IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 3673
Reģ: 09.08.2016

Arīnai ir jauks puika, tur gan Jums nav taisnība

Puika varbūt jauks, bet Arīna gan ir atbaidoša savas izturēšanās dēļ. Cik esmu redzējusi Tiktokos vai Threads,nekad nekas nav labi
21.07.2025 12:25 |

Reitings 475
Reģ: 09.01.2023
komentators @ 21.07.2025 07:46

nav vinja nemaz tik perfekta, pati pinaas ar vienu bagaatnieku lauliibas laikaa kad veel bija latvijaa, laikam alkatiigumam nav robezhu! toreiz nez kaapeec bērnus vareeja apvienot ar citu veci! nesaku ka guleeja, blakus nestāvēju, bet kursh taapat gribeetu sponsoreet preceetu sievieti..

Kuldīgā jau sen runā, ka vīrs citām sievietēm sūdzas, ka sieva tik čīkstoša un tāpēc meklē mierinājumu citās gultās.
Un tas pats par Elīnu, tik svētika,tik svēta. Lai pastāsta pati kā piešļūca citam vīrietim.
Abi savās attiecībās un perfektajās bildēs pazaudējušies jau sen.
21.07.2025 12:27 |

Patīk
Reitings 2914
Reģ: 03.11.2023
SviestMaize @ 20.07.2025 23:15

Neaizstāvu Robertu, viņš rīkojās ļoti zemiski, ja tā vispar ir taisnība, ka viņš ir krāpis.
Mums ar Elīnu ir kopīgi draugi un viņa mūždien ieņem tādas cietējas pozīciju. Jā, es saprotu nav viegli ar bērniem būt kopā dien dienu, bet tas bija viņas apzināts lēmums šādi dzīvot, tad par ko tur gausties, ka ir tik mentāli grūti. Vajag iet pie terapeita, meklēt papildspēkus bērnu audzināšanā, pašai attīstīties, augt, mācīties, galu galā iet strādāt, mazāk būs laika pašai sevi mentāli "norakt". Lai viņai izdodas rast mieru, spēku un izrāpties no bedres, jo Roberts noteikti bērnus nepametīs un viņi būs nodrošināti, galvenais viņai pašai savākties.

Nu, krāpis ir, tas skaidrs, par to jau ļoti sen runā.
Viņa pati tiešām liekas, ka dzīvo vienā drāmā un ir jāsavācas, tur es piekrītu. Traks pārītis
21.07.2025 13:09 |

Reitings 854
Reģ: 31.03.2023
Ariinai nav pilns penālis, tas noteikti. Nesen tieši threados uzliku “mute”, lai tās nejēdzības nav jālasa. Pirms laika viņa tiktokā reklamēja botoksa injekcijas, kur meitenes komentāros rakstīja laikam sliktas atsauksmes par meistari utt, sačakarētas lūpas bija vai tml. Vienīgā viņas reakcija bija – “nu nevajag tak turēt ļaunu prātu”. 🤡Pēc tam visus sliktos komentārus dzēsa. Šis ļoti iespiedās atmiņā, jo man šermuļus uzdzen visu kaktu kantoru reklamētājas.
21.07.2025 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits