zane.io @ 09.06.2025 18:00tikko izleca pedejais Martelly tiktok video..beidzot zinu ko nozīmē sveškauns..man izskatijas,ka Ronaldam pašam kauns par Martas stulbumu?
Čalim (jāsaka gan - vīrietim) galīgi aizvēries. Ar šādām "reklāmām" noraks savu autoskolu.garsigs_persiks @ 09.06.2025 15:59
Es arī nevaru saprast, kādu auditoriju Bava šobrīd cenšas piesaistīt ar savu saturu un visiem tiem izgājieniem komentāros. Ar apšaubāmu intelektu apveltītas blondīnes, kuras cer nākamās ieņemt vietu blakus Burnickim? ? Tā Marta laikam domā, ka ir baigi koķetā un iekārojamā beibe ar savu inflantīlo uzvedību, bet no malas tiešām grūti skatīties gan uz viņu, gan uz šo dīvaino savienību kopumā
24-25 gadi 🥲🥲🥲Helita @ 09.06.2025 18:59
nepilngadīga diez vai būtu sertificēta skropstu un matu meistare. Čut pāri 20 gadiem ir.
Ainulai @ 09.06.2025 22:38
Es nevaru, ko viņa visu laiku tos matus grābsta ar nagiem, nu visu laiku matus tirina. Par kvičliene tik traki gar matien neņemās kā Marta ? Tāda tipiska blondīne no anekdotēm, hi hi un stumdīt matus.
krmmm @ 09.06.2025 23:10
Rodas jautājums, kam šis viss, ja pat pats Burnickis tajos video un storijos acīmredzami krindžo un kaunas par mīļotās "gudrību"
tieši to pašu nodomāju🤣🤣 ka izskatās,ka pats saprot,ka ir smagi ieberzies, video pat viņa sejā to var redzēt🤣Elizabeteeee @ 09.06.2025 23:52
Viņš iespējams sākumā nedomāja, ka situācija ir tik “nopietna” ar meitenes intelektu, pēc pēdējiem video izskatās, ka ir sapratis, bet komentāros pieklājības pēc vēl cenšas izgrozīties, lai galīgi pēc muļķa neizskatītos. Vispār traki
angelina @ 10.06.2025 10:21Simsone fotogrāfijās pēc deju koncerta centusies notušēt savas meitas ausis ☹ Neveiksmīgi sanācis, jo ļoti lec acīs.
Ja tas darīts pēc meitas lūguma, tad kāpēc vispār tādas bildes jāpublisko? Savukārt ja pati izdomāja, ka vajag, tad īpaši skumji, pakļauj bērnu kaut kādiem saviem iedomātiem standartiem…
Elizabeteeee @ 09.06.2025 23:52
Viņš iespējams sākumā nedomāja, ka situācija ir tik “nopietna” ar meitenes intelektu, pēc pēdējiem video izskatās, ka ir sapratis, bet komentāros pieklājības pēc vēl cenšas izgrozīties, lai galīgi pēc muļķa neizskatītos. Vispār traki
zane.io @ 09.06.2025 23:59tieši to pašu nodomāju?? ka izskatās,ka pats saprot,ka ir smagi ieberzies, video pat viņa sejā to var redzēt?
maijpukjiite @ 10.06.2025 13:30
čalis domāja, ka nu būs zirgā, skaista meitene pie sāniem, nu tik baudīs dzīvi. Tagad ieberzies, var redzēt, ka viņam pašam ir neērti un uzķēries uz skaistas bildītes. Viņi kopā ar Signi daudzreiz harmoniskāk kopā izskatījās, Signe vismaz ir ne tikai skaista, bet arī gudra un loģiski domājoša, par Martu gan ir radies iespaids, ka viņa neko vairāk bez smukas fona bildītes, hihī hahā un matu gramstīšanās neprot ?
No vairākiem profiliem ir komentāri par to, ka gulējis ar Martu. Neticu, ka visi patiesi, bet vismaz vienam varētu izrādīties taisnība.maijpukjiite @ 10.06.2025 13:30
čalis domāja, ka nu būs zirgā, skaista meitene pie sāniem, nu tik baudīs dzīvi. Tagad ieberzies, var redzēt, ka viņam pašam ir neērti un uzķēries uz skaistas bildītes. Viņi kopā ar Signi daudzreiz harmoniskāk kopā izskatījās, Signe vismaz ir ne tikai skaista, bet arī gudra un loģiski domājoša, par Martu gan ir radies iespaids, ka viņa neko vairāk bez smukas fona bildītes, hihī hahā un matu gramstīšanās neprot ?
CallMeAnnika @ 10.06.2025 16:42No vairākiem profiliem ir komentāri par to, ka gulējis ar Martu. Neticu, ka visi patiesi, bet vismaz vienam varētu izrādīties taisnība.
Burnickis tiešām aplauzies. Domāja, ka visiem skaudīs, ka dabūjis vislabāko meiču, bet visi iesmej par vieglas uzvedības blondīni ar zemu IQ. :D
Zaļā Dille @ 10.06.2025 17:32Man baigā vilšanās Milzarājas profilā. Kādreiz tiešām patika, par ar visiem manifestāciju postiem. Bija interesanti skatīties Bali storijus. Tagad palicis kārtējais garlaicīgais profils. Kāpēc visām sākumā ir interesanti profili, bet kā savac daudz sekotājus, kļūst tādas perfekti garlaicīgas. Jau vairākām šo esmu novērojusi.
Tu mūs troļļo, vai ne?sandrute @ 09.06.2025 18:40Vai kāda ir bijusi pie Zeltinas uz energiterapiju? Vai palīdzēs sakārtot dzīvi un enerģētiku? Nevaru atrast atsauksmes vai vērts iet.
Zaļā Dille @ 10.06.2025 17:32Man baigā vilšanās Milzarājas profilā. Kādreiz tiešām patika, par ar visiem manifestāciju postiem. Bija interesanti skatīties Bali storijus. Tagad palicis kārtējais garlaicīgais profils. Kāpēc visām sākumā ir interesanti profili, bet kā savac daudz sekotājus, kļūst tādas perfekti garlaicīgas. Jau vairākām šo esmu novērojusi.
Divas dāmas, kurām 50+ un neķerās vairs biezie veči, izdomājušas kā nopelnīt uz vientuļām, izmisušām Latvijas sievietēm. Tas būtu smieklīgi, ja nebūtu tik ciniski/skumji.sandrute @ 09.06.2025 18:40Vai kāda ir bijusi pie Zeltinas uz energiterapiju? Vai palīdzēs sakārtot dzīvi un enerģētiku? Nevaru atrast atsauksmes vai vērts iet.
Ainulai @ 10.06.2025 18:07
Sen jau viņai atsekoju. Tur nekā cita vairs nav kā tikai šausmīgi neprātīgās mīlas apliecinājumi ar vīru. Garlaicīgi.