Kaaaarena @ 09.08.2025 19:22Es piekrītu Jeļenai, ka nav jātaisnojas un nevajadzēja arī rakstīt par matiem. Es domāju, ka arī blondi mati neizskatīsies labi, tumšie bija labāki, bet kāda nozīme, ko domā citi cilvēki? Kad ielika tuvplānus, tad sapratu, par ko ir runa, ka āda nav labā stāvoklī, bet varbūt patiešām apdedzināts ar pīlingu un tikai tāpēc nav jāliek bildes? Jūs katru svešas sieviefes bildi pietuvinat, kad skataties Instagram? Nožēlojama dzīve tādā gadījumā. Jeļena nekad nav izcēlusies ar dabīgumu, bet viņai izskatās jauks raksturs un lolo savu meitu.
piekrītu!!!!Zilais Valis @ 09.08.2025 19:32Ar šādiem komentāriem par sejas ādu jūs tikai dzenat jaunas sievietes kompleksos un liekat viņām izmantot filtrus. Tas ir apsveicami, ka viņa nelieto filtrus pat ar tādu ādu. Cita uzdrīkstētos? Šaubos. Tagad tikai retā neizmanto filtrus. Bet, redzot, kas te notiek, kad cilvēks parāda sevi dabīgu, neviena pat turpmāk neuzdrīkstēsies parādīties bez filtriem, ka tik nenoliek un neaizrāda par kaut ko.
Mashka Kakashka @ 09.08.2025 19:08Draugi un nedraugi grib arī attaisnojumus par nagiem, skropstām un sejas ādu. ?
CoCoBoom @ 06.08.2025 23:57
Es šeit nerunāju par tīšu darīšanu pāri savām ķermenim.
Par Saulieti kuras tēma šo visu aizskāra,es neredzu viņu, kā resnu.
Manuprāt,tā,kā viņa izskatās savos gados ir apsveicami un vairāk no gēnu puses.
Es viņas izskatā neko drausmīgu neredzu.
Pieblīst seja no zālēm arī un ne katrs cilvēks ies un teiks,ka mana seja no zālēm uzblīdusi.
Neviens neskaidros kāpēc tā ir,ja jutīsies apdraudēts.
Jums te lielākā tēma alkohols, kā sieviete kura nelieto zin,kā izskatās aizblīdusi seja no alkohola?
Es to nevaru pateikt, un tikai šeit lasot komentārus aizdomājos, kā to var pateikt?Varbūt tās ir zāles,vai citas veselības problēmas.
Es pirms kāda gada vai diviem viņu vienreiz paskatījos, nebiju par tādu iepriekš dzirdējusi, un arī tiku blokā. :D Grib būt slavena, bet tajā pat laikā ir tik ļoti insecure (nedroša, nepašpārliecināta, nezinu kā to aprakstīt).yay @ 09.08.2025 13:36domāju prikola pēc paskatīšos to Karadžudžu.
Viņa mani nobloķējusi :D Man vispār nekāda sakara, nekad neko neesmu rakstījusi vai komentējusi. wtf
Cik ilgi viņi ir precējušies? Sanāk, ka jau kopš pirmssākumiem viņš strādā Francijā, bet Jeļena dzīvo Latvijā? Vai tas vispār ir izdevīgi?Aldo @ 09.08.2025 13:30man akut kā šķiet, ka Karandža ir naivulīte, un tic, ka tam turkam tur Parīzē pa šiem gadiem nudien neviena cita nav…. Pēdējos storijos turks jau nu tāds hitrijs ? var redzēt, ka iejuties Eiropā - darbiņš ir, uzturēšanās atļauja ir, kas nekait vairākas sievietes katru savā valstī uzturēt? ?