 125
Reģ: 31.10.2022
selestine @ 05.09.2025 17:56
bet es ari nesaprotu,kas ir tik sausmigs,ka ta Danenbergsone oficiali nestrada...ja vini ta gimene ir izlemusi,kur problema..tak daudz gimenu ta dzivo,ka virs strada,sieva skaista un nemas pa majam...domaju,ka viriem daudz priecigak ir,ka sievas ir atputusas un priecigas,nevis nodziti zirgi
nav jau zinams ko tiesi tas Edgars strada,varbut viniem kads bizness,kur sieva ari kautkas skaitas

Nu bet vai tad tiešām neredzi atšķirību?! Runa neiet par nestrādāšanu, bet to, ka pie visas nestrādāšanas, kur laika papilnam, viņa sevi itin nekā neizglīto! Degradācija totāla, slinka, neambicioza, kurai neinteresē nekas no kultūras un pašizaugsmes!
Fočējas un iepērkas. Baigā dzīve!
05.09.2025 19:51 |

10 gadi
Reitings 899
Reģ: 22.10.2009
bet kur teikts kada ir ta pareiza dzive..varbut kads velas vienkarsi dzivot...ne kadas tur karjeras,pasizaugsmes utt
nu nav visiem tam jabut dzives merkis...kads velas vnk priecaties,ka ir vesels pamodies un spej novertet jaunu dzivi
jau lidz kaklam sita uzspiesta norma,ka butu visiem jadzivo..kurs grib tas strada,izglitojas,kapj pa karjeras kapnem...kas negrib,tas dzivo vnk,parastu dzivi un viss..es goda vards nesaprotu ka jums no ta,ka vina ta dzivo
05.09.2025 21:53 |

Reitings 125
Reģ: 31.10.2022
selestine @ 05.09.2025 21:53
bet kur teikts kada ir ta pareiza dzive..varbut kads velas vienkarsi dzivot...ne kadas tur karjeras,pasizaugsmes utt
nu nav visiem tam jabut dzives merkis...kads velas vnk priecaties,ka ir vesels pamodies un spej novertet jaunu dzivi
jau lidz kaklam sita uzspiesta norma,ka butu visiem jadzivo..kurs grib tas strada,izglitojas,kapj pa karjeras kapnem...kas negrib,tas dzivo vnk,parastu dzivi un viss..es goda vards nesaprotu ka jums no ta,ka vina ta dzivo

Tādēļ ka smiekli nāk, kad viņa nabadzīte tā pārstrādājusies no TUKŠA GAISA! Tāpat kā Kivičļenka, jej bogu!
05.09.2025 22:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits