telma @ 12.07.2025 14:08Madarai Raabei dzimšanas diena Keitijai, bet vai pēc foto var noprast, ka otra meita ir aizgājusi kaut kādā nebinārajā? Viss stils un apģērbs kā puisim
telma @ 12.07.2025 14:08Madarai Raabei dzimšanas diena Keitijai, bet vai pēc foto var noprast, ka otra meita ir aizgājusi kaut kādā nebinārajā? Viss stils un apģērbs kā puisim
jā! Bingo Kristai arī ļoti līdzigi vaibsti kā Kubasovai. Nekādas operācijas i nevajag 🙉🤡EmilijaArm @ 12.07.2025 15:39Iegāju es ar paskatīties uz Kubasovu storijos. Vai, nu cita seja pavisam! Uz pirmo aci likās ļoti līdzīga tai Latloto meitenei (aizmirsu, kā sauc - Krista? Pianista sieva karoče), tā galīgi vairs nav Diānas seja. Viņai iepriekš bija tāda salta elegance, tiešām skaistums. Tagad... tāds kā skuķis ar mega apjomīgiem vaigu kauliem. Nevajadzīgas pārvērtības imho
EmilijaArm @ 12.07.2025 15:39Iegāju es ar paskatīties uz Kubasovu storijos. Vai, nu cita seja pavisam! Uz pirmo aci likās ļoti līdzīga tai Latloto meitenei (aizmirsu, kā sauc - Krista? Pianista sieva karoče), tā galīgi vairs nav Diānas seja. Viņai iepriekš bija tāda salta elegance, tiešām skaistums. Tagad... tāds kā skuķis ar mega apjomīgiem vaigu kauliem. Nevajadzīgas pārvērtības imho
Kirbis32 @ 12.07.2025 19:16Omg ,Diana man tevis tik žēl,ludzu padalies vai LV savu seju tā sačakarēji...izkaties pec Sinister no šasmenes. Nav pat smiekligi!! Tu biji skaista sieviete!!????
Mashka Kakashka @ 12.07.2025 22:38
Viss ko es tagad redzu, skatoties uz Diānu Kubasovu, ir divi lieli caurumi sejā. Sorry not sorry. Bija tik ļoti simpātiska sieviete un tagad sevi sačakarēja uz sliktāko pusi, gan jau pie šī neapstāsies. Cilvēkam laikam baigie kompleksi vai galvas problēmas, ka jāsačakarē skaista seja bija. ?
mon_moiselle @ 12.07.2025 23:03
Man tieši tas pats? Interesanti vai viņa pati arī to saprot